Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gloria teşekkür ederim canım çiçeğin için. Annene uzun ömürler diler ellerinden öperim... :clover:

Annelere...

Ana Yüreği

Benim çocuğum herşeyimdir

Ona bir şey olursa yıkılır giderim!

O yaşamadıkça

Yanımda olmayınca,

Annem deyip sarılmayınca

Kendimi yanlız hissederim!

Onu yanlız bırakmamak için peşinden giderim

ÖLÜMSE, bu benim kaderim!

golvs2.jpg

Gönderi tarihi:
canımm benimmm cok teşekkur ederimm... boyle içim bi hoş oldu özlemişim seni... :wub:

yaaa alemsin sen haa :w00t: ... cok teşekkür ediyorum güzel lalen için.. :hug:

bu çiçekleri ikinize hediye ediyorum tamam mı? :wub::hug:

lilacspianoow7.jpg

ayy pek de uyumlu oldu beee, boyle piyano falan :D bu arada ciceklerin kokusu da burnuma kadar geldi... Bu mevsimin en sevdigim çiçeği Leylaklar...

bu çiçekleri de tüm annelere ve anne adaylarına hediye ediyorum... anneler gununuz kutlu olsun, cennetin güzel çiçekleri :clover:

pink_lady3_lrg.jpg

bu da benim canım anneme

Canım, birtanem benim, tatlı meleğim

Bilir misin ki gözlerinin yeşilidir benim cennetim

Melek yüzlüm, cennet gözlüm benim, güller kokulu anneciğim

Senin olmadığın yer dar gelir bana, sığamam, inan çeker giderim

Burdasın, o yüzden burası memleketim, Beklediğin kadar ben de seninle beklerim

Gidersen biter ama buradanlığım, çünkü gittiğin yerdir benim de yeni memleketim

Üzmem seni, ama olmuştur istemeyerek üzmüşlüğüm, ve üzdüğüm her an için binlerce kez özür dilerim

canını acıtan, canımı acıtandır ki o bizzat benim canım bile olsa, hiç düşünmem inan ondan bile geçerim...

Seni seviyorum annem, seni çok seviyorum...

snow-brave-red-roses.jpg

Bu arada tauruscuğum, öyle güzel ve bir o kadar da hüzünlü ki yazdığın şiir, gözlerimden akan yaşa hakim olamadım, Ama arkadaşım bazı anneler bu dünyanın bazılar da diğer dünyanın melekleriyse eğer, ben meleğimi burada seninle de paylaşırım, tek senle değil meleği buradan giden tüm arkadaşlarımla da paylaşırım... Bu gece annen için olacak dualarım...

Allah annene uzun ve mutlu bir ömür versin Gloria'cım.Duana,paylaşma teklifine ve çiçeğine çok teşekkür ederim..:clover:

Gönderi tarihi:

Herkese günaydınlar...

Bu gün ANNELER GÜNÜ yani bizim günümüz...Bütün ANNELERİN ve ANNE olacak olan herkesin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyor ve Bütün ANNELERE hayırlı evlatlar vermsini Yüce Rabbimden diliyorum...

Bir zamanlar benimde göğsünde ağladığım...Bütün güzellikleri kendisiyle paylaştığım bir Annem vardı onun bu dünyayı terk edişi 23 mayısta 34 yıl olacak bu dünyadan gitti...Ama benden bir an olsun uzaklaşmadı... O hep benim biricik ANNEM...!

Ondandır ki ben ANNELER GÜNÜNDE çok hüzünlenirim ona sarılamak ona( SEN BENİM BİRİCİĞİMSİN SENİ ÇOK SEVİYORUM)diyememek işte bu üzüyor beni...Genellikle hep Annelere yazılar,şiirler yazılır ama ben sizlere çocuklarım için yazmış olduğum nacizane bir şiirimi yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum...

BİLİRMİSİNİZ???

