Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Çok teşekkürler sevgili Sardunyam.Sizde özlettiniz kendinizi.. Acaba ben mi yokum siz mi.. bende sık giremiyorum ama geldiğim zamanlarda seni bulamıyorum değerli arkadaşım... umarım hayatında ki herşey yolundadır... çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) (bu arada çiçek resmi ekleyemiyorum yönetimin onay vermediği bir siteden link vermeye çalışıyorsun diyor anlamadım...) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Dedecim çiçeğini aldım tskler Canımcım ( Evet bu çiçek ekleyememe meselesi nedir ? Ben de alıntı yapamadım iyi mi ) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bende çiçek ekleyemiyorummmm... Böcek koyammı... Tamam bişey yazmıyorum.... kestim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sabah sabah saçmalamakta üstüne yok ( Sen böcek koy ben de yılan.. ) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Saçmalayan belli oluyor canım.. Sabah değil öğlen oldu.. ( Nie yılanı sen koyuyorsun.. Sen Ayı koy olar mı.. ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Belki benim sabahım şimdi ( Ayıyı sen koy Allah Allah.. Ben Malak koyacam, ve bu hayvancagızı sana armagan etcem ) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Tmm koy kız... Bende lama koyayımda seni anlatsın madem... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 saolasın taurus saygılar... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Seni seven bir üye, manevi kızın olarak ben de çiçeğini alıyorum babacım.. Benim çiçeklerim de aramıza yeni katılan; Sen estikçe ben titrerim ( ) ANUBİS , PRUSIAS , CİNDRELLA'ya yaff oliviacım çok teşekkür ederim canım da o surat ne kıs... yoksa benim nickimi beğenmiyorsun?? bu çiçekte benden sana gelsin canım teşekkür ederim.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Çiçeğimi alanlar;teşekkür ederim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. aldım ben de dedecimmmm çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) teşekkürler sardunyammm canımsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 yumotem teşekkür ederim canım çiçeğimi birtek sen almışsın... sayın adminden rica olunur neden çiçek resmi ekleyemediğimizi öğrenebilirmiyim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bende sık giremiyorum ama geldiğim zamanlarda seni bulamıyorum değerli arkadaşım... umarım hayatında ki herşey yolundadır... çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) (bu arada çiçek resmi ekleyemiyorum yönetimin onay vermediği bir siteden link vermeye çalışıyorsun diyor anlamadım...) çiçek için teşekkürler sardunyam göremiyom çiçek falan ama ...vardır bir hikmeti... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 geldinmi gözümün nuru 2 oldu çiçeğimi kabul edenler... çiçek ekleyemiyorum birde sen dene bakalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sanırım teknik bir sorun var ya da resim eklemeyi kaldırdılar... yoncaya devam ne yaparsın... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. Kesinlikle ben almasam olmazdi,cok tesekkurler bende sık giremiyorum ama geldiğim zamanlarda seni bulamıyorum değerli arkadaşım... umarım hayatında ki herşey yolundadır... çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) (bu arada çiçek resmi ekleyemiyorum yönetimin onay vermediği bir siteden link vermeye çalışıyorsun diyor anlamadım...) Cok tesekkurler birtanem Sardunya ablam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ben teşekkür ederim kabul ettiğin için, hoşgeldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Evet artık resim ekleyebiliorus.. Bu çiçek hepinize gelsin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 bu günde ben çiçek gödereyim dedim hep beklemek olmazki........... yumote,prusias,kaan bebeto,anubis,sardunyam(ayrıca geçmiş olsun) natalıa.........ve tüm diğer sevenlerime. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız..İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. Tşkler Sevgili Sedat Konyayı çok özledim..Bendende slm olsun Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. Taurus abim seviyorum seni bende sık giremiyorum ama geldiğim zamanlarda seni bulamıyorum değerli arkadaşım... umarım hayatında ki herşey yolundadır... çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) (bu arada çiçek resmi ekleyemiyorum yönetimin onay vermediği bir siteden link vermeye çalışıyorsun diyor anlamadım...) Ablacım bende aldım çiçeklerden , tşkler Evet artık resim ekleyebiliorus.. Bu çiçek hepinize gelsin.. Natiicim senin çiçeklerdende aldım Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 bu çiçekleri tüm forumdaki arkadaşlara gönderiyorum............ (imza fazla yer kaplayıca çiçek küçüldü) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Mrs.Su Ben payıma düşeni aldım tşkler...Hoşgeldin bu arada Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 .........Mrs.Su Ben payıma düşeni aldım tşkler...Hoşgeldin bu arada........... ...gece yağmuru hoş bulduk... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Evet artık resim ekleyebiliorus.. Bu çiçek hepinize gelsin.. Teşekkürler fıstıkiçim.. Taurus abim seviyorum seni Canımsın.. bu çiçekleri tüm forumdaki arkadaşlara gönderiyorum............ (imza fazla yer kaplayıca çiçek küçüldü) Su gibi ömrün olsun,hoşgeldin aramıza.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.