Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Sadece madeinturkeye.... Sen çok değerlisin benim için... çok teşekkürler..... bunlarda sana........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. helvada getirseydin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 sana ruhlar aleminden çok selam var hasretle seni bekliyorlarmış... teşekkürler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 sana ruhlar aleminden çok selam var hasretle seni bekliyorlarmış... teşekkürler.. Ah be Sayman'cığım.Ben hergece gidiyorum o ruhlar alemine.. Gloria ve Sedoş hiç es geçmiyorlar valla.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yeşim, sedelina ve nataliye... teşekkurler sedat Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Bu geceki çiçeklerim: Manidar Sayman Gloria Sedoş Güllü Yumoş Naty Erbay Paula Selin Yeşim Figgaro Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. sağol abi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sağol sedat abi bizde seni seviyoruz(herkes adına) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tauruscumm çok teşekkür ederim çiçeğine sardunyam çok ösledim senii , artık daha sık olmaya çalış bizimle Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! sardunyam iyiki varsın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 saol taurus çok iyisin ya ayılara yem ettim ya beni ne diyim sardunyam hoşgeldin canım ya nasılsın umarım daha iyisindir saolasın çiçekler için çok mutlu oldum seni gördüğüme şimdilik çiçek yollayamıyorum akşam yollıcam size öptüm hadi byeeee sizi çooookkkkk şeviyom Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tan_vakti taurusmutis kralx sedelina Celine paula gloria Natalia alın buyrun çiçeklerim misss gibi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yeni imzasından dolayı kralx'e çiçek gitsin..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bugün kü çiçeğimi sardunyama gönderiyorum doğum günün kutlu olsun ablacım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyammmmm iyiki bizimlesin evrenin lalesi ..... gibisin iyi ki doğdun tatlım seni çok ama çok seviyorum canımsın aşkım ya evde değilim resim yollayamıyom çiçek yok bunlar da sana layık deil olsun dikkat et şekercim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 doğum günün kutlu olsun sardunya bu çiçekte benden sana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 doğum günün kutlu olsun sardunyam........... sana mavi gül hedaye ediyom ki umudun hiç eksik olmasın hayatında.......mutlu yıllar.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tsk ederim eren birce romantik_ eren icin Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 merhaba dostlar çiçeklerim bana manevi destek olan arkadaşlarıma Tan_vakti sedelina gloria bilimselci dipnot yam_yam gecekuşu paula yumute arkadaşlığınıza, insanlığınıza, gösterdiğiniz dostluğa teşekkürler, iyiki varsınız... kazanmış olduğunuz insani değerleri hiç kaybetmemenizi diliyorum, kalbiniz hep böyle güzel kalsın... sevgiler Döndüğüne sevindim... (Döndün değil mi?) Doğum günün kutlu olsun... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evet döndü yam yam tekrar aramızda çünki onu çok özlemiştik. sardunyam dipnot gece kuşu sedelina yamyam yumote paula artos bilimselci mineu lilac gece yağmuru gull gloria ve diğer arkaşlara gelsin bu çiçek ama öncelik sardunyamın çünki onun doğum günü nice yıllara. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 doğum günün kutlu olsun sardunya apla nice güzel ve yeni yaşlara Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sedoşa gloriaya paulama mineme yumoteye gulle nataliama geceme selinime açaya gülsüne güzelyaza angelflowera made in turkeye alaturkaya gezgine sirvanaya yeni katılan arkadaşlara saymana,armana,taurusa,manidara,tanvaktine,erbaya,focala,kralxe,nicomediasa,taşyürekliye,jöne ve forumun bütün erkeklerine ismini hatırlayamadıklarımdan özür dilerim.. bunlar da size... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evet döndü yam yam tekrar aramızda çünki onu çok özlemiştik. sardunyam dipnot gece kuşu sedelina yamyam yumote paula artos bilimselci mineu lilac gece yağmuru gull gloria ve diğer arkaşlara gelsin bu çiçek ama öncelik sardunyamın çünki onun doğum günü nice yıllara. Çok teşekkür ederim sevgili tan_vakti... Bunlar da senin için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gülsün, Mineu, sardunyam tşk eren mineu tşk ederim abicim mineme tşk ler şekerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.