Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle...

6583238-gol092Medium.jpg

İnce davranışlı,güzel gönüllü arkadaşım.Sevgi bizden,bu çiçekte sadece sana..

40695965192a9bc9858ng6.jpg

Gönderi tarihi:
canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için :original:

gul4tq4.jpg

Bak sen kimler gelmiş,Maviş;nerlerdesin sen ya..Çiçeğe teşekkürler,bu da benden sana..;)

459870611c1f070662cru4.jpg

Gönderi tarihi:

kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum :clover:

tabii şuan forumda olanlar da dahil :)

uguryd7.jpg

Gönderi tarihi:

Kız sen naaptın..<_< Güne gerginlikle başlanmaz..:closedeyes: Sen başta olmak üzere tüm arkadaşlarım alsın bu çiçeği,günün bir anında kokusu gelecek burnunuza..;)

3940098931be5ffce0clj9.jpg

hımmm, mis gibi koktu ortalık sağolasın :clover:

Gönderi tarihi:
Ra_dya ve Taurusmutis çiçekler için teşekkürler...

Sedoş kıs o çiçeği almışmıdır sahibisi,

buda benden kabul eden herkese...

cicek021qg2.jpg

sardunyam teşekkürler ve mcxx :clover:

buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin..[/b]

resim5ac5.jpg

diloş mcx :clover:

beni unutmayan arkadaşlarıma......!!![/b][/size][/color]

1.jpg

'Murti_San' teşekkürler :clover::clover::clover:

Bunlarda benden gelsin tüm arkadaşlarıma...[/b]

1443003lhs6.jpg

RA_dya bidenem saol :clover::clover:

Gönderi tarihi:

tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım :blushing: koskocaman teşekkürler.....

Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen,

Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria,

Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese.....

00030.jpg

çok güzeller canım mersi.... :clover:

Gönderi tarihi:

Desene bu uğur böceğini ilk alabildiğimize göre gececiler şanslı.Ben dileğimi tuttum ve aldım.Sağol Egzo :)

Bu çiçekte benden gelsin arkadaşlarıma

hydrangeas2hz3.jpg

Gönderi tarihi:
kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum :clover:

uguryd7.jpg

Desene bu uğur böceğini ilk alabildiğimize göre gececiler şanslı.Ben dileğimi tuttum ve aldım.Sağol Egzo :)

hydrangeas2hz3.jpg

inşallah olur radya tuttuğun dilek :clover: bende aldım çiçeklerden saol :clover:

Gönderi tarihi:
name='paula' date='May 8 2007, 12:44 PM' post='534122']

canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için :original:

gul4tq4.jpg

:clover::clover::clover:

name='egzorsist' date='May 9 2007, 01:04 AM' post='534489']

uguryd7.jpg

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
gul6lr7.jpg

Tüm forum arkadaşlarıma... Kusura bakmayın toplu oldu ama dersler vs bu aralar çok yoğunum ve beni anladığınızı biliyorum... Sevgilerimle :wub:

Alıyorum bu güzellerden :) Canım arkadaşım sevgiler benden :clover:

Gönderi tarihi:

gul4tq4.jpg

Canım hoşgeldin :):wub:

Gönderi tarihi:
Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle...

6583238-gol092Medium.jpg

kral topic' i üç kişiye diye açmış ama ben bu çiçeği ve uğur böceğini tüm forum arkadaşlarıma yarın sabah forumu açtıklarında günlerinin güzel geçmesi vede şanslarının bol olması için veriyorum

tabii şuan forumda olanlar da dahil

uguryd7.jpg

hydrangeas2hz3.jpg

hepinize teşekür ederim.......

buda benden size.......

cicekresimleri32jm0.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.