Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara tşk ler murti payıma düşeni aldım ben Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir.. Nur içinde yatsınlar Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... tşk ler sedat abi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Sedatcım çok tşk ederim Ve çiçek veren diğer değerli arkadaşlarımada tşk ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sağol ablacım.... uğraşıyorum bakalım....sınav üstü fena oldu.... neyse böyle buraya gelince bi iyi oluyorum bi de başım ağrımasa...tam süper olucak... Canım çok sıkma kendini, çalış ama dinlenmek için vakit de ayır kendine .. . Zaten baş ağrısı ile çalışmak çok verimli olmaz sanırım, ya da seni çok yıpratır dikkat et kendine.. Nerden biliyorsun dersen ,kızımdan ÖSS adayı o da, seneye sınav var inşallah arada gel bu minişi sev bu çiçeği kokla doğruuu derse Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Nerden biliyorsun dersen ,kızımdan ÖSS adayı o da, seneye sınav var inşallah ÖSS adayı bir kız mı anaaaaaaa ilyada da ablamısmış da haberim yokmuş ablacım kızına şimdiden başarılar dilerim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Bu çiçek forumun şekerleri Natalia ve Diloşa...... bitanecik müttefikim valla yeni gördüm ...çok güzel bir çiçek..senin gibi.. alttaki çiçekte yalnız senin için... ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...? sevmemmi ben alıyorum hemencik sağol diloşum, bahardalım, iğdem... bu çiçekte baharı sevenlere, baharla canlananlara, baharla gelenlere Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ÖSS adayı bir kız mı anaaaaaaa ilyada da ablamısmış da haberim yokmuş ablacım kızına şimdiden başarılar dilerim Sır değildi şeker ,bilen arkadaşlar var yani Aslında tanışalım bölümüne de yazmıştım ilk geldiğim gün, sanırım sen orayı görmemişsin sağol güzel dileklerin için, ben de tüm bu sınava girecek olan gençlere başarılar diliyorum... Bu güzellik seni şaşırttığım için Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bu çiçekte baharı sevenlere, baharla canlananlara, baharla gelenlere saol güzel ablacımm... gerçi bn bahar gelince daha bi mayışıom amaa... baharı çokk seviomm o yüzden alabilerem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sevmemmi ben alıyorum hemencik sağol diloşum, bahardalım, iğdem... bu çiçekte baharı sevenlere, baharla canlananlara, baharla gelenlere sarmaşığım.. baharla beraber ağaçların bu gelin gibi beyazlara bürünmesinden daha hoş bir görüntü olabilir mi?...ve baharı sevmemek mümkün mü?...teşekkür ederim canım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 bişi değil meleğim, bahar hepimizi mayıştırıyor ama içimizde hep taze duygular uyanıyor... kış uykularımızdan uyanıyoruz... diloşum sen benim iğde dalımsın ya, şimdi anlıyormusun benim için ne demek olduğunu, sen benim ruhuma bahar getirensin... mis kokulu iğde dalım... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ilyada ablamaa daha dorusu kızınaa... aynı kaderi paylaşıoss daa öss konusunda ..ALLAH zihin açıklığı versin ablacımm kızınaa Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sardunyam ve diloş'a evet bahar gelmiş, mahlukat da farkına varmış , baksanıza çiçeğe nasıl yönlenmiş.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Hanımlar;Çiçeklerinizden aldım,teşekkür ederim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ilyada ablamaa daha dorusu kızınaa... aynı kaderi paylaşıoss daa öss konusunda ..ALLAH zihin açıklığı versin ablacımm kızınaa asmayın yüzünüzü, yaparsınız altından kalkarsınız siz. saol çiçek için ,kızım da bir şeboist hasta hemde bu çiçekte şeboyu sevenlere gitsin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sardunyam ve diloş'a evet bahar gelmiş, mahlukat da farkına varmış , baksanıza çiçeğe nasıl yönlenmiş.. ilyadacım teşekkür ederim canım arkadaşım ne güzel değilmi heryer rengarenk Hanımlar;Çiçeklerinizden aldım,teşekkür ederim.. baharınız kutlu olsun arkadaşlar, bu bahar hepinizin ruhu canlansın... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 asmayın yüzünüzü, yaparsınız altından kalkarsınız siz. saol çiçek için ,kızım da bir şeboist hasta hemde bu çiçekte şeboyu sevenlere gitsin... inşallah ALLAH emeklerimisi boşa çıkarmasınn hayırlısıyla geçsin sınawımıs şeboistlere mi banaaa banaa yanii ne çok ortakk yönümüs war kızınlaa..selamımı söylersinn dimi ablacımm bu çiçeğim de sana ilyada ablacımm.. kızına verip de sana vermemek olmass şimdi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... eyvallah kral Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Forumdaki tüm sevdiğim arkadaşlarıma....Özellikle çiçek verenlere Bu çiçekte yalnızca Çanakkale Şehitlerine Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 diloşum sen benim iğde dalımsın ya, şimdi anlıyormusun benim için ne demek olduğunu, sen benim ruhuma bahar getirensin... mis kokulu iğde dalım... canım benim... sardunyam ve diloş'a evet bahar gelmiş, mahlukat da farkına varmış , baksanıza çiçeğe nasıl yönlenmiş.. çok teşekkürler İlyada.. ne kadar incesin.. Forumdaki tüm sevdiğim arkadaşlarıma....Özellikle çiçek verenlere teşekkürler şekerim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Forumdaki tüm sevdiğim arkadaşlarıma....Özellikle çiçek verenlere canım teşekkürler Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sağolasızzzzz a dostalar.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 uzun zamandır çiçek vermiyordum forum ailesine gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Sır değildi şeker ,bilen arkadaşlar var yani Aslında tanışalım bölümüne de yazmıştım ilk geldiğim gün, sanırım sen orayı görmemişsin sağol güzel dileklerin için, ben de tüm bu sınava girecek olan gençlere başarılar diliyorum... Bu güzellik seni şaşırttığım için görmemiştim ablacım çiçek içinde tşk ler uzun zamandır çiçek vermiyordum forum ailesine gelsin kaptan öslemişis senden çiçek almayı tşk Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Bu aydınlık yeterli mi canım, yukarıya bak... mcx İyiki varsın gönül dostum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.