Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Üzüldüm..

Tüm foruma çiçek gönderiyorum..

İsteyen geri çevirebilir..

Alıştım yanlızlığa..

yalnız değilsin hepimiz burdayız kralx :clover: bak bütün foruma yollamışsın bende forum adına sana yolluyorum

Gönderi tarihi:

Karcicegim, Maram, Maydün ve Golgi bende size katiliorum...

Ortaligi kizistirip geri cekileneler hala burda ve Arman süresiz banlandi...

Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim...

Hosca kalin canlarim cigerlerim!

Gönderi tarihi:

Umarım Alaturkanın bahsetiği kişi ben değilimdir..

Bende uyarı yedim hemde bir gecede 3 kez...

Böyle şeyler olacaktır..

Napalım insanız sinirlerimize hakim olamıyoruz..

Ama her zaman o üslupta olacağız diye bir kayıt yok..

Şuan sinir yok, gerilim yok..

O gün sadece ben değil bütün arkadaşlarımın sinir katsayılarının yüksekliği, iletilerine aksediyorudu, yalan yok...

Armanın banlanmasına üzüldüm..

Alaturlanın tepkisini yersiz buluyorum..

Başka nickle katılmalarını temenni ediyorum..

Tüm foruma saygılar-sevgiler ve ÇİÇEKLER....

Gönderi tarihi:

Cok kez gidiorum diip geri döndüm, ama bu karari hic dogru bulmuyorum... ve bu yüzden bu ileti son iletim...

yapma bea :(

Gönderi tarihi:

YAPMA :(

Gönderi tarihi:

canım gerçekten forumun tadı kaçtı artık...siz varken biz eğlenebiliyorduk.şimdi eskisi gibi cazip gelmiyor burası.herşey eskisi gibi olsun diye geçiyor yüreğimden ama bir kere ipler koptumu olmuyor işte...

neyse alam bugünki çiçeğimden almış olduğun karardan dolayı sana gelsin.hem yakında galiba bende size katılırım.gidenler furyasına yani.YA HEP YA HİÇ..... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Bu forumdan hiç kimse ayrılamaz..

Gidiyorum diyenlerin de başka nicklerle geri geleceklerini düşünüyorum..

Bağımlılık meselesi..

Tüm çiçekler gidipte farklı nickle gelecek olanlara...

Gönderi tarihi:

canım gerçekten forumun tadı kaçtı artık...siz varken biz eğlenebiliyorduk.şimdi eskisi gibi cazip gelmiyor burası.herşey eskisi gibi olsun diye geçiyor yüreğimden ama bir kere ipler koptumu olmuyor işte...

neyse alam bugünki çiçeğimden almış olduğun karardan dolayı sana gelsin.hem yakında galiba bende size katılırım.gidenler furyasına yani.YA HEP YA HİÇ..... :clover::clover::clover:

alaTurkama da sana da hak veriyorum. birileri bir sekilde ceza çekiyorsa, digerleri de ayni cezayi çekmeli sonuçta kavgayi tek basina arman çikarmadi. tek basina hakaret etmedi.....................

forumun tadi olmadigi muhakkak. tadini kaçiranlar da almis basini gidiyor... burda sevdigim tek kisi bile olsa kalirim.. ama hepiniz giderseniz ben de sizin pesinizden gelirim...

:clover:

Gönderi tarihi:

anuuuv nire yaaffff...ben ne olcam şimcik... :( çiçek versem geri döner mi acaba....? :unsure::clover::wub::clover::wub::clover: ne olursa olsun her zaman yanımda olduğun için sana minnet borçluyum....gönül isterki burda beraber geçirelim zamanımızı...ama gitmeyi kafana koyduysan yolunda bahtında açık olsun canım benim...bilki forumda seni bekleyen ve daima çzleyen dostların olacak..........geri gelmen ümidiyle..... :clover:

Gönderi tarihi:

Umarım Alaturkanın bahsetiği kişi ben değilimdir..

Bende uyarı yedim hemde bir gecede 3 kez...

Böyle şeyler olacaktır..

Napalım insanız sinirlerimize hakim olamıyoruz..

Ama her zaman o üslupta olacağız diye bir kayıt yok..

Şuan sinir yok, gerilim yok..

O gün sadece ben değil bütün arkadaşlarımın sinir katsayılarının yüksekliği, iletilerine aksediyorudu, yalan yok...

Armanın banlanmasına üzüldüm..

Alaturlanın tepkisini yersiz buluyorum..

Başka nickle katılmalarını temenni ediyorum..

Tüm foruma saygılar-sevgiler ve ÇİÇEKLER....

alaturkanın tepkisini çok dogru buluyorum.neden başka nickle girmesi gereksin.bir insan neyse o olmalıdır diye bir söz var.kendisine yapılan haksızlık var.bu haksızlıgı kabullenip gelmesi mi iyidir foruma sence kralx?

adminin yaptıgını dogru bulmuyorum.bir şeye karar verirken sonuca bakıyor diğer olayda da oldugu gibi.sonuç değil bence neden önemlidir. :clover:

Gönderi tarihi:

Haklısın içimdekideniz..

Fakat ben şu açıdan değerlendirdim olayı..

Bence Alaturka bu forumu seviyr, Arman da öyle..

Şuanki nickleriyle gelmeleri belki mümkün olmayabilir..

Ama farklı nicklerle bekleriz onları..

Dilembahar sana çiçek verdiysem geri alıyorum, zaten çiçekmişsin, gereksiz yani....

Gönderi tarihi:
Şuanki nickleriyle gelmeleri belki mümkün olmayabilir..

Ama farklı nicklerle bekleriz onları..

umarım gelirler

çiçeklerım tum uzulenlere.........

Gönderi tarihi:

:clover::clover::clover:

armanla aramız pek iyi değildi. fikirlerimiz uyuşmuyordu yada ne bilim kendini olmadığı bir kişiliğin içerisine inat uğrana sokuyordu. sokuyordu diyorum çünkü bir yerde ne bilim ya şaşkınlıkla yada bilerek savunduğu şeylerin çok aksini söyleyen bir yayın organının web sitesinden alıntı yapmıştı. herneyse ben kimsenin burada lavey gibi yapmadıkça süresiz banlanmasına karşıyım armanın durumu nedir bilmiyorum ama şurda en sevmediğim adamlardan biri KADI onun bile banlanmasını istemem

bende çicekleri ADMİN e veriyorum :clover: :clover:

anlarsın ya;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.