Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 benden herkese deve dikeni hıh vere ver deve dikeni mi verdin,aksi golgi benden bir çiçek alaturka.ya bir çiçek seblaya bir çiçek de golgiye ,valla golgicim bütün sataşmalarımı hoş görüynen karşıladın(senin hoşgörün de bi tuhafmış ya neyse)hakketen çiçek hakettin a ha bu da çiçeğin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 hıh vere ver deve dikeni mi verdin,aksi golgi benden bir çiçek alaturka.ya bir çiçek seblaya bir çiçek de golgiye ,valla golgicim bütün sataşmalarımı hoş görüynen karşıladın(senin hoşgörün de bi tuhafmış ya neyse)hakketen çiçek hakettin a ha bu da çiçeğin ben buket isterim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 tamam ulen,sana torpil yapacam buket vercem,bakalım başka ne huzursuzluk çıkaracaksın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 tamam ulen,sana torpil yapacam buket vercem,bakalım başka ne huzursuzluk çıkaracaksın ya evet Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..?? Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..?? ooow kralx,çok özür dilerim sana nası çiçek vermem,daha kimseyi tanımazken çiçek vermiştin sen bana.(bak duygulandım şimdi)sana da çiçek hatta hatta buket oldimi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi duy duy...))) Buket istemeden verilir.... Sağolasın nefertitii, dostluğunuza güveniyorum.. Bende size bir buket çiçek veriyorum.. O çiçekleri kalbinizde muhafaza ediniz..vesselam.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 bende çiçek vermek istiyorum tekrar ilki her zaman olduğu gibi Şevvalime ikinci birceye gelsin üçüncüsü yine benim olsun Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 dostluğuma herzaman güvenebilirsin.(benden seni idare etmemi istiyceksen dost most diiiliz ha)öle arada çiçek falan verceksek sadecene tamam Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Golgi ne yetinmez adamsın ya.. Çiçek vermiş buket istiyon.. Buget verse çiçek bahçesi isticen.. Şükretmesini öğren olm..) Bize bir şey vermemiş, biz napalım şimdi..?? üstad sen yeterki iste tamam ver çiçeği nefer Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 üstad sen yeterki iste tamam ver çiçeği nefer ulen herife bak çiçeği almak için bile amma nazlandı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 dostluğuma herzaman güvenebilirsin.(benden seni idare etmemi istiyceksen dost most diiiliz ha)öle arada çiçek falan verceksek sadecene tamam Bu laflar banamı nefertiti.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ulen herife bak çiçeği almak için bile amma nazlandı öyle nazlıyımdır ben Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Bu laflar banamı nefertiti.. yaw sana kralx.cim de nası yazdıysam.ilk cümlede dostluğuma güvenebilirsinden sonra ardına ama benden bişiy isteme diye eklemek tuhaf olmuş farkındayım.ama bu cümleyi gereken yerlerde kuramadığım için bissürü yorgunluk çektim,onun için şimdi her selam verene bu cümleyi belirtiyom. benden yerine nöbet tutmamı yada çeviri yapmamı isteyemiyeceğini umarak,sen dostumsun adamım diyim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Neyse.... anlamadım ama bu durumlarda he diyim kanunu geçerlidir.(aklından böle bişiy geçiyodu sanırsam) ama senin suçun yok sanırım şu an pek anlaşılır durumda diilim Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 elimdeki bütün çiçekleri emeğe saygı duyan insanlara ve insanca yaşamasını bilenlere veriyorum. saygılarımla Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 niye sen delimisin Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 niye sen delimisin . hoşgeldin mohi hadi sana da çiçek veriyim Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 . hoşgeldin mohi hadi sana da çiçek veriyim bende sana vereyim ama ben gelince millet kaçıyor eniyisi girmemem buraya baksana kimse kalmadı. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 yok ayol burdayız işte gel sen gel Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 bak deli gül ihtarı vermiş bile hem ben zamanın da bütün hatunlara vermiştim çicekleri kimse ayırt etmeksizin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 mohican avatar çok karizma.... bu senin için.. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 abi bu kadar karizma avatarım var bana hiç çiçek veren olmadı bu yuzden reva mı be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.