Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 sağol alıyım bi tane... bir tane dedin bütün çiçekleri götürdün be erbayım.................. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 NATHYciğim ve MELEĞİMMMMM teşekkür ediyorum güzel çiçekleriniz için... Bugünlerde ders calışmaktayım Cuma günü bir sınava gireceğim o güne kadar önceliklerim konusunda biraz değişiklik yapmam gerekti foruma fazla giremiyorum ama sınavım bitsin zaten Sedoş'um da gelecek işte o zaman yaşasınnnnnnn GECEEEEE TEAMMMMMMMMMMMMM olacağız yeniden şimdi forumda sevdiğim her bir kişi için bir güzel çiçek yollayacağım... Hepinize, tüm sevdiklerime... BİR DE SEVGİLİ MİNECİĞİM SANA BİR ÖMÜR BOYU EŞİNLE GÜZEL BİR HAYAT DİLİYORUM... HEP MUTLU OL İNŞALLAH O halde benim çiçeğim THE NİGHT TEAM'a.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 yumoşcum , nataliacım çiçeklerinize çok teşekkürler sizi sewiyorum diğer çiçekler içinde teşekkürler Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 canım paulam nasılsın bakem bu çiçeklerde senin için Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 canım paulam nasılsın bakem bu çiçeklerde senin için tancım çok teşekkür ederim kaç zamandır yoktum özlemişim buraları Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Forumun herhangi bir köşesinde karşılaşmamış olsakta,sıkı sıkıya takip ettiğim birkaç kişiye çiçek göndermek istiyorum bugün..Çiçek,sadece bir sembol... 'Tarlabaşı'na... Forumun bir köşesinde yazdığı şu yorum hala aklımdadır..Yarım yamalakta olsa..Çok hoşuma gitmişti... -"Ben komünizmin anlamını bilmiyorum..Herhangi bir siyasi görüşüm yoktur ama eşitlik benim için çok önemlidir..Bu anlamda belki de komünistimdir ama haberim yoktur..Gerisi çokta önemli değil açıkçası,kimin safında olduğum..Ama fırsat eşitliğini savunurum eğer elinizde iki ev var ve biri boğaz kıyısında biri bodrum katında ise..." 'Zıplayan Dana'ya... Çok ince zeka isteyen bir üslubu var onun..Sert,dokundurmalı tavrı ve rahatlığı,dağa çıkmış gerillaları hatırlatır bana hep..Ve herşeyden öteye samimi..Belki bağırmıyor çevresine;'gelin samimi olalım' diye ama..Kendi kendisiyle samimi o... 'Deli gül'e... Herşeyden öteye dinleyerek başlıyor söze..Uslübu,yırtıcı değil..Gördüğünü,yaşadığını yazıyor besbelli..Kim nedir,nasıldır'ı ayırt etmeden sürdürüyor üslubunu..İnsanlığıyla alakalı olsa gerek bu... 'Berceste'ye... Adı gibi sanırım o..Konuşurken en ufak bir çıkar gözetmiyor..Temiz..Saf..Birçok görüşüne katılmıyorum..Ama aklımın bir köşesine yazmıyorum da;'Berceste böyle böyle demiş idi'yi..Konuşanın 'o' olduğunu bildiğimden sanırım... 'Asterix'e... Yazılarından çok şey almışımdır onun..Hırçın üslubunda kendimi bulmuşumdur zaman zaman..Yitmeyeceğini bildiğim insanlardan gene... 'Kuzey'e... Bildiği noktada sonuna kadar konuşan,bilmediği noktada da seyreyleyenlerin katıksız örneği...Seveceğim bir köşe yazarı edası var O'nda..Görüşlere biraz kapalı..Ama böyle sevmişken onu,beklentilerimin olması pek de doğru kaçmaz... (...) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bütün forum ahalisine gitsin.herkesin bu çiçekler kadar özgür yaşaması dileğiyle. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bütün forum ahalisine gitsin.herkesin bu çiçekler kadar özgür yaşaması dileğiyle. Tşk ederim kendim ve kankim adına aldım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ben de aldım,teşekkürler frozen Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 kendime - tek bir karanfil- Alıntı
Φ -cannibal- Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Forum'da gerçekçi yazılarına rastladığım üç forumdaşım, sevgili bilimselci, yam_yam, ve dipnot arkadaşlarıma. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bu çiçekleri beni tanıyan tüm dostlarıma yolluyorum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bu çiçek çok özlediğim sardunyama . Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 bu çiçekleri beni tanıyan tüm dostlarıma yolluyorum aldım abicim çok güzelmiş Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Forum'da gerçekçi yazılarına rastladığım üç forumdaşım, sevgili bilimselci, yam_yam, ve dipnot arkadaşlarıma. Çok teşekkürler sayın -cannibal-... Aldık, kabul ettik.. Bunlar da sizin için... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 günışığı,aysum,indepence we natalia ya Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Forum'da gerçekçi yazılarına rastladığım üç forumdaşım, sevgili bilimselci, yam_yam, ve dipnot arkadaşlarıma. Çok teşekkür ederim.. Bir çiçek kadar nazik olan duygularınıza kayıtsız kalınamazdı sevgili cannibal... Bunlarda sizin için efendim... Lütfen kabul buyrun.... Dost sevgilerimle... . . i Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Çok naziksiniz sevgili cannibal, Benim çiçeğimi de siz kabul edin lütfen... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 gece_yağmuru = beyaz bir gül ( ) aysum = mor menekşe ( ) natalia = papatya ( ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 alllam bula bula mor menekşeyi mi buldun anlamlarını da yazayım bak karşılarına beyaz gül: masumluk (gece de amma masum ya ) mor menekşe: düşüncelerimi zapt ettin ( heralde sen onu gasp ettin diye okudun papatya:temiz bir kalbin simgesi ---> bi bu tutmuş o da naty olduu için Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 günışığı,aysum,indepence we natalia ya ewücüm teşekkür ederim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 çiçeklerin anlamlarını gayet iyi biliom aysumcum ama yanlış anlama Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 çiçeklerin anlamlarını gayet iyi biliom aysumcum ama yanlış anlama valla o senin yanlış anlamaktan kastının ne olduğuna bağlı Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 sarkıom sanma anlamında söledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.