Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 joni seni tabiki gözel karşılayacaz..........sen gözel insansın çünkü...çiçek demeti çok gözel olmuş devamını dileriz....bende saa bu gözel çiçeği armağan ediyorum...... yalakaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 kıskanç bencede.............. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 kralx e.... bazi bazi sert atismalarimiz, siirsel bi dile dönüstügü icin... tesekküler... neferime... onu burda görünce pek bi keyifleniom beee... ve sinavi, tezi, vizesi olan tüm arkadaslara ... moral olsun die Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Foruma yeni bir soluk getirdiği ve seviyeli uslubunu bozmadığı için bir çiçek Cyranoya En başından beri dostluğunu hiç esirgemediği için Karçiçeği m e Aynı anda hem muzır olup hem de hanımefendiliğini koruyabilen ılımlı tavırlarıyla Nefertitiye Duruşundan ve mantığından taviz vermeden olumlu yazılarıyla Kral x e Bilgisine ve sağduyusuna inandığım Bozan a Bu aralar kendisini özlettiren Gollime Şiirlerini beğenerek okuduğum Aşkmiracleye Yine bu aralar kendisini özlettiren bir başka arkadaşımız Marcusa Samimiyetinden hiç şüphe etmediğim Maraya Duygusal ve iyiniyetli yazılarından dolayı İçimdeki Denize Çok sağlam bir karakteri olduğunu düşündüğüm arkadaşım Cevize Ve yukardakinin karakterinin canına okuyan büyük saygı duyduğum Mystic Rivere Neşesini ve deli doluluğunu bir sur yapıp arkasına saklanan duygusal Made in Turkey e Forumun yeni renklerinden kendine özgü iletileriyle Mizyala ve şu anda Balık hafızama ismi hatırıma gelmeyen ama bu foruma emeği geçen paylaşımlarını sergileyen tüm Arkadaşlara .. Beni sevsinler, sevmesinler onlarca çiçek gitsin benden...... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 cyrano, doga ve mizyale.. gerçekten iyiler.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 bencede.............. bozacı-şıracı Foruma yeni bir soluk getirdiği ve seviyeli uslubunu bozmadığı için bir çiçek Cyranoya En başından beri dostluğunu hiç esirgemediği için Karçiçeği m e Aynı anda hem muzır olup hem de hanımefendiliğini koruyabilen ılımlı tavırlarıyla Nefertitiye Duruşundan ve mantığından taviz vermeden olumlu yazılarıyla Kral x e Bilgisine ve sağduyusuna inandığım Bozan a Bu aralar kendisini özlettiren Gollime Şiirlerini beğenerek okuduğum Aşkmiracleye Yine bu aralar kendisini özlettiren bir başka arkadaşımız Marcusa Samimiyetinden hiç şüphe etmediğim Maraya Duygusal ve iyiniyetli yazılarından dolayı İçimdeki Denize Çok sağlam bir karakteri olduğunu düşündüğüm arkadaşım Cevize Ve yukardakinin karakterinin canına okuyan büyük saygı duyduğum Mystic Rivere Neşesini ve deli doluluğunu bir sur yapıp arkasına saklanan duygusal Made in Turkey e Forumun yeni renklerinden kendine özgü iletileriyle Mizyala ve şu anda Balık hafızama ismi hatırıma gelmeyen ama bu foruma emeği geçen paylaşımlarını sergileyen tüm Arkadaşlara .. Beni sevsinler, sevmesinler onlarca çiçek gitsin benden...... evallah çiçek miçek yok bugün Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 değerli görüşleri ,seviyeli ve saygıdeğer oldukları için kralx,bozan,jonnywolker ve cyranoya beni güldürdükleri için golgi, made in alaturka ya şiirleri,güzel yazıları ve samimi oldukları için karçiçeği ve şevval e açtığı topiclerle zekasını kıskandığım arman a bissürü çiçek Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 saol arman beni de düşündüğün için Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 değerli görüşleri ,seviyeli ve saygıdeğer oldukları için kralx,bozan,jonnywolker ve cyranoya beni güldürdükleri için golgi, made in alaturka ya şiirleri,güzel yazıları ve samimi oldukları için karçiçeği ve şevval e açtığı topiclerle zekasını kıskandığım arman a bissürü çiçek valla made in çok iyi malzeme benim elimden geçince gülüyon sende Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 valla gorgi sen anormal derecede kıskançsın.