Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ulen sen bitek yalakaaa kelimesini mi biliyon da önüne gelene yapıştırıyon,torik sanatçısı ama bi tek sana diom onada dikkat et ahaha Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ama bi tek sana diom onada dikkat et ahaha ulen sen daaa ene didiğini bilmiyon.demin de made in.e demiştin yalaka diye.oooohoooo Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ulen sen daaa ene didiğini bilmiyon.demin de made in.e demiştin yalaka diye.oooohoooo iyide onu insan grubuna koymadımki ben sende insan grubuna girmek istemiyosan o başka Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 hadi lennn,ne dediğimi unutuyom diyemiyon da bunak golgi dede Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 hadi lennn,ne dediğimi unutuyom diyemiyon da bunak golgi dede aa kim demiş isspatla ahaha e tamam işte o zaman bi sana bir de made ine diom yalakaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 iyide onu insan grubuna koymadımki ben sende insan grubuna girmek istemiyosan o başka seni şimdi insan grubuna bi koyarım............sen hangi gruptasında insanlara laf ediyorsun be defe........ karantinaya alınma vaktin geldi senin...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 seni şimdi insan grubuna bi koyarım............sen hangi gruptasında insanlara laf ediyorsun be defe........ karantinaya alınma vaktin geldi senin...... ahahaha kırmızı beyaz şeritleri geçme gerçi seni bağlamak lazım ama neyse ahaha Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ahahaha kırmızı beyaz şeritleri geçme gerçi seni bağlamak lazım ama neyse ahaha ne desem az nasılsa insanları anlamıyorsun...zavallı..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ne desem az nasılsa insanları anlamıyorsun...zavallı..... zate insanlar birbirlerini anlamıyor o yüzden seninle iyi anlaşıyom sanırım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 golgim bugün o şerefsize ilk cevabı sen verdiğin için yüreğine sağlık diyorum ve kucak dolusu çiçek veriyorum sana sen çok cesurmuşsun. ve ona haddini bildiren herkese çiçek veriyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 eywallah....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 golgim bugün o şerefsize ilk cevabı sen verdiğin için yüreğine sağlık diyorum ve kucak dolusu çiçek veriyorum sana sen çok cesurmuşsun. ve ona haddini bildiren herkese çiçek veriyorum... ah caneem bende sana bi çiçek verem eywallah....... sen ne sırıtıyon la fasulyeden zannetti kendini buda insancık seniii Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 ah caneem bende sana bi çiçek verem sen ne sırıtıyon la fasulyeden zannetti kendini buda insancık seniii allam ya sanane gülmek için sen izin mi alcam...defe..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 allam ya sanane gülmek için sen izin mi alcam...defe..... alcan tabe Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bütün çiçekler Marcus un,yalancının biri olduğu ve insanlarla dalda geçmeyi iyi bildiği için Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bütün çiçekler Marcus un,yalancının biri olduğu ve insanlarla dalda geçmeyi iyi bildiği için anlamadım!! Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Ben Çiçeklerimi Bütün forumdaşlarıma hediye edem sulamayı unutmayın ama:) Ama önce arman .. alaturka.. KArçiçeği...MAdein Turkey e tşk ederim beni güzel karşiladikları için onlara çiçek demeti weriyorum:) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 kendime veriyorum hepsini Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bencil oldugunu düşünmemiştim senin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 bencil oldugunu düşünmemiştim senin degilim zaten. hep baskalarina verdim simdi de kendime veriyorum.. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 anlamadım!! pardon ya,yazdım ama sonradan silemedim...burda açmak istemiyorum konuyu ,o zaten biliyo ne yaptığını...sinirle yazdım belkide hayal kırıklığıyla... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 pardon ya,yazdım ama sonradan silemedim...burda açmak istemiyorum konuyu ,o zaten biliyo ne yaptığını...sinirle yazdım belkide hayal kırıklığıyla... monalisa çiçegim senin temiz duygularina.... gerisini bosver Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 monalisa çiçegim senin temiz duygularina.... gerisini bosver sağol ya...zaten duygu muygu kalmadı...o yüzden çiçek forumun yalancılarına gitsin onlar kendilerini bilirler zaten... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 sağol ya...zaten duygu muygu kalmadı...o yüzden çiçek forumun yalancılarına gitsin onlar kendilerini bilirler zaten... zaten tahmin etmistik.......... bosver Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Ben Çiçeklerimi Bütün forumdaşlarıma hediye edem sulamayı unutmayın ama:) Ama önce arman .. alaturka.. KArçiçeği...MAdein Turkey e tşk ederim beni güzel karşiladikları için onlara çiçek demeti weriyorum:) joni seni tabiki gözel karşılayacaz..........sen gözel insansın çünkü...çiçek demeti çok gözel olmuş devamını dileriz....bende saa bu gözel çiçeği armağan ediyorum...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.