Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 ben dostum armana vereyim bugün ki çiçeğimi foruma banlı olduğu için giremiyor....burda en yaratıcı karakterlerden biri olmasına rağmen admin banlamış...... sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 bende armana çiçek verem........kimse vermemiş ... anuu vermişler..... valla alınan çiçek geri verilmez bende....... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Üzüldüm.. Tüm foruma çiçek gönderiyorum.. İsteyen geri çevirebilir.. Alıştım yanlızlığa.. yalnız değilsin hepimiz burdayız kralx bak bütün foruma yollamışsın bende forum adına sana yolluyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Admine werim Çiçek ARMAn'ın banını açsın...PLs... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Ben johny sana veriyom biraz içki kokusundan farklı çiçek kokusuda al ehueheu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Umarım Alaturkanın bahsetiği kişi ben değilimdir.. Bende uyarı yedim hemde bir gecede 3 kez... Böyle şeyler olacaktır.. Napalım insanız sinirlerimize hakim olamıyoruz.. Ama her zaman o üslupta olacağız diye bir kayıt yok.. Şuan sinir yok, gerilim yok.. O gün sadece ben değil bütün arkadaşlarımın sinir katsayılarının yüksekliği, iletilerine aksediyorudu, yalan yok... Armanın banlanmasına üzüldüm.. Alaturlanın tepkisini yersiz buluyorum.. Başka nickle katılmalarını temenni ediyorum.. Tüm foruma saygılar-sevgiler ve ÇİÇEKLER.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! yapma bea Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! YAPMA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! canım gerçekten forumun tadı kaçtı artık...siz varken biz eğlenebiliyorduk.şimdi eskisi gibi cazip gelmiyor burası.herşey eskisi gibi olsun diye geçiyor yüreğimden ama bir kere ipler koptumu olmuyor işte... neyse alam bugünki çiçeğimden almış olduğun karardan dolayı sana gelsin.hem yakında galiba bende size katılırım.gidenler furyasına yani.YA HEP YA HİÇ..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 eski hemşo gitme ya! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Bu forumdan hiç kimse ayrılamaz.. Gidiyorum diyenlerin de başka nicklerle geri geleceklerini düşünüyorum.. Bağımlılık meselesi.. Tüm çiçekler gidipte farklı nickle gelecek olanlara... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 canım gerçekten forumun tadı kaçtı artık...siz varken biz eğlenebiliyorduk.şimdi eskisi gibi cazip gelmiyor burası.herşey eskisi gibi olsun diye geçiyor yüreğimden ama bir kere ipler koptumu olmuyor işte... neyse alam bugünki çiçeğimden almış olduğun karardan dolayı sana gelsin.hem yakında galiba bende size katılırım.gidenler furyasına yani.YA HEP YA HİÇ..... alaTurkama da sana da hak veriyorum. birileri bir sekilde ceza çekiyorsa, digerleri de ayni cezayi çekmeli sonuçta kavgayi tek basina arman çikarmadi. tek basina hakaret etmedi..................... forumun tadi olmadigi muhakkak. tadini kaçiranlar da almis basini gidiyor... burda sevdigim tek kisi bile olsa kalirim.. ama hepiniz giderseniz ben de sizin pesinizden gelirim... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 ne oluyo ya ben yokken kim kimle kavga etti niye bu kadar ortam gerilmiş??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! anuuuv nire yaaffff...ben ne olcam şimcik... çiçek versem geri döner mi acaba....? ne olursa olsun her zaman yanımda olduğun için sana minnet borçluyum....gönül isterki burda beraber geçirelim zamanımızı...ama gitmeyi kafana koyduysan yolunda bahtında açık olsun canım benim...bilki forumda seni bekleyen ve daima çzleyen dostların olacak..........geri gelmen ümidiyle..... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Umarım Alaturkanın bahsetiği kişi ben değilimdir.. Bende uyarı yedim hemde bir gecede 3 kez... Böyle şeyler olacaktır.. Napalım insanız sinirlerimize hakim olamıyoruz.. Ama her zaman o üslupta olacağız diye bir kayıt yok.. Şuan sinir yok, gerilim yok.. O gün sadece ben değil bütün arkadaşlarımın sinir katsayılarının yüksekliği, iletilerine aksediyorudu, yalan yok... Armanın banlanmasına üzüldüm.. Alaturlanın tepkisini yersiz buluyorum.. Başka nickle katılmalarını temenni ediyorum.. Tüm foruma saygılar-sevgiler ve ÇİÇEKLER.... alaturkanın tepkisini çok dogru buluyorum.neden başka nickle girmesi gereksin.bir insan neyse o olmalıdır diye bir söz var.kendisine yapılan haksızlık var.bu haksızlıgı kabullenip gelmesi mi iyidir foruma sence kralx? adminin yaptıgını dogru bulmuyorum.bir şeye karar verirken sonuca bakıyor diğer olayda da oldugu gibi.sonuç değil bence neden önemlidir. Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 bende kendime bir çiçek verem zate çiçeğim ama genede verem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Haklısın içimdekideniz.. Fakat ben şu açıdan değerlendirdim olayı.. Bence Alaturka bu forumu seviyr, Arman da öyle.. Şuanki nickleriyle gelmeleri belki mümkün olmayabilir.. Ama farklı nicklerle bekleriz onları.. Dilembahar sana çiçek verdiysem geri alıyorum, zaten çiçekmişsin, gereksiz yani.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Şuanki nickleriyle gelmeleri belki mümkün olmayabilir..Ama farklı nicklerle bekleriz onları.. umarım gelirler çiçeklerım tum uzulenlere......... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum... Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi... Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim... Hosca kalin canlarim cigerlerim! armanla aramız pek iyi değildi. fikirlerimiz uyuşmuyordu yada ne bilim kendini olmadığı bir kişiliğin içerisine inat uğrana sokuyordu. sokuyordu diyorum çünkü bir yerde ne bilim ya şaşkınlıkla yada bilerek savunduğu şeylerin çok aksini söyleyen bir yayın organının web sitesinden alıntı yapmıştı. herneyse ben kimsenin burada lavey gibi yapmadıkça süresiz banlanmasına karşıyım armanın durumu nedir bilmiyorum ama şurda en sevmediğim adamlardan biri KADI onun bile banlanmasını istemem bende çicekleri ADMİN e veriyorum :clover: anlarsın ya;) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 bugün çiçeğimi güzel yürekli dostum MOHİ ye veriyorum...... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 bugün cok mutluyum, hrkz cicek !!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Bu çiçek meydün ablama! Bu çiçek kral sedat abime! (niye gül verdiğimi o bilir! ) Bu çiçekde jhonywalker kardeşime! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Teşekkürler dostum...)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Bu çiçek meydün ablama! ben boşa sana sewimli böcüğüm demiyorum demi...aplasının gulu....çok savol.... bu çiçekte benden sana........... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.