Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:clover::(amcamı kanserden kaybettim...Allah bütün kanserli hastalara acil şifalaar versin diyorum....

acısının nasıl olduğunu bilirim....teşekkürler şekerim.... :clover: gönlümüz..kalbimiz...dualarımız...onlarla...

başın sağolsun canım Allah kimseye dert vermesin :(

Allahtan tüm hastalara şifalar dilerim. bu güzel duyarlılığından dolayı sanada teşekkürler yumoteciğim.

Onlar için en güzel ilaç sevgi ve mutluluk aynı zamanda yüksek bir moral olsa gerek.

Mutluluğu içinde hissedenler ve paylaşmayı sevenlere

(23).jpg

sağol arkadaşım teşekkürler aldım çiçeklerinden :)

Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler

8198gul5.jpg

teşekkürler suheda :):clover:

Gönderi tarihi:

Bir yıldan fazla oluyor sanıyorum bir ziyaretci olarak girdiğim bu forum sitesinde yazılarına rastlayıp üye olmama ve sonrasında kendisinden bilgi babında çok şeyler öğrendiğim,varlığı bana herzaman güç veren ve yolumu görmemde yardımcı olan Bekir'e.....

8879manzara4538cj.jpg

Gönderi tarihi:
Bir yıldan fazla oluyor sanıyorum bir ziyaretci olarak girdiğim bu forum sitesinde yazılarına rastlayıp üye olmama ve sonrasında kendisinden bilgi babında çok şeyler öğrendiğim,varlığı bana herzaman güç veren ve yolumu görmemde yardımcı olan Bekir'e.....

8879manzara4538cj.jpg

teşekkurler :clover:

(farklı nıkı olanlarla ilgili başlık açmışsın ordan aklıma geldı,düşünsene bekır ben olurmuşum) :lol:

Gönderi tarihi:

Yüceltmeci tavırlardan haz almadığım muhakkak. Suheda hakkında söyleyeceklerim de bundan ari değil. Ancak onun hakkında ne söylersem de bana göre eksik kalacak. Kelamın has'ı kısa olansa; inanmış bir insanın yüreğiyle ve cesaretiyle ortada bulunan Suheda'ya olsun bu çiçekte..."Başı dumanlı(melekli) kız", tekrarla iyi ki varsın ve senin varlığından çok şükür ki haberim var.

28kardesim29bk6.jpg

Aradığım çiçeği bir türlü bulamadım. İsminin "kardelen" olduğunu söyleyim bari. Nedendir bilinmez!? bana seni çağrıştırıyor...

Gönderi tarihi:
teşekkurler :clover:

(farklı nıkı olanlarla ilgili başlık açmışsın ordan aklıma geldı,düşünsene bekır ben olurmuşum) :lol:

:D canım benim güldürdün beni sabah,sabah.Boşuna sana forumun delisi demiyorum......

Yüceltmeci tavırlardan haz almadığım muhakkak. Suheda hakkında söyleyeceklerim de bundan ari değil. Ancak onun hakkında ne söylersem de bana göre eksik kalacak. Kelamın has'ı kısa olansa; inanmış bir insanın yüreğiyle ve cesaretiyle ortada bulunan Suheda'ya olsun bu çiçekte..."Başı dumanlı(melekli) kız", tekrarla iyi ki varsın ve senin varlığından çok şükür ki haberim var.

28kardesim29bk6.jpg

Aradığım çiçeği bir türlü bulamadım. İsminin "kardelen" olduğunu söyleyim bari. Nedendir bilinmez!? bana seni çağrıştırıyor...

Söyleyecek birşey bulamadım,mutlu ettin,teşekkür ederim,ben senin yerine buldum kardelen çiçeklerini...

2861haber10_1b.jpg

Varolmak;Kardelen gibi tüm olumsuzluklara rağmen hayata baş kaldırabilmektir

Gönderi tarihi:

bd1429bpwh6.gif

Temiz kalpli güzel insanlara... Sevmeyi ve değer vermeyi bilen herkese...

Gönderi tarihi:

Al tabi canım benim :)

Gönderi tarihi:
şu günlerdee daha bi iyi anlıyorummm sevgiyi...önemini... -_-:(

bunu anlayabilen...gönlünde yaşayabilenn herkese...

beyaz_karanfil.jpg

8198gul5.jpg

bd1429bpwh6.gif

hepinize çok teşekkürler, güzel arkadaşlarım :clover:

Gönderi tarihi:

8198gul5.jpg

:clover: teşekkürler şüheda.... :)

bd1429bpwh6.gif

ben de aldım aysumum....teşekkürler :wub::clover:

musical-dance-flower.jpg

isteyen istediğini alabilir :w00t:

:grin: durr bunların hepiciği güzel...opiti piti karemela sepetii... :whistling: aa sen seç hangisini alıımm... :)

:wub: şu en baştaki sanki... teşekkürler... :clover:

Gönderi tarihi:

En şekerini alıyorum :)

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim.

Bende bu çiçeğimi

taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me

geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula,

siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum

adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler ....

u234477ar.jpg

Murti San teşekkürler çicek için, geç cevap verdim ama malum sınavlar:)

orkide1us6.jpg

sevgiyle...

Gönderi tarihi:

Bu çiçekler tün dostlarım ve forumdakiler için isteyen alabilir.. :) :)

49sn9.jpg

Gönderi tarihi:

furkan7892_normal_kirmizi-gul-3.jpg

:clover: bu başlığa uğramıyalı bayağı zaman olmuş arkadaşlarım kusura bakmasın bu çiçek de bütün :clover: form arkadaşlarıma saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.