Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,dipnotum,medikalim,erenim,

tşk ler denis göslüm ;):wub::clover:

Gönderi tarihi:

Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz :P

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( :P ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie..

ve buda diğer arkadaşlarım için : sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,güls

ünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauru

scum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,dipnotum,medikalim,erenim

NATALIA, apolyont,paula

teşekkür ederim arkadaşlar :clover::clover:

Gönderi tarihi:

şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim.. :( bukez vericem

Bismillahirrahmanirrahim.. :)

şeker üçlüye:mıneu,yağmur,krıptex1000:

tn_13-2.jpg

gerçekliğe geçtıklerimize ve çok sevdiklerime:glorıa,sardunyam,tanvakti,dıpnot,paula,erbay,güzelyaz

tn_06-2.jpg

çok sevdiğim saygılı bebişlerime:natalıa,aysum,celıne,aça,yemyeşim,ayhan ve gülüme

tn_03-1.jpg

tartışmaktan ve yazışmaktan zevk aldığım:bilimselci,yam_yam,evrensel,berceste,suheda,bozan,emre_s,meliskoo,hayal_et,ahirzaman ve gecekuşuna

tn_11-2.jpg

felsefe muhabbetleri için:adrenalin ve cerenimoya

tn_41-1.jpg

çok sevdiğim,dertleştiğim arkadaşlarım:taşyürekli,arman,yumote fıgaroya ve angelflovera

tn_46-1.jpg

şiir dostum olan ve çok özlediğim:ınterlock ve erdalaktaş'a:

tn_48-1.jpg

buda bana cadı diyen ve benı adaya götürmeyen saymana:

tn_42-1.jpg

her ne kadar kalbimi kırsa da buda kralx e müslüman kardeşime.:

tn_08-2.jpg

hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın :D

yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler :clover::wub:

Gönderi tarihi:

şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim..

Bismillahirrahmanirrahim.. :)

Tşk ederim canım saolasın :wub::clover:

Bende hiç toplu çiçek almamıştım :crying: bu ilki gerçekleştirdiğin için çok tşk ederim :w00t::D:lol::stuart::wub:

Gönderi tarihi:

Tşk ederim canım saolasın :wub::clover:

Bende hiç toplu çiçek almamıştım :crying: bu ilki gerçekleştirdiğin için çok tşk eder

hahahahahaa :D:lol::stuart:

Gönderi tarihi:

gerçekliğe geçtıklerimize ve çok sevdiklerime:glorıa,sardunyam,tanvakti,dıpnot,paula,erbay,güzelyaz

Bir çiçek kadar inceliğine ve nazikliğini çok teşekkür ederim sevgili sedelina...

Güne anlam kattın ve Mutluluk verdin...

Sevgiler...

Bunarda size...

.

060614152542375of.jpg

.

Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....]

.

060613110840689od.jpg

.

Gönderi tarihi:

adrenalin,dogville

dipnot çok teşekkür ederim

sana çiçek gönderebilmek için bi kraldan yardım istemem lazım neyse takılma bu söze. :D

ayrıca senin kadar renk katabilsek keşke

güncel konularda bu kadar iyi tartışırken forum oyunlarından da ağırlığı üstünüzden atıp....

altından kalkamayacağım bi cümleye başladım.

olumlu yani dediklerim :)

Gönderi tarihi:

belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... :clover:

bende diyorum kulaklarım neden bu kadar çok çınladı....demek beni çekiştirdiniz hee.....:))inşallah bi dahaki sefere bende olurum.....

bi dahakine gelmezsen küserim bak.. :(

ole deme be canısı ya gelemezsem .......ama inan en büyük isteğim sizleri tanımak........daha seninle boztepede(adını yanlış anımsamadım umarım) çay içecez......

nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız :clover:

çiçeğim sizin için :wub:

sar305gler5bu.jpg

umarım oluruzz......

Gönderi tarihi:

Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina,gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....]

.

060613110840689od.jpg

Çok tşk ederim sevgili DİPNOT... :)

Bu güllerde sizin için... :)

410.jpg

Gönderi tarihi:

Bir çiçek kadar inceliğine ve nazikliğini çok teşekkür ederim sevgili sedelina...

Sevgiler...

Bunarda size...

.

060614152542375of.jpg

.

Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [sardunyam,tanvakti,bilimselci,yam_yam,GeceKuşu,mıneu, adrenalin,cerenimoya, dogville, BİRCE, evrensel mesaj, seyrekler,haksöz,geceyağmru,sedelina, gülsüm,made in Türkey, güzelyaz, şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....]

.

060613110840689od.jpg

.

Bu çiçeği de çiçek almayı hak edebilecek güzellikte ve incelikte olan tüm dostlara gönderiyorum...