BİLİRMİSİNİZ? EN GÜZEL KOKU

EN KALICI KOKU HANGİSİDİR?

BİLİRMİSİNİZ?

EN PAHALI PARFÜM...

EN DEĞERLİ PARFÜM...

HANGİSİDİR ?

KİMİN ESERİDİR?

KOKULARIN EN GÜZELİ.....

EN PAHALISI...

EN DEĞERLİSİ...

EVLAT KOKUSUDUR!!!

ÇÜNKÜ O SİZİN ESERİNİZDİR

BENİM ESERİMDİR!

BÜTÜN ANNELERİN ESERİDİR...

PAHA BİÇİLEMEZ...!

SEZER59.

Gönderi tarihi:

Canım teyzem hoşgeldin :) Senin de ANNELER GÜNÜN kutlu olsun.Üzerimde öyle çok emeğin var ki...Biliyorsun zaten sen benim ikinci Annemsin.Anneannemi de rahmetle anıyorum :( Haklısın canım onlar hep bizlerle.Kızım yeter yaa bu kadar hüzün -_- Ağlama duvarına döndürdünüz bugün beni....

Canım Ayşem bitenecik teyzem,can yoldaşım bu senin

nalezardf2.jpg

Gönderi tarihi:
forumdaki tüm annelerin ve anne adaylarının, kısacası tüm bayanların anneler gününü kutlarım :clover:

Gzel_krmz_pembe_sar_mavi_beyaz_gller_17.jpg

ben alıyım egzo tükenmeden..teşekkürler.....

Gönderi tarihi:

Egzo kardeşim teşekkürler.Çiçekler çok güzel :) Ben de senin anneciğinin anneler gününü kutlar sağlık dilerim...

Gönderi tarihi:
beyazgulresimleri01az5.jpg

forumdaki annelere ve forumdakilerin annelerine........

Ne güzel bugün çiçeğim çok :) Teşekkürler Kleo seninde annenin kutlu olsun.Allah annelerimizi başımızdan eksiltmesin :clover:

Tüm annelere ve anne adaylarına saygı, sevgi ve hürmetlerimle birlikte bu çiğdemi gönderiyorum..

Kardelen.jpg

Teşekkürler Sedat...Seninde annenin kutlu olsun :clover:

Gönderi tarihi:
Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem,

312_bbb_15%20adet%20gül-75ytl.jpg

Teşekkür ederim Gece bu güzel çiçeğin için bende aldım çiçeğini sağol....!

Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..

Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum..

image8vl8.jpg

bizde sana merhaba diyoruz bu güzel düşüncelerinden dolayı ve çiçek için teşekkür ederim arkadaşım

Gönderi tarihi:

Anneler günü dolayısı ile bir dostumun getirdiği çiçeği bende sizlerle paylaşıyorum, forumdaki tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının bu güzel günü kutlu olsun, biraz geciktim ama ...

goruntu699ci5.jpg

Gönderi tarihi:

Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack

149_bbb_101.jpg

Gece Yağmuru çok teşekkürler.. :)

tuliparray1024lg9.jpg

senin için...

Gönderi tarihi:

Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarımın erken şampiyonluğunu kutluyorum..:) Çiçeğim size ve rekabetin zevkini yaşamamıza olanak veren diğer takımların taraftarlarına..:clover:

348919258c177a25924qc1.jpg

fbbayrak2ap1ra1nk3.gifampiyanfbus1.giffbbayrak2ap1ra1nk3.gif

fb8sa1tl1.giffbsmiley066cf1dv9.giffb8sa1tl1.gif

Gönderi tarihi:
Canım teyzem hoşgeldin :) Senin de ANNELER GÜNÜN kutlu olsun.Üzerimde öyle çok emeğin var ki...Biliyorsun zaten sen benim ikinci Annemsin.Anneannemi de rahmetle anıyorum :( Haklısın canım onlar hep bizlerle.Kızım yeter yaa bu kadar hüzün -_- Ağlama duvarına döndürdünüz bugün beni....

