Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle... İnce davranışlı,güzel gönüllü arkadaşım.Sevgi bizden,bu çiçekte sadece sana.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için Bak sen kimler gelmiş,Maviş;nerlerdesin sen ya..Çiçeğe teşekkürler,bu da benden sana.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum tabii şuan forumda olanlar da dahil Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Tüm foruma... Yeni üyelere... çokk teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Kız sen naaptın.. Güne gerginlikle başlanmaz.. Sen başta olmak üzere tüm arkadaşlarım alsın bu çiçeği,günün bir anında kokusu gelecek burnunuza.. hımmm, mis gibi koktu ortalık sağolasın Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Bu da benden herkese Güzel birgün diliyorum... canım yaa, çiçeğin de senin kadar güzel.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. aldın valla...saol sen de Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Ra_dya ve Taurusmutis çiçekler için teşekkürler... Sedoş kıs o çiçeği almışmıdır sahibisi, buda benden kabul eden herkese... sardunyam teşekkürler ve mcxx buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin..[/b] diloş mcx beni unutmayan arkadaşlarıma......!!![/b][/size][/color] 'Murti_San' teşekkürler Bunlarda benden gelsin tüm arkadaşlarıma...[/b] RA_dya bidenem saol Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... çok güzeller canım mersi.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... çzledinmi bilmem ama aldım ben... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Desene bu uğur böceğini ilk alabildiğimize göre gececiler şanslı.Ben dileğimi tuttum ve aldım.Sağol Egzo Bu çiçekte benden gelsin arkadaşlarıma Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... Özledin mi bilmem ama aldım ben... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum tabii şuan forumda olanlar da dahil Desene bu uğur böceğini ilk alabildiğimize göre gececiler şanslı.Ben dileğimi tuttum ve aldım.Sağol Egzo Bu çiçekte benden gelsin arkadaşlarıma inşallah olur radya tuttuğun dilek bende aldım çiçeklerden saol Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 name='paula' date='May 8 2007, 12:44 PM' post='534122']canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için name='egzorsist' date='May 9 2007, 01:04 AM' post='534489']kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum tabii şuan forumda olanlar da dahil Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Tüm forum arkadaşlarıma... Kusura bakmayın toplu oldu ama dersler vs bu aralar çok yoğunum ve beni anladığınızı biliyorum... Sevgilerimle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 teşekkür ederim ablacım ben aldım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Tüm forum arkadaşlarıma... Kusura bakmayın toplu oldu ama dersler vs bu aralar çok yoğunum ve beni anladığınızı biliyorum... Sevgilerimle Alıyorum bu güzellerden Canım arkadaşım sevgiler benden Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 TAURUScum buralardayım , vakit buldukca uğricam biraz tüm çiçekler çok süper kendi adıma teşekkür ederim herkese Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 İnce davranışlı,güzel gönüllü arkadaşım.Sevgi bizden,bu çiçekte sadece sana.. Çok teşekkür ederim Kocaman sevgiler sana.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Bilge Su, Suheda, Geceyağmuru.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için Canım hoşgeldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Bilge Su, Suheda, Geceyağmuru.. Tşk ederim Sevgili Sedat Çiçek veren diğer arkadaşlarımada tşk ederim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle... kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum tabii şuan forumda olanlar da dahil Bu çiçekte benden gelsin arkadaşlarıma hepinize teşekür ederim....... buda benden size....... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 hepinize benden.. ..sevgili forumdaşlarım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.