Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 abuu kim çalmış şifremi bunu ben yazmış olamam.......(anlayışsız kaba yaratık tabiki ben yazdım) kim kime yedirir görürsün...çiçeğimi geri ver.... made in'de artik abuu diyor Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Abuuu Bazende aboo.. Yörelere göre.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 made in'de artik abuu diyor gariplik nirde ben pek göremedim...ben bunu hep derim abuuu abooo vs vs......Bkz.ilk girdiğim zamandan bu yana yazdığım yazılarım........ sanki meydün konuşmayı bilmiy yeni öğrenmiş bak sen şu densize.... cıx cıx....harbi buranın cılkı çıkmış .......... olurmu ya ben çerçeveleticem o çiçeği bak bende sana veriyom aman kimse görmesin : aynı incelikte bende çerçeve yapıp komşuma hediye etcem........ Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 gariplik nirde ben pek göremedim...ben bunu hep derim abuuu abooo vs vs......Bkz.ilk girdiğim zamandan bu yana yazdığım yazılarım........ sanki meydün konuşmayı bilmiy yeni öğrenmiş bak sen şu densize.... cıx cıx....harbi buranın cılkı çıkmış .......... genelde aboo diyosun abuu degil.. garip te degil ayrica densiz olan ben degilim sanirim bana dememissindir.. neyse yeterince polemik var bide aksam aksam ben yasamiyim yeterince derdim var zaten. neye kasiyosam simdi. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 genelde aboo diyosun abuu degil.. garip te degil ayrica densiz olan ben degilim sanirim bana dememissindir.. neyse yeterince polemik var bide aksam aksam ben yasamiyim yeterince derdim var zaten. neye kasiyosam simdi. derdinin dermanı olam anam............gel sen şole meydünün kıllı bağrına anlat ben dinlerim.............. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 derdinin dermanı olam anam............gel sen şole meydünün kıllı bağrına anlat ben dinlerim.............. yok yok sonra da derdimle dalga geçersin.. ben zaten her acinin tiriyakisi olmusum.. ömür boyu bitmeyen derdimle bogulmusum... insanlara aci çektiren, üzen, dalga geçen, yanlis anlayan, yalniz birakan, dikte eden, kiran herkese çiçek gönderiyorum................................................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 yok yok sonra da derdimle dalga geçersin.. ben zaten her acinin tiriyakisi olmusum.. ömür boyu bitmeyen derdimle bogulmusum... insanlara aci çektiren, üzen, dalga geçen, yanlis anlayan, yalniz birakan, dikte eden, kiran herkese çiçek gönderiyorum................................................. çiçeklerin hepsi bana haaaa...kısaca meydün deseydin be anam.......it-ici desen gorgi üzerine alırdı emme....neyse.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 çiçeklerin hepsi bana haaaa...kısaca meydün deseydin be anam.......it-ici desen gorgi üzerine alırdı emme....neyse.... ya made inine gir artık Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 çiçeklerin hepsi bana haaaa...kısaca meydün deseydin be anam.......it-ici desen gorgi üzerine alırdı emme....neyse.... o çiçekler sana degildi made in.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 gorgi bak sanaymış çiçekler........ben iyi aile çocuğuyum ainel bunu dedi özelden...... sana layık bulmuş o lafları ben ne edem.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 gorgi bak sanaymış çiçekler........ben iyi aile çocuğuyum ainel bunu dedi özelden...... sana layık bulmuş o lafları ben ne edem.... meydün bu gecelik timeout istiyorum ok? pek havamda deilim sen takıl bensiz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 meydün bu gecelik timeout istiyorum ok? pek havamda deilim sen takıl bensiz eyvallah..şole rahat rahat yazam........doğruya kış yaklaşıyor senin uyuyacak bi yer bulman gerek hadi anca bulursun bi in........ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 eyvallah..şole rahat rahat yazam........doğruya kış yaklaşıyor senin uyuyacak bi yer bulman gerek hadi anca bulursun bi in........ tamam napalım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 tamam napalım hönk gorgi iymisin................. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 güzel olan bütün çiçeklerim sana alaTurka.... az önce beni çok mutlu ettin gerçekten, sen iyi birisin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 canim benim, inan bana hislerin karsilikli... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 küçük parmak hani bana hani bana demiş.................... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 trafiğe takılmış Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 kiskananlar catlasin Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 karpuz mu bu çatlıyor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 leeeeeennnnnnnnnn olim..kıskançlıktan çatım çatım çatladım................ Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 leeeeeennnnnnnnnn olim..kıskançlıktan çatım çatım çatladım................ bak bu karpuzmuş Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 kesinlikle ve kesinlike bir çiçek te DEJAVU / IÇIMDEKI DENIZ hak ediyor... sen çok seviliyorsun... sakin gitme ve üzülme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 bak bu karpuzmuş karpuz olmak başka bişey olmaktan iydir................. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 karpuz olmak başka bişey olmaktan iydir................. mesela Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.