Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 rica ederim askim erbay ustama sedelina Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Natali, Alaturka, focal, Erbay... Şiir hediyesidir, çiçekçi verdi... abi sağolasın... gülsün sanada teşekkür ederim gııı... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Valla mahcupmu olacaksınız, hicapmı duyacaksınız bilemem.. Bugün bol bol çiçek veresim var... Natali bu sadece sana.... Şiir de benden olsun... Nedirki zaten ömrüm Bir baharlık gülüm Bu telden müeebbet Bana eza bana ölüm... (kx) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Öff cok güsel çok tsk ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 rica ederim askim erbay ustama sedelina sağol gülsün,sen zaten GÜLsün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gece yağmuru, mineu, yumute, seREnaDE, natalia çok teşekkürler, kır çiçeklerim bunlarda sizin için... çiçekler kadar güzel geçsin yaşamınız... sevgiyle tşk ederim Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade, Sardunyam.. tşk ederim benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere... teşekkürler yumote gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a teşekkürler focal Çok tşk ederim Mine ablacım bişi diil canım şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana, focale,saymana...ve adını unuttuğum nicelerine.. teşekkür ederim toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gece yağmuru, mineu, yumute, seREnaDE, natalia çok teşekkürler, kır çiçeklerim bunlarda sizin için... çiçekler kadar güzel geçsin yaşamınız... sevgiyle teşekkürler sardunyam Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade, Sardunyam.. teşekkürler toprağım benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. teşekkürler celine bende bu günkü çiçeklerimi dünyanın en güzel çiçeklerini TOFD (Türkiye omurilik felçlileri derneği) ne gönül verenlere vermek istiyorum focalcim bu günkü bütün çiçeklerimi bende Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderiyorum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 herkezin adını yazamadığım için özür burdaki herkese yolluyorum Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 şevval, Şevval şevvale Mıneu Kralx adrenalin hepinize teşekürler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 herkezin adını yazamadığım için özür burdaki herkese yolluyorum ben bi tane aldım Mıneu Kralx adrenalin hepinize teşekürler bişey değil şevvalcim daha sık gelmen dileğiyle Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 MINEU bu senin için 19 ağustos 2006 için Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Burda çiçekmi dağıtıyoruz neden 3 kişi ama belki daha çok vardır çiçek vermek istediğimiz neyse kuralı bozmayalım. Bercesteme su_damlasına ve geceyağmuruna kırmızı güller veriyorum.... Yahu admine söyleyelimde şu yoncanın yerine kırmızı güller koysun..... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Burda çiçekmi dağıtıyoruz neden 3 kişi ama belki daha çok vardır çiçek vermek istediğimiz neyse kuralı bozmayalım. Bercesteme su_damlasına ve geceyağmuruna kırmızı güller veriyorum.... Yahu admine söyleyelimde şu yoncanın yerine kırmızı güller koysun..... adminle konuştum sana ayrıcalık yapacakmış sen istediğin kadar verebilirmişsin öle dedi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 MINEU bu senin için 19 ağustos 2006 için teşekkürler tan resmi göremiyorum ama düğünle ilgili bişi büyük ihtimalle bu çiçeklerde senin için Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Tsk sardumyam Vişnem Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade, Sardunyam.. İsmini unuttuğum tüm arkadaşlara.. saol natali..... --Celine-- (bu güzel imza icin..), JhonyWalker, Wyattearp, Gezgin, yolumun kesistigi herkese... ve sevipte kavusamayanlar tşk. alaturca... CeliNe'ye.....................sewgiler............ saol made.. adrenalin abi,natalia cadısı,celine,ve meydün ablama çok teşekkürler.... teşk. erbay abii... aca ya vereyim celine vereyim sedelinaya vereyim hadi alin ciceklerinizi doya doya koklayin saol maser... Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... bizde seni sefioruz CeLiNe-- cilekim alaTurka saol gülsüncm.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 celine,aça,mineu,gull,apolyont,taurus,paula,gece yağmuru,sedelina,gülsün,natalia,made in turkey, fearles man, jön için Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 canim Sevvalime canim aysum tsk Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 cıcek ıcın tskler aysum Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 jön aziize cilekimmmmmmm Canimarkadasim EreN Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ups Vişneem Hayatım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 focal abime tsk,ler cilekim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 tsk ederım gulsun buda senın ıcın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 alaTurka tesekkür ederim Gülsün Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.