Φ Dreamer Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Baska hicccc bisi olmadigi icin, benim gibi Kirik Kanatlari izleyenlere gelsin benim ciceklerim.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Baska hicccc bisi olmadigi icin, benim gibi Kirik Kanatlari izleyenlere gelsin benim ciceklerim.... teşekkür ederim...ama güzel bi dizi........benden de çiçekler kanadı kırıklara gelsin.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 benim çiçeklerim bütün sevenlere gelