Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,dipnotum,medikalim,erenim, tşk ler denis göslüm Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie.. ve buda diğer arkadaşlarım için : sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,güls ünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauru scum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,dipnotum,medikalim,erenim NATALIA, apolyont,paula teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim.. bukez vericem Bismillahirrahmanirrahim.. şeker üçlüye:mıneu,yağmur,krıptex1000: gerçekliğe geçtıklerimize ve çok sevdiklerime:glorıa,sardunyam,tanvakti,dıpnot,paula,erbay,güzelyaz çok sevdiğim saygılı bebişlerime:natalıa,aysum,celıne,aça,yemyeşim,ayhan ve gülüme tartışmaktan ve yazışmaktan zevk aldığım:bilimselci,yam_yam,evrensel,berceste,suheda,bozan,emre_s,meliskoo,hayal_et,ahirzaman ve gecekuşuna felsefe muhabbetleri için:adrenalin ve cerenimoya çok sevdiğim,dertleştiğim arkadaşlarım:taşyürekli,arman,yumote fıgaroya ve angelflovera şiir dostum olan ve çok özlediğim:ınterlock ve erdalaktaş'a: buda bana cadı diyen ve benı adaya götürmeyen saymana: her ne kadar kalbimi kırsa da buda kralx e müslüman kardeşime.: hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim.. Bismillahirrahmanirrahim.. şeker üçlüye:mıneu,yağmur,krıptex1000: Tşk ederim canım saolasın Bende hiç toplu çiçek almamıştım bu ilki gerçekleştirdiğin için çok tşk ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Tşk ederim canım saolasın Bende hiç toplu çiçek almamıştım bu ilki gerçekleştirdiğin için çok tşk eder hahahahahaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bismillahirrahmanirrahim.. şeker üçlüye:mıneu,yağmur,krıptex1000: sedoşcum tşk ederis Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gerçekliğe geçtıklerimize ve çok sevdiklerime:glorıa,sardunyam,tanvakti,dıpnot,paula,erbay,güzelyaz Bir çiçek kadar inceliğine ve nazikliğini çok teşekkür ederim sevgili sedelina... Güne anlam kattın ve Mutluluk verdin... Sevgiler... Bunarda size... . . Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] . . Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 sedelina çok teşekkürler canım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 adrenalin,dogville dipnot çok teşekkür ederim sana çiçek gönderebilmek için bi kraldan yardım istemem lazım neyse takılma bu söze. ayrıca senin kadar renk katabilsek keşke güncel konularda bu kadar iyi tartışırken forum oyunlarından da ağırlığı üstünüzden atıp.... altından kalkamayacağım bi cümleye başladım. olumlu yani dediklerim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... bende diyorum kulaklarım neden bu kadar çok çınladı....demek beni çekiştirdiniz hee.....)inşallah bi dahaki sefere bende olurum..... bi dahakine gelmezsen küserim bak.. ole deme be canısı ya gelemezsem .......ama inan en büyük isteğim sizleri tanımak........daha seninle boztepede(adını yanlış anımsamadım umarım) çay içecez...... nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız çiçeğim sizin için umarım oluruzz...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] . Çok tşk ederim sevgili DİPNOT... Bu güllerde sizin için... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bir çiçek kadar inceliğine ve nazikliğini çok teşekkür ederim sevgili sedelina... Güne anlam kattın ve Mutluluk verdin... Sevgiler... Bunarda size... . . Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, BİRCE, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina, gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] . . Bu çiçeği de çiçek almayı hak edebilecek güzellikte ve incelikte olan tüm dostlara gönderiyorum... (TÜM ÇOCUKLARDA BİRER ÇİÇEK DEĞİLMİDİR SONUÇTA... ) . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 TÜM ÇOCUKLARDA BİRER ÇİÇEK DEĞİLMİDİR SONUÇTA... Yüzünden tebbesüm hiç eksilmesin çocuklarımızın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Natalia ve sedoşa çiçekler için çok teşekkürler.. Artık bunu üzerine tatlı cadıyı götürcez adaya napalım kaçış yok... Sedelina'ya Natalia'ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler Çok yalnız kalmışım en sonda ama canın sağolsun.Kusuruna bakmadım.. Bu yalnızca sana: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] teşekkürler sevgili DİPNOT saygılar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda....... saolasın nataliam yumoteciğim bu arada bu bugun sana soz verdigim lavantaaaa... öptüm tatlımmm canım çiçeğim teşekkürler bitanem ya sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,..... bitaneciğim sağol canımsın ya çok sevdiğim,dertleştiğim arkadaşlarım:taşyürekli,arman,yumote fıgaroya ve angelflovera saolasın abacım ya sen bitanesin ne diyim öptüm gıııı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız çiçeğim sizin için İnşallah ya Buraya gelirseniz çok iyi olur çok sevdiğim saygılı bebişlerime:natalıa,aysum,celıne,aça,yemyeşim,ayhan ve gülüme Tskler Sedoş Sayman tsk ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Tsk ederim Eren Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Eren, cok tsk,ederim natalie sanada tsk,ler cilekim bende size veriyorum Natalie(ve ) Eren icin Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım benim en güsel çiçeklerim : sedoşuma sardunyama aysumuma yumoşuma güselyasıma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme nataliama gloriama gülsünüme yeşimime serenademe meydünüme angelıma erbayıma erenime kralxime focalime manidarıma armanıma saymanıma medikalime tanıma tauruscuma başka kaldımı yaw tüm içtenliğimle ve kalbimle , gönderiyorumm Teşekkür ederim canım; bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün. Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler.... Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga () , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız çiçeğim sizin için ve buda diğer arkadaşlarım için sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,güzelyazım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,saymanım,dipnotum,medikalim,erenim, oyy daha warmıydı yaw , hatırlayamadığım warsa çıksın ortayaa şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim.. bukez vericem Bismillahirrahmanirrahim.. şeker üçlüye:mıneu,yağmur,krıptex1000: gerçekliğe geçtıklerimize ve çok sevdiklerime:glorıa,sardunyam,tanvakti,dıpnot,paula,erbay,güzelyaz çok sevdiğim saygılı bebişlerime:natalıa,aysum,celıne,aça,yemyeşim,ayhan ve gülüme tartışmaktan ve yazışmaktan zevk aldığım:bilimselci,yam_yam,evrensel,berceste,suheda,bozan,emre_s,meliskoo,hayal_et,ahirzaman ve gecekuşuna felsefe muhabbetleri için:adrenalin ve cerenimoya çok sevdiğim,dertleştiğim arkadaşlarım:taşyürekli,arman,yumote fıgaroya ve angelflovera şiir dostum olan ve çok özlediğim:ınterlock ve erdalaktaş'a: buda bana cadı diyen ve benı adaya götürmeyen saymana: her ne kadar kalbimi kırsa da buda kralx e müslüman kardeşime.: hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler Beni unutmadığınız için teşekkürler Bütün çiçeklerim sadece size canlarım benim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Bir çiçek kadar inceliğine ve nazikliğini çok teşekkür ederim sevgili sedelina... Güne anlam kattın ve Mutluluk verdin... Sevgiler... Bunarda size... . . Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] . . teşekkürler sevgili Dipnot hem kendi adım hemde sardunyam adına teşekkür ederiz dürüst ve sevecen dostumuz. bunlarda senin için. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gıss aysum..teşekkürler canımın içi...bak buda sana .. senin gibi sarı sarı.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 aysumm tşşk.ediyorum canımm ..güzel bi süpriz oldu çiçekle karşılanmak..ben şuan size çiçek veremiyorum iş yerimdeki pc den dolayıı ...tşşk.tekrar Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Ya bi kişi de bana versin bee.Çiçekten geçtim ot verin de karnımızı doyuralım yaa Taurus şimanladığım için öğünleri 2 ye düşürdü.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Ya bi kişi de bana versin bee.Çiçekten geçtim ot verin de karnımızı doyuralım yaa Taurus şimanladığım için öğünleri 2 ye düşürdü.. al düldülcüğüm bak bana da çiçek vermemiş bugün kimse afiyet bal şeker olsun (bugün de hep duygu sömürüsü yapıyorum yaw ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Lilaç niye verdin be arkadaşım..Herif patlayacak yakında,eğer bulamıyoruz bedenine göre ya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.