Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 amcamı kanserden kaybettim...Allah bütün kanserli hastalara acil şifalaar versin diyorum.... acısının nasıl olduğunu bilirim....teşekkürler şekerim.... gönlümüz..kalbimiz...dualarımız...onlarla... başın sağolsun canım Allah kimseye dert vermesin Allahtan tüm hastalara şifalar dilerim. bu güzel duyarlılığından dolayı sanada teşekkürler yumoteciğim. Onlar için en güzel ilaç sevgi ve mutluluk aynı zamanda yüksek bir moral olsa gerek. Mutluluğu içinde hissedenler ve paylaşmayı sevenlere sağol arkadaşım teşekkürler aldım çiçeklerinden Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler teşekkürler suheda Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bir yıldan fazla oluyor sanıyorum bir ziyaretci olarak girdiğim bu forum sitesinde yazılarına rastlayıp üye olmama ve sonrasında kendisinden bilgi babında çok şeyler öğrendiğim,varlığı bana herzaman güç veren ve yolumu görmemde yardımcı olan Bekir'e..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bir yıldan fazla oluyor sanıyorum bir ziyaretci olarak girdiğim bu forum sitesinde yazılarına rastlayıp üye olmama ve sonrasında kendisinden bilgi babında çok şeyler öğrendiğim,varlığı bana herzaman güç veren ve yolumu görmemde yardımcı olan Bekir'e..... teşekkurler (farklı nıkı olanlarla ilgili başlık açmışsın ordan aklıma geldı,düşünsene bekır ben olurmuşum) Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yüceltmeci tavırlardan haz almadığım muhakkak. Suheda hakkında söyleyeceklerim de bundan ari değil. Ancak onun hakkında ne söylersem de bana göre eksik kalacak. Kelamın has'ı kısa olansa; inanmış bir insanın yüreğiyle ve cesaretiyle ortada bulunan Suheda'ya olsun bu çiçekte..."Başı dumanlı(melekli) kız", tekrarla iyi ki varsın ve senin varlığından çok şükür ki haberim var. Aradığım çiçeği bir türlü bulamadım. İsminin "kardelen" olduğunu söyleyim bari. Nedendir bilinmez!? bana seni çağrıştırıyor... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 teşekkurler (farklı nıkı olanlarla ilgili başlık açmışsın ordan aklıma geldı,düşünsene bekır ben olurmuşum) canım benim güldürdün beni sabah,sabah.Boşuna sana forumun delisi demiyorum...... Yüceltmeci tavırlardan haz almadığım muhakkak. Suheda hakkında söyleyeceklerim de bundan ari değil. Ancak onun hakkında ne söylersem de bana göre eksik kalacak. Kelamın has'ı kısa olansa; inanmış bir insanın yüreğiyle ve cesaretiyle ortada bulunan Suheda'ya olsun bu çiçekte..."Başı dumanlı(melekli) kız", tekrarla iyi ki varsın ve senin varlığından çok şükür ki haberim var. Aradığım çiçeği bir türlü bulamadım. İsminin "kardelen" olduğunu söyleyim bari. Nedendir bilinmez!? bana seni çağrıştırıyor... Söyleyecek birşey bulamadım,mutlu ettin,teşekkür ederim,ben senin yerine buldum kardelen çiçeklerini... Varolmak;Kardelen gibi tüm olumsuzluklara rağmen hayata baş kaldırabilmektir Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Temiz kalpli güzel insanlara... Sevmeyi ve değer vermeyi bilen herkese... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sarı şekerim ben alıyorum payıma düşeni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bende alıyım mı kıs tofitam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 şu günlerdee daha bi iyi anlıyorummm sevgiyi...önemini... bunu anlayabilen...gönlünde yaşayabilenn herkese... Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler Temiz kalpli güzel insanlara... Sevmeyi ve değer vermeyi bilen herkese... hepinize çok teşekkürler, güzel arkadaşlarım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 isteyen istediğini alabilir Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler teşekkürler şüheda.... Temiz kalpli güzel insanlara... Sevmeyi ve değer vermeyi bilen herkese... ben de aldım aysumum....teşekkürler isteyen istediğini alabilir durr bunların hepiciği güzel...opiti piti karemela sepetii... aa sen seç hangisini alıımm... şu en baştaki sanki... teşekkürler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim.Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... Murti San teşekkürler çicek için, geç cevap verdim ama malum sınavlar:) sevgiyle... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 İlyada sanada günaydın ve tşkler bu güsel manzara için Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hissedenlere ve kabul edenlere..Camdan ama candan.. teşekkürler, çok güzel camdan ama candan..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler suheda teşekkürler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Temiz kalpli güzel insanlara... Sevmeyi ve değer vermeyi bilen herkese... çok teşekkürler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 isteyen istediğini alabilir sigara içen hariç diğer üçünü aldımm, sağolasın... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bu çiçekler tün dostlarım ve forumdakiler için isteyen alabilir.. :) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımla birlikte... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bu çiçekler tün dostlarım ve forumdakiler için isteyen alabilir.. :) hepsinden aldım , öyle güzel ki renkleri....teşekkürler Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımla birlikte... ilyada ben bir tane alsam sakınca olmaz sanırım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bu başlığa uğramıyalı bayağı zaman olmuş arkadaşlarım kusura bakmasın bu çiçek de bütün form arkadaşlarıma saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.