Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara

Clipboardgülgrbuk01.jpg

tşk ler murti payıma düşeni aldım ben ;):clover:

Çanakkale Şehitlerimize..

pd486926gb3.jpg

424515453bd095ff51ddn9.jpg

Çanakkale'de bayram namazı..

Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır.

Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir.

Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir..

Nur içinde yatsınlar -_-:clover:

Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin,

mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan,

taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist...

floramarelaausedco1.gif

tşk ler sedat abi :):clover:

Gönderi tarihi:

floramarelaausedco1.gif

Sedatcım çok tşk ederim :):flowers::clover:

Ve çiçek veren diğer değerli arkadaşlarımada tşk ederim :):clover:

Gönderi tarihi:
sağol ablacım.... :hug: uğraşıyorum bakalım....sınav üstü fena oldu.... :( neyse böyle buraya gelince bi iyi oluyorum bi de başım ağrımasa...tam süper olucak... :wub:

Canım çok sıkma kendini, çalış ama dinlenmek için vakit de ayır kendine .. :wub: . Zaten baş ağrısı ile çalışmak çok verimli olmaz sanırım, ya da seni çok yıpratır dikkat et kendine.. Nerden biliyorsun dersen ,kızımdan ;) ÖSS adayı o da, seneye sınav var inşallah :)

75028302uq6.png

arada gel bu minişi sev bu çiçeği kokla doğruuu derse :lol:

414463284b832dd4dc9bp0.jpg

Gönderi tarihi:
Nerden biliyorsun dersen ,kızımdan ;) ÖSS adayı o da, seneye sınav var inşallah :)

ÖSS adayı bir kız mı :huh: anaaaaaaa ilyada da ablamısmış da haberim yokmuş :):D

ablacım kızına şimdiden başarılar dilerim ;)

Gönderi tarihi:

Çanakkale Şehitlerimize..

:clover:

pd486926gb3.jpg

424515453bd095ff51ddn9.jpg

Çanakkale'de bayram namazı..

Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır.

Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir.

Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir..

canakkalefj7ye9.jpg

kalpdx1.gifkalpdx1.gifkalpdx1.gifkalpdx1.gifkalpdx1.gifkalpdx1.gif

Gönderi tarihi:
2166kirmiziguldp0.jpg

Bu çiçek forumun şekerleri Natalia ve Diloşa......

bitanecik müttefikim :hug: valla yeni gördüm :blushing: ...çok güzel bir çiçek..senin gibi.. :wub: alttaki çiçekte yalnız senin için...

resim2kt4.jpg

ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. :wub: ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...?

resimbb5.jpg

Gönderi tarihi:
ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. :wub: ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...?

resimbb5.jpg

sevmemmi :wub::hug: ben alıyorum hemencik sağol diloşum, bahardalım, iğdem...

bu çiçekte baharı sevenlere, baharla canlananlara, baharla gelenlere :wub:

bahardal3051zd4.jpg

Gönderi tarihi:
ÖSS adayı bir kız mı :huh: anaaaaaaa ilyada da ablamısmış da haberim yokmuş :):D

ablacım kızına şimdiden başarılar dilerim ;)

Sır değildi şeker ,bilen arkadaşlar var yani ;) Aslında tanışalım bölümüne de yazmıştım ilk geldiğim gün, sanırım sen orayı görmemişsin ;) sağol güzel dileklerin için, ben de tüm bu sınava girecek olan gençlere başarılar diliyorum...

1944926ea3d63237a615c0dbb0.jpg

Bu güzellik seni şaşırttığım için B)

Gönderi tarihi:

bahardal3051zd4.jpg

saol güzel ablacımm... :wub:

gerçi bn bahar gelince daha bi mayışıom amaa... :rolleyes:^_^ baharı çokk seviomm o yüzden alabilerem :grin::wub:

Gönderi tarihi:
sevmemmi :wub::hug: ben alıyorum hemencik sağol diloşum, bahardalım, iğdem...