şıracı -bozacı..hakılısın sende şıra oluyun bu arada herhal............sen gelmeden ben burdaydım.........sen gidincede ben burda olcam.......sen düşün yane..... sayemde artis oldun...bakıyorumda burnun havalarda.....burnunun sürtmesi gerekiyor....... bana çiçeği layık gören çok kıymatlı forumdaşlarım....allah hepinizden razı olsun.....bende bana çiçeklerini esirgemeyen arkadaşlarıma çiçek vermek isterdim ama bugün dışarı çıkamadım......çıkmayacamda borcum olsun...ama hepinizi kocaman öptüm...muck mucksss....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Bu haftaki çiçeklerimi; Her zamanki gibi, kendisine saygı duyduğum ve bilgisine güvendiğim BOZAN ' a.. Arkadaşlığı, dürüstlüğü ve olgunluğuyla, ARMAN' a Her haliyle, GOLGİye.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 valla gorgi sen anormal derecede kıskançsın.şıracı -bozacı..hakılısın sende şıra oluyun bu arada herhal............sen gelmeden ben burdaydım.........sen gidincede ben burda olcam.......sen düşün yane..... sayemde artis oldun...bakıyorumda burnun havalarda.....burnunun sürtmesi gerekiyor....... bana çiçeği layık gören çok kıymatlı forumdaşlarım....allah hepinizden razı olsun.....bende bana çiçeklerini esirgemeyen arkadaşlarıma çiçek vermek isterdim ama bugün dışarı çıkamadım......çıkmayacamda borcum olsun...ama hepinizi kocaman öptüm...muck mucksss....... 20 gün önce gelmişin madem kimin ne zaman geldiği önemli tamam o zaman kimin ne zaman geldiğine önem vermeyenlerle konuşurum bende Bu haftaki çiçeklerimi; Her zamanki gibi, kendisine saygı duyduğum ve bilgisine güvendiğim BOZAN ' a.. Arkadaşlığı, dürüstlüğü ve olgunluğuyla, ARMAN' a Her haliyle, GOLGİye.. teşekkür ederim üstad senden çiçek almak güzel bişey Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 amanın alınmışş...halbuki benim tanıdığım hiç bir öküz lafla rencide olmaz..... kocaman buket golgi için.... hemide renkli.... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Deniz Akkaya Çünku onsuz bi Podyum Olmaz O olmazsa ben OLmam Jim Carry = KahkahaLArım BrokLyon Bounce Kulagımdaki Tek Tını ++++ Forumda ise Herkeze verirdim çiöek yani ama KraLX YasLa Hıc bır seyın sınırlandırmasını yapamazsın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Ne sınırlamışım..? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 marama bugünki çiçekler.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 ben de sana çiçek vermek için girmistim ki senin verdiklerini gördüm bugünkü konusmamiz adina tüm çiçekler benden sana Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Lalalaa'yaa bir çiçek zaten kendi bir çiçek seni sana weriridim.. MARA BULGEYE her ne kadar benden nefret etsede) CYRANOYA daa çiçek werim kıskanmasın beni sewmesede anlamasada) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 amanında amanın benim küçük danam bana kırılırmış...aplasının gulüüü..al sana çiçek belki kalbin yumuşar azcık......o kendini bilir....ne önemi var 10 gün önce yada sonra gelmenin..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 amanında amanın benim küçük danam bana kırılırmış...aplasının gulüüü..al sana çiçek belki kalbin yumuşar azcık......o kendini bilir....ne önemi var 10 gün önce yada sonra gelmenin..... ya meydün hemen yedin be sezerciği yavs ahahaha ulen sen meydünsen benim sayemde meydünsün be seni ben yarattım 20 gün önce gelsem bile bu ne biçim çiçekler sapını birileri ısrımış... anaa senin diş izlerin galiba Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 ya meydün hemen yedin be sezerciği yavs ahahaha ulen sen meydünsen benim sayemde meydünsün be seni ben yarattım 20 gün önce gelsem bile bu ne biçim çiçekler sapını birileri ısrımış... anaa senin diş izlerin galiba öküz........bittin sen...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 öküz........bittin sen...... ahaha sna meydün diom herhangi bi kavram karşılamıyo seni Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 YA 3 DEGILDE DAHA COK OLACAK AMA OLE NAPIYIM YANEE ARMAN & ALATURKA (YAZILARINI OKUYUNCA GECMIS AKLIMA GELIYOR) MADE VE MARA (COK SEVDİĞİM İÇİN) KRALX (MANTIKLI OLDUGU ICIN) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ahaha sna meydün diom herhangi bi kavram karşılamıyo seni çiçek yersin.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.