Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum canım benim,sağolasın Gecem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 canım Gecem bunlarda benden sana,düşünceli ve sıcacık yüreğine... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 canım Gecem bunlarda benden sana,düşünceli ve sıcacık yüreğine... Tşk ederim Güzeller güzeli yazım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum saol gecem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam, Taurus ,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Teşekkür ederim Yağmur.. Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Aldım,teşekkür ederim.. Hayatında önemli biri olanlara ... Bunu da aldım,teşekkür ederim.. Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... Umarım öyleyim,buna da teşekkür ederim.. Bu da benden sana ve bir süreliğine foruma veda eden sardunyam'a gelsin Yağmur.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Hayatında önemli biri olanlara ... Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... teşekkür ederim gecem....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 yağmur çok sağol;senin gibi nadir bir çiçek olsun istedim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu da benden sana ve bir süreliğine foruma veda eden sardunyam'a gelsin Yağmur.. Tşk ederim teşekkür ederim gecem....... Ben tşk ederim kaptan yağmur çok sağol;senin gibi nadir bir çiçek olsun istedim... Tşk ederim Sedelinam Taş Yüreklinin nickini yazmayı unutmuşum,umarım mırılmammıştır buda senin için Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 mizyal'e.... azizim'e... uzun zaman sonra gördüğüm ilbey abime... buda bana çiçek veren kerkese... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Taş Yüreklinin nickini yazmayı unutmuşum,umarım kırılmamıştır buda senin için Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 teşekkür ederim erbay .. sen ve mizyal azizil made benim burada ilk tanıdığım kişilersiniz sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum .. tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bizde seni seviyoruz abi... buda meydün ablama.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 hani bana Kızma ya,al sana da vereyim sedoşcuğum.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bana verdiğiniz bütün çiçeklere layık olmaya çalışacağım çok saolun,hepinizi çok seviyorum :clover: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler teşekkrler yumoşum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 çiçek veren vermeyen herkese teşekkürler.............. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler Teşekkür ederim Yumote.. Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. Sarı lale tutkunu arkadaşım Gloria'ya sarı lale vericem izninizle.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. sağolasın arkadaşım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 teşekkür ederim erbay .. sen ve mizyal azizil made benim burada ilk tanıdığım kişilersiniz sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum .. tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... teşekkür ederim dostum duygular karşılıklı saygılar Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. teşekkür ederim dostum Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tsk,ederim ilbey abi buda sana tsk ederim yagmur ablamm buda sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bunlarda çekirgelerime... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu sadece sana emilypandora... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu da sadece madeinturkey'e.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.