Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 kleopatra kızacaksın biliyorum; ama ben yine unutulanlar bölümündeki çiçeği kaçırmak istemiyorum.... alabilersin tabii....... ama unutma borcun iki oldu........ ipek bişey değil.......... . Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 saol lilaccığım aramıza bir an önce katılmanı dilerim tatlımm lilaccığım tekrar teşekkürler ve sevgiler canım benim ne tatlı bu kızlar ya canlarım benm cnmm rica ederim,inşallah tam vaktinde aranızda olcam (ah şu kpsss ) Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Forumun şekeri teşekkür ederim sevildiğini unutma Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 umarım kimseyi unutmamışımdır.. Lilac cım çok tşk ederim ... lilac senin beni fark ettiğinin ,farkında değildim çok saol çiçek için ...fark edlimek çok güzel bir duygu bu çiçek benden sana geliyor .kargoya verdim acil bir şekilde gelecektir .... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Lilac cım çok tşk ederim ... lilac senin beni fark ettiğinin ,farkında değildim çok saol çiçek için ...fark edlimek çok güzel bir duygu bu çiçek benden sana geliyor .kargoya verdim acil bir şekilde gelecektir .... Farketmez olur muyum hiç Ben de çok teşekkür ederim, çok güzel bi gül Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 umarım kimseyi unutmamışımdır.. Sağol lilaccım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Bu çiçek sadece mrs.su'ya Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 alınıyuk emme lilacım... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Bu çiçek sadece mrs.su'ya canım benim teşekür ederim ....canım çiçek almak istedi....vermiş olduğun çiçeğe teşekür için buda sana Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 alınıyuk emme lilacım... alınma cnm sana da var Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 umarım kimseyi unutmamışımdır.. teşekkürler abicim . bu güzel çiçek için düşünceli abicim benim....! Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 umarım kimseyi unutmamışımdır.. ben unutulmuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Tşkler Sedat Bu çiçeğimi yapımda ve yayında emeği geçen herkese veriyorum... Herkes alınabilir üstünee Çok saol Henibıllcım Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. Ben kardeşim adına da bu çiçeği alayım abicim Tşkler Naticim çok tşk ederim Kıs yanıp yanıp sönmese daha güsel olurdu Kendi ismimi bulana kadar göslerim bosuluyordu bu çiçeğim öncelikle sizlere ve tüm site arkadaşlarıma vereiyorum . Sizleri çok seviyorum . Teşekkürler...... Tşkler arkadaşım umarım kimseyi unutmamışımdır.. Lilaccım çok tşk ederim canım ben unutulmuşum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 ben unutulmuşum bende, unutuldum 2.defa unutulanlara ben göndermiştim... Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 evet doğru farketmiştim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 buda benden herkese gelsin... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 buda benden herkese gelsin... hemen kise görmeden alayım...... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 buda benden herkese gelsin... yaw mrs.su hepsini götürmeden bende bi ucundan alayım... teşekkürler..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 buda benden herkese gelsin... hey banada bırakın...... ekzorsist teşekürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Kız kimsin sen.. Bırak bakayım Gloria'nın çiçeğini.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 isteyen alabilir....... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Aldım abiciğimin çiçeğinden :hug:tşklerr isteyen alabilir....... Seninkinden de alayım tşkler Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Seninkinden de alayım tşkler bişey değil lilac cım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.