Φ mara bulge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 YA 3 DEGILDE DAHA COK OLACAK AMA OLE NAPIYIM YANEE MADE VE MARA (COK SEVDİĞİM İÇİN) çok sagol mizyal.. bugünkü çiçeklerim sana Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 çiçeklerim ona gitsin işte... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 çiçeklerim ona gitsin işte... oo romantik gördüm senii.eee kim bu zavallı kız yani yeni kurbanın kim.hadi anlat yabancı yok aramızda Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 oo romantik gördüm senii.eee kim bu zavallı kız yani yeni kurbanın kim.hadi anlat yabancı yok aramızda yok bea ahını almıştım 2 gün önce o yüzden ... biraz dalgamı geçmiştimde duygularımı incittin muhabbeti falan oldu bende salladım başımdan öle yane seni de çok neraklı gördüm hade canem hade canem mahmutuna Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 sana ve senin gibilere göre:bi kızla dalga geçmek büyük başarı.daha bierkek oluyosun.hele kapılmazsan sevmezsen öfff androjen bombası ama sevmek zayıflık,ayıp. erkek adam sevmez.ama sevdirir kendini kız ona deli olur ama o sallamaz...sanırım sen erkekliğin hala bu aşamasındasın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 sana ve senin gibilere göre:bi kızla dalga geçmek büyük başarı.daha bierkek oluyosun.hele kapılmazsan sevmezsen öfff androjen bombası ama sevmek zayıflık,ayıp. erkek adam sevmez.ama sevdirir kendini kız ona deli olur ama o sallamaz...sanırım sen erkekliğin hala bu aşamasındasın o kendisiyle dalga geçirtiyorsa bana da geçmek düşüyo önce o biraz gururlu olsaydı insan bi kere söyler... ayrıca olayın içeriğini bilmeden sana noluyo ya ayrıca bi daha erkekliğime laf edersen bozuşuruz çok ciddiyim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 o kendisiyle dalga geçirtiyorsa bana da geçmek düşüyo önce o biraz gururlu olsaydı insan bi kere söyler... ayrıca olayın içeriğini bilmeden sana noluyo ya ayrıca bi daha erkekliğime laf edersen bozuşuruz çok ciddiyim ya golgicim seninle bozuşmayı hiç ama hiç istemem inan.seni kırdıysam da özür dilerim.emin ol amacım senin erkekliğine laf etmek diiildi,zaten ne haddime. ben erkeklerin bi çoğunda böle bi trip sezdim işte dalgamı geçerim ama sevmem ısınmam gibisinden.lafım bunaydı. al hadi çiçek. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ya golgicim seninle bozuşmayı hiç ama hiç istemem inan.seni kırdıysam da özür dilerim.emin ol amacım senin erkekliğine laf etmek diiildi,zaten ne haddime. ben erkeklerin bi çoğunda böle bi trip sezdim işte dalgamı geçerim ama sevmem ısınmam gibisinden.lafım bunaydı. al hadi çiçek. ya herkesin bi zayıf noktası vardır ya öyle işte damarıma bastın ama yanlışlıkla oldugu belli valla yine sölüyom kendisiyle dalga geçirten her kızla geçerim dalga ağırbaşlılık da bir erdemdir Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 eee başka ne gibi zayıf noktaların var.hani bidaa böle bilmeden damarına basmıyım diye soruyom. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 eee başka ne gibi zayıf noktaların var.hani bidaa böle bilmeden damarına basmıyım diye soruyom. fenerbahçe,erkeklik,ailem,sevdiklerim(sende içindesin mrk etme sanada laf ettirmem ) şimdilik bu kadar hadi be uyuttun ha sen geldin eglenirim diyodum ... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 fenerbahçe,erkeklik,ailem,sevdiklerim(sende içindesin mrk etme sanada laf ettirmem ) şimdilik bu kadar hadi be uyuttun ha sen geldin eglenirim diyodum ... aaa herife bak eğlencen miyim ben senin .senin zati uykun vardı ben bilirim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 aaa herife bak eğlencen miyim ben senin .senin zati uykun vardı ben bilirim hee eğlencemsin.. nolmuş yane Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 hee eğlencemsin.. nolmuş yane yaa ben böle bi cevap beklemiyodum ne diyim şimdi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 yaa ben böle bi cevap beklemiyodum ne diyim şimdi başını öne eğ akıllı ol Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 başını öne eğ akıllı ol ama önce senin bana akıl fikir hediye etmen lazım. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ama önce senin bana akıl fikir hediye etmen lazım. al sadakam olsun Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 al sadakam olsun şuna bak ya kendini fasulye gibin nimetten sayıyo pes. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 şuna bak ya kendini fasulye gibin nimetten sayıyo pes. fasulye= beynin ?? ha hatırladım şimdi tamam bekle az beyaz elbiseni getiriyom Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 fasulye= beynin ?? ha hatırladım şimdi tamam bekle az beyaz elbiseni getiriyom hayır gene mi beyaz elbise.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 hayır gene mi beyaz elbise.. evet ama şişmanlamışsın bi beden büyük geitridm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Çiçek için teşekkürler mizyal.. Benden de sana geliyo... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 ben dostum armana vereyim bugün ki çiçeğimi foruma banlı olduğu için giremiyor....burda en yaratıcı karakterlerden biri olmasına rağmen admin banlamış...... sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Üzüldüm.. Tüm foruma çiçek gönderiyorum.. İsteyen geri çevirebilir.. Alıştım yanlızlığa.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 ben dostum armana vereyim bugün ki çiçeğimi foruma banlı olduğu için giremiyor....burda en yaratıcı karakterlerden biri olmasına rağmen admin banlamış...... sevgiler bencede gelsin.. ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.