Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Enazından 200. sayfaya yetişebildim,2000'e doğru beraberiz umarım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Dünya İnsan Hakları gününüz kutlu olsun bütün insanların özgürce, demokrasi ile, barış içerisinde, kardeşçe yaşaması ve kimsenin haklarının gasp edilmemesi dileğiyle bu çiçek ve şiir hepinize armağandır. YAŞAMAYA DAİR Yaşamak şakaya gelmez Büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın Bir sincap gibi mesela Yani yaşamın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden Yani bütün işin gücün yaşamak olacak Yaşamayı ciddiye alacaksın Yani o derece , öylesine ki Mesela , kolların bağlı arkandan , sırtın duvarda Yahut kocaman gözlüklerin Beyaz gömleğinle bir laboratuarda İnsanlar için ölebileceksin Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için Hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken Hem de en güzel , en gerçek şeyin Yaşamak olduğunu bildiğin halde Yani öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı Yetmişinde bile , mesela , zeytin dikeceksin Hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Ölmekten korktuğun halde , yok oluşa inanmadığın için Yaşamak yani ağır bastığından Nazım Hikmet bi tanede ben aldım...teşekkür ederim. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 çiçeğimi fareler yemiş kralx e gelsin bi daha Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. umarım dileğin gerçekleşir..bi tane aldım... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Ben de bütün arkadaşlarıma veriyorum bu çiçeği Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Ben de bütün arkadaşlarıma veriyorum bu çiçeği hemen alıyorum mısır prensiii sana mısır prensi diyesim geldi... ama istersen demem yani...! Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Valla o Hz.Musa'ydı ama sen bilirsin tabiki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 çiçeğimi fareler yemiş kralx e gelsin bi daha Çok teşekkürler Lilaccım.. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ben izninle bu lotus çiçeğini sana hediye etmek isterim ANUBİS belki Mısır'a gidecek kayıkta bana da güzel şöyle tehlikesiz tarafından bir yer ayırırsın Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ben izninle bu lotus çiçeğini sana hediye etmek isterim ANUBİS belki Mısır'a gidecek kayıkta bana da güzel şöyle tehlikesiz tarafından bir yer ayırırsın Yaw Mısır'a uçakla gelin,bizim bineceğimiz kayık Kharon'un kayığı.Ramsesgillerin o yana gidecez ya Bu arada çiçek için teşekkürler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Valla o Hz.Musa'ydı ama sen bilirsin tabiki zaten yani çiddi manada değil sevgini dile getirsin diyee...orasının karşılaştırmasını yapamam bile zaten.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 sewgili anubis güzelim siyah laleni(galiba siyahtı....)çok beğendim bende aldım getti.......... bu topiği açan sewgili sedat'a teşekkürlerimi yolluyorum............ sewgilerimle........................... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 kraliçe hazretlerime benden gitsin... Made in Turkey for you Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu çiçek rüzgar gülücüğüme canım benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bu çiçek rüzgar gülücüğüme canım benim çokk teşekkürr ederim... ömür boyu saklıcam bu gülünü... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çokk teşekkürr ederim... ömür boyu saklıcam bu gülünü... solunca atabilirsin canımm ben sana yenilerini, daha güzellerini veririm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ya biri kibarlık edip bir günde biri bana bi çiçek göndersin ya............ hepinize küstüm.......... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 tasekkurler ben epeydir almadim,alayim bir.. Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 sevgili kleopatra çiçeğim sana Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 .. hele şükür birisi bana çiçek gönderdi...çok..çok....çok..teşekürler ..hatırlatmadan her gün gönder.... dükkan açacam........ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 ya biri kibarlık edip bir günde biri bana bi çiçek göndersin ya............ hepinize küstüm.......... klopatrara 07 :clover: :clover: bu çiçekler sana ve tüm forumcu arkidişlerime ayrıyetten arkidişlerime ayrı ayrı çiçekler verecegim çok yakında Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 çok cimrisin........ben sana daha fazla göndereyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.