Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Karpuz olmakla da iş bitmiyorki.. Bakalım kabakmı çıkacak, kıpkırmızımı çıkacak..?? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Karpuz olmakla da iş bitmiyorki.. Bakalım kabakmı çıkacak..?? kabak çıksın walla çekirdeği birayla iyi gidiyor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 kabak çıksın walla çekirdeği birayla iyi gidiyor her üç kelimeden ikisi içmek ve beer yanı...... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 her üç kelimeden ikisi içmek ve beer yanı...... evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir ne demek efem ne demek siz isteyin yeter.. salgam da neymis litrelerce gönderelim ne de olsa iyi dileklerde bulundun hakkimda Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ben herkese iyi dileklerde bulunuyorum umarım herkes muradına erer Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Amin, hep birlikte insallah! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 şey ben muratın abisini alsam....... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 şey ben muratın abisini alsam....... bahsettigi murat benim erkek arkadasim olan murat Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 şey ben muratın abisini alsam....... abisi evliymiş zaten seni kuma mı varıcan Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 şey ben muratın abisini alsam....... ama o seni almaz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ama o seni almaz muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi evlenecek kadar akılsız deilim bea sende beni saf zannettin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 evlenecek kadar akılsız deilim bea sende beni saf zannettin çok geç.. kiza söz verdim evleneceksin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 çok geç.. kiza söz verdim evleneceksin aaa söz mü verdin tamam o zaman töbe töbe akşam akşam Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 aaa söz mü verdin tamam o zaman töbe töbe akşam akşam ne aksam aksam evlenmenin sabahi aksami mi var Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ne aksam aksam evlenmenin sabahi aksami mi var ya de get ya evliliğin ismi bile ürpertiyo beni hem önce sen Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi ne sallıyorum ama harbiden evlimi murat ın abisi Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 ya de get ya evliliğin ismi bile ürpertiyo beni hem önce sen önce ben muratla evlencem bu çiçegi kendime veriyorum sonra da golli evlenecek bu çiçegi de ona veriyorum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 önce ben muratla evlencem bu çiçegi kendime veriyorum sonra da golli evlenecek bu çiçegi de ona veriyorum mümkünatı yok Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 mümkünatı yok yan cebime koy Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 yan cebime koy bak ainariel burda hevesli genç arkadaşlarımız var onlar için ugraş birazda ya Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 bak ainariel burda hevesli genç arkadaşlarımız var onlar için ugraş birazda ya senin için söylemiştim ama benim yan cebim açık kız inglizce biliyormu almancam kötüde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.