» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 estikçe teşekürler... buda benden formun bütün bayanlarına keyifle alıyorum, sağol sadece almakla kalmayalım değil mi? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 keyifle alıyorum, sağol sadece almakla kalmayalım değil mi? evet doğru söylüyorsun Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Dün yoktum üzgünüm.. Forumdaki tüm hanımlara..Gününüz kutlu olsun.. Sağol, taurus çok naziksin...ne kadar düşünceli olduğunu biliyoruz senin, üzülmene gerek yok ki bu da benden sana.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 evet doğru söylüyorsun evett, doğru söylerim ben sevgiyle kal... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 keyifle alıyorum, sağol sadece almakla kalmayalım değil mi? evet doğru söylüyorsun teşekür ederim...doğru söze ne denir..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sağol, taurus çok naziksin...ne kadar düşünceli olduğunu biliyoruz senin, üzülmene gerek yok ki bu da benden sana.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 hade ya bak sen çok zeki arkadaş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Tauruscugum, mutiscigim ve dedeciğime Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Aaa ne romantiksiniz Forum size bir çiçekte ben vereyim...? Forum ahalisi Teş.ederiz..çok güzel..nerden aldınız. Yoldan giderken Mezarlığın önündeki çelenkten aldım.. HIRhIZ olarak ülkenin değerlerinin boşa gitmesini önleyen bir kişiyim. teşekkürler arkadaşım çiçeğin için .Mezarlıklara fazla dalma dikkat et ..............! Bu çiçeğim şimdi buraya giren tüm site arkadaşlarıma veriyorum...! Bu çiçekler çok özeldir dikkatli alın çok nadir ve nazik çiçekler buyrun birini seçin alın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 teşekkürler canım ben de teşekkür ederim ablacım... Aaa ne romantiksiniz Forum size bir çiçekte ben vereyim...? Forum ahalisi Teş.ederiz..çok güzel..nerden aldınız. Yoldan giderken Mezarlığın önündeki çelenkten aldım.. HIRhIZ olarak ülkenin değerlerinin boşa gitmesini önleyen bir kişiyim. insan kendisiyle bu kadar övünmez kii.... neysüü teşekkürler....çalıntı çiçekkk.... almak doğru olur mu kiii..... teşekkürler arkadaşım çiçeğin için .Mezarlıklara fazla dalma dikkat et ..............!Bu çiçeğim şimdi buraya giren tüm site arkadaşlarıma veriyorum...! Bu çiçekler çok özeldir dikkatli alın çok nadir ve nazik çiçekler buyrun birini seçin alın birini seçmesek de gizli gizli üçünden de alsakk mesela nasıl olur.... ama o zaman haksızlık olur tabi olmaz... sağoll ortakk nadir ve nnazik çiçeklerinden birisini aldım.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Tauruscugum, mutiscigim ve dedeciğime Dedeciğin,Taurus'cuğun ve en çok ta Mutiş'ciğin kurban olsun sana.. Bu da benim biricik Naty'me.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Bu çiçeğim şimdi buraya giren tüm site arkadaşlarıma veriyorum...! Bu çiçekler çok özeldir dikkatli alın çok nadir ve nazik çiçekler buyrun birini seçin alın Dikkatlice aldım baştakini Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Aaa ne romantiksiniz Forum size bir çiçekte ben vereyim...? Forum ahalisi Teş.ederiz..çok güzel..nerden aldınız. Yoldan giderken Mezarlığın önündeki çelenkten aldım.. HIRhIZ olarak ülkenin değerlerinin boşa gitmesini önleyen bir kişiyim. Ahanda yakaladım.. Benim kabristana dadanan hırhız sendin demek.. teşekkürler arkadaşım çiçeğin için .Mezarlıklara fazla dalma dikkat et ..............!Bu çiçeğim şimdi buraya giren tüm site arkadaşlarıma veriyorum...! Bu çiçekler çok özeldir dikkatli alın çok nadir ve nazik çiçekler buyrun birini seçin alın Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Dedeciğin,Taurus'cuğun ve en çok ta Mutiş'ciğin kurban olsun sana.. Bu da benim biricik Naty'me.. Senin biricik Naty'in de tsk edip, sana kokulu öpücüklerinden gönderir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Senin biricik Naty'in de tsk edip, sana kokulu öpücüklerinden gönderir Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Bu kadar sevimli omak zorunda mısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sevimli olan sensin esmer şekerim.. Ben gittim hadi,hepinize iyi eğlenceler.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Hadi güle güle, hoşçakal.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 birini seçmesek de gizli gizli üçünden de alsakk mesela nasıl olur.... ama o zaman haksızlık olur tabi olmaz...sağoll ortakk nadir ve nnazik çiçeklerinden birisini aldım.... Dikkatlice aldım baştakini Teşekkür ederim arkadaşım.. Arkadaşlar beyendiğinize sevindim .Sizler kadar değerli değil ama yinede teşekkürler.Sizleri Seviyoruuuuuuuummmmmmm arkadaşlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Arkadaşlar beyendiğinize sevindim .Sizler kadar değerli değil ama yinede teşekkürler.Sizleri Seviyoruuuuuuuummmmmmm arkadaşlar ortağımm benn de senii seviyorum.... incee ruhlu ortağım benim.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin teşkürler..... hoş geldin yumote Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 saolasın kleopatrammm canımsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.