Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

oo romantik gördüm senii.eee kim bu zavallı kız yani yeni kurbanın kim.hadi anlat yabancı yok aramızda

yok bea ahını almıştım 2 gün önce o yüzden ... biraz dalgamı geçmiştimde :P duygularımı incittin muhabbeti falan oldu bende salladım başımdan öle yane :P seni de çok neraklı gördüm hade canem hade canem mahmutuna :P

Gönderi tarihi:

sana ve senin gibilere göre:bi kızla dalga geçmek büyük başarı.daha bierkek oluyosun.hele kapılmazsan sevmezsen öfff androjen bombası

ama sevmek zayıflık,ayıp.

erkek adam sevmez.ama sevdirir kendini kız ona deli olur ama o sallamaz...sanırım sen erkekliğin hala bu aşamasındasın

Gönderi tarihi:

sana ve senin gibilere göre:bi kızla dalga geçmek büyük başarı.daha bierkek oluyosun.hele kapılmazsan sevmezsen öfff androjen bombası

ama sevmek zayıflık,ayıp.

erkek adam sevmez.ama sevdirir kendini kız ona deli olur ama o sallamaz...sanırım sen erkekliğin hala bu aşamasındasın

o kendisiyle dalga geçirtiyorsa bana da geçmek düşüyo :P

önce o biraz gururlu olsaydı insan bi kere söyler...

ayrıca olayın içeriğini bilmeden sana noluyo ya :P

ayrıca bi daha erkekliğime laf edersen bozuşuruz çok ciddiyim

Gönderi tarihi:

o kendisiyle dalga geçirtiyorsa bana da geçmek düşüyo :P

önce o biraz gururlu olsaydı insan bi kere söyler...

ayrıca olayın içeriğini bilmeden sana noluyo ya :P

ayrıca bi daha erkekliğime laf edersen bozuşuruz çok ciddiyim

ya golgicim seninle bozuşmayı hiç ama hiç istemem inan.seni kırdıysam da özür dilerim.emin ol amacım senin erkekliğine laf etmek diiildi,zaten ne haddime.

ben erkeklerin bi çoğunda böle bi trip sezdim işte dalgamı geçerim ama sevmem ısınmam gibisinden.lafım bunaydı.

:clover: al hadi çiçek.

Gönderi tarihi:

ya golgicim seninle bozuşmayı hiç ama hiç istemem inan.seni kırdıysam da özür dilerim.emin ol amacım senin erkekliğine laf etmek diiildi,zaten ne haddime.

ben erkeklerin bi çoğunda böle bi trip sezdim işte dalgamı geçerim ama sevmem ısınmam gibisinden.lafım bunaydı.

:clover: al hadi çiçek.

ya herkesin bi zayıf noktası vardır ya öyle işte damarıma bastın ama yanlışlıkla oldugu belli :P

valla yine sölüyom kendisiyle dalga geçirten her kızla geçerim dalga :P

ağırbaşlılık da bir erdemdir

Gönderi tarihi:

eee başka ne gibi zayıf noktaların var.hani bidaa böle bilmeden damarına basmıyım diye soruyom.

fenerbahçe,erkeklik,ailem,sevdiklerim(sende içindesin mrk etme :P sanada laf ettirmem :P) şimdilik bu kadar

hadi be uyuttun ha sen geldin eglenirim diyodum ...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.