bahardal3051zd4.jpg

sarmaşığım.. :wub: baharla beraber ağaçların bu gelin gibi beyazlara bürünmesinden daha hoş bir görüntü olabilir mi?...ve baharı sevmemek mümkün mü?...teşekkür ederim canım... :hug:

Gönderi tarihi:

bişi değil meleğim, bahar hepimizi mayıştırıyor ama içimizde hep taze duygular uyanıyor... kış uykularımızdan uyanıyoruz... :hug:

diloşum sen benim iğde dalımsın ya, şimdi anlıyormusun benim için ne demek olduğunu, sen benim ruhuma bahar getirensin... mis kokulu iğde dalım... :hug:

Gönderi tarihi:
ilyada ablamaa daha dorusu kızınaa... :wub:

aynı kaderi paylaşıoss daa öss konusunda :( ..ALLAH zihin açıklığı versin ablacımm kızınaa :)

150554272_4d01dca667_m.jpg

asmayın yüzünüzü, yaparsınız altından kalkarsınız siz. saol çiçek için ,kızım da bir şeboist hasta hemde

:lol:;)

cicek22qyzp4.jpg

bu çiçekte şeboyu sevenlere gitsin...

Gönderi tarihi:

sardunyam ve diloş'a

1946978e9225b349f108cdbub0.jpg

evet bahar gelmiş, mahlukat da farkına varmış , baksanıza çiçeğe nasıl yönlenmiş.. :)

ilyadacım teşekkür ederim canım arkadaşım :wub: ne güzel değilmi heryer rengarenk :)

Hanımlar;Çiçeklerinizden aldım,teşekkür ederim..:clover:

baharınız kutlu olsun arkadaşlar, bu bahar hepinizin ruhu canlansın... :)

Gönderi tarihi:

asmayın yüzünüzü, yaparsınız altından kalkarsınız siz. saol çiçek için ,kızım da bir şeboist hasta hemde

:lol:

cicek22qyzp4.jpg

bu çiçekte şeboyu sevenlere gitsin...

inşallah ALLAH emeklerimisi boşa çıkarmasınn :clover: hayırlısıyla geçsin sınawımıs

şeboistlere mi :sorcerer: banaaa banaa yanii :w00t::sorcerer:

ne çok ortakk yönümüs war kızınlaa..selamımı söylersinn dimi ablacımm :grin::hug:

bu çiçeğim de sana ilyada ablacımm.. :wub: kızına verip de sana vermemek olmass şimdi :rolleyes::D

zambak.jpg

Gönderi tarihi:

floramarelaausedco1.gif

:clover: eyvallah kral

Gönderi tarihi:
diloşum sen benim iğde dalımsın ya, şimdi anlıyormusun benim için ne demek olduğunu, sen benim ruhuma bahar getirensin... mis kokulu iğde dalım... :hug:

canım benim... :wub::hug::clover:

sardunyam ve diloş'a

1946978e9225b349f108cdbub0.jpg

evet bahar gelmiş, mahlukat da farkına varmış , baksanıza çiçeğe nasıl yönlenmiş.. :)

çok teşekkürler İlyada.. :clover: ne kadar incesin.. :)

Forumdaki tüm sevdiğim arkadaşlarıma....Özellikle çiçek verenlere :thumbsup:

teşekkürler şekerim... :hug:

Gönderi tarihi:
Sır değildi şeker ,bilen arkadaşlar var yani ;) Aslında tanışalım bölümüne de yazmıştım ilk geldiğim gün, sanırım sen orayı görmemişsin ;) sağol güzel dileklerin için, ben de tüm bu sınava girecek olan gençlere başarılar diliyorum...
1944926ea3d63237a615c0dbb0.jpg

Bu güzellik seni şaşırttığım için B)

görmemiştim ablacım -_- çiçek içinde tşk ler ;):D

03225.JPG

uzun zamandır çiçek vermiyordum forum ailesine gelsin

kaptan öslemişis senden çiçek almayı :D tşk ;)

Gönderi tarihi:
254694716ab74097ca2ss3.jpg

Bu aydınlık yeterli mi canım, yukarıya bak... mcx

İyiki varsın gönül dostum :clover:

46957508xf.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.