Canım Ayşem bitenecik teyzem,can yoldaşım bu senin

nalezardf2.jpg

Canım kızım... Annelerin en güzeli.... çiçeğin için çok teşekkür ederim.Senin için olan düşüncelerimi kelimelerle ifade edemiyorum yavrucuğum sen herşeyin en güzeline layıksın Yüce Rabbim evlatlarını sana bağışlasın ,hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam versin...Hayat sana bir annenin evladına baktığı gözlerle baksın...Seni çok seviyorum.

Gönderi tarihi:

Gece Yağmuru çok teşekkürler.. :)

tuliparray1024lg9.jpg

senin için...

İlyada çok tşk ederim cnm :):clover:

Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarımın erken şampiyonluğunu kutluyorum.. Çiçeğim size ve rekabetin zevkini yaşamamıza olanak veren diğer takımların taraftarlarına..:clover:

348919258c177a25924qc1.jpg

fbbayrak2ap1ra1nk3.gifampiyanfbus1.giffbbayrak2ap1ra1nk3.gif

fb8sa1tl1.giffbsmiley066cf1dv9.giffb8sa1tl1.gif

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi kutluyoruz -_-:clover:

Burası stad değil :devil::w00t::stuart::clover:

Gönderi tarihi:

quote name='yumote' date='May 11 2007, 06:27 PM' post='536146']

dedem destekliyorum düşünceli dedecimmmmm :clover:

canım gecem :wub: saolasın tatlımmmm

papatyafoto324yf3.jpg

ben de uzun zamandır uzak kaldığım ama hep aklımda olan dostlarıma veriyorum

ailem dostlarım sizi hepinizi özledim çok hem deeeeee

hepinizeeeee :)

Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..

Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum..

image8vl8.jpg

malum yarın anneler günü; forumdaki bütün annelerin anneler gününü kutlarım...

resim7sp9.png

414463284b832dd4dc9pv1.jpg

çok teşekkürler, çiçeğim sizin için :wub:

Gönderi tarihi:
Sevgili Sardunyam;Dua ve dileklerine teşekkür ederim..:clover:

Başta anne olduğunu bildiğim arkadaşlarım;Sardunyam ve İlyada olmak üzere,forumdaki tüm annelerin..

Birer anne adayı olan hanım arkadaşlarımın..

Tüm arkadaşlarımın annelerinin..

..

Ve sevgili ANNEMİN..:clover:

:clover: :clover: ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..:clover: :clover:

320277399fd2522ed0dd0.jpg

Sevgili taurus, anneciğinin mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın.Çiçeğini çok duygulanarak alıyorum teşekkürler..

adszro6gc9mr8.jpg

Bu çiçekde sadece sana değil, size....

Gönderi tarihi:
Sevgili dostum Taurus..

Öncelikle Annene Allahtan rahmet diliyorum, sonsuz ve ölümsüz olan ahiret yurdunda cennet bahçelerinde annenle buluşmanı, konuşmanı ona sarılmanı diliyorum ve dua ediyorum..

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum..

Saygılar,selamlar ve hürmetler sunuyorum.. :clover::clover:

Bu orkide tüm annelere ve anne adaylarına..:)

orkide.jpg

hercaiel3.jpg

xlark tades çok teşekkürler nezaketin için...

Gönderi tarihi:
Birkaç gün önce çağırıldığımı duydum ama anahtarımı kaybettiğim için gelememiştim..:) Sağolsun bir çilingir vasıtasıyla girebildim ve kilidimi de değiştirdim..;)

Güm Güm Bede Güm Güm..

Anam anam öz anam

Koynu dolu köz anam

Ellerden ana olmaz

Nerde benim öz anam..

Tüm annelerin,anne adaylarının ve hepinizin annelerinin günü kutlu olsun..

405442241556582f6der7.jpg

001mn4.jpg

çok teşekkürler:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.