(TÜM ÇOCUKLARDA BİRER ÇİÇEK DEĞİLMİDİR SONUÇTA... :) )

.

resim131ee.jpg

Gönderi tarihi:

hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın :D

yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler :clover::wub:

Çok yalnız kalmışım en sonda ama canın sağolsun.Kusuruna bakmadım..

Bu yalnızca sana:

2514bba905.jpg

Gönderi tarihi:

teşekkürler sevgili DİPNOT :):clover:

saygılar -_-

Gönderi tarihi:

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( :P ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda.......

789qu.png

saolasın nataliam :)

yumoteciğim bu arada bu bugun sana soz verdigim lavantaaaa...

bulten_1_lavanta.jpg

öptüm tatlımmm

canım çiçeğim teşekkürler bitanem ya :)

sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,.....

gl2ux.jpg

bitaneciğim sağol :) canımsın ya

çok sevdiğim,dertleştiğim arkadaşlarım:taşyürekli,arman,yumote fıgaroya ve angelflovera

saolasın abacım ya sen bitanesin ne diyim öptüm gıııı :P

Gönderi tarihi:

nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız :clover:

çiçeğim sizin için :wub:

İnşallah ya :D Buraya gelirseniz çok iyi olur :P

çok sevdiğim saygılı bebişlerime:natalıa,aysum,celıne,aça,yemyeşim,ayhan ve gülüme

tn_03-1.jpg

Tskler Sedoş :wub::clover:

Sayman tsk ederim :P

Gönderi tarihi:

Tsk ederim Eren

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

lilys6hb.jpg

Eren, cok tsk,ederim :) natalie sanada tsk,ler cilekim :)

bende size veriyorum

Natalie(ve ) Eren icin

Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön,

aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve,

ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım

benim en güsel çiçeklerim :

sedoşuma

sardunyama

aysumuma

yumoşuma

güselyasıma

yağmuruma

mineme

kriptexime

açama

gulllüme

celineme

nataliama

gloriama

gülsünüme

yeşimime

serenademe

meydünüme

angelıma

erbayıma

erenime

kralxime

focalime

manidarıma

armanıma

saymanıma

medikalime

tanıma

tauruscuma

başka kaldımı yaw tüm içtenliğimle ve kalbimle , gönderiyorumm

Teşekkür ederim canım;

bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün.

Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça

gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler....

Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga () , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

789qu.png

çiçeğim sizin için

ve buda diğer arkadaşlarım için sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,güzelyazım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,saymanım,dipnotum,medikalim,erenim,

oyy daha warmıydı yaw , hatırlayamadığım warsa çıksın ortayaa

şimdiye kadar adını unuturum da birini kırarım diye toplu çiçek vermemiştim.. :( bukez vericem

Bismillahirrahmanirrahim..

tartışmaktan ve yazışmaktan zevk aldığım:bilimselci,yam_yam,evrensel,berceste,suheda,bozan,emre_s,meliskoo,hayal_et,ahirzaman ve gecekuşuna

felsefe muhabbetleri için:adrenalin ve cerenimoya

şiir dostum olan ve çok özlediğim:ınterlock ve erdalaktaş'a:

buda bana cadı diyen ve benı adaya götürmeyen saymana:

her ne kadar kalbimi kırsa da buda kralx e müslüman kardeşime.:

hep koktuğum birinin adını unutmaktı,umarım unuttuğum yoktur....taurus diye biri çağrıştı ama hatırlayamadım kusuruma bakmasın

yaşattığınız tüm güzel duygular,ve gösterdiğiniz arkadaşlık için çok teşekkurler

Beni unutmadığınız için teşekkürler :)

Bütün çiçeklerim sadece size canlarım benim :hug::wub:

Gönderi tarihi:

Sevgiler...

Bunarda size...

.

060614152542375of.jpg

.

.

060613110840689od.jpg

.

teşekkürler sevgili Dipnot hem kendi adım hemde sardunyam adına teşekkür ederiz dürüst ve sevecen dostumuz. bunlarda senin için.

adsz6pzth5ng.png

Gönderi tarihi:

gıss aysum..teşekkürler canımın içi...bak buda sana .. :) senin gibi sarı sarı.. :Dfabulousyellowflower9sk.jpg

Gönderi tarihi:

Ya bi kişi de bana versin bee.Çiçekten geçtim ot verin de karnımızı doyuralım yaa :( Taurus şimanladığım için öğünleri 2 ye düşürdü..

al düldülcüğüm bak bana da çiçek vermemiş bugün kimse :clover::clover: afiyet bal şeker olsun :P

(bugün de hep duygu sömürüsü yapıyorum yaw :D )

Gönderi tarihi:

Lilaç niye verdin be arkadaşım..Herif patlayacak yakında,eğer bulamıyoruz bedenine göre ya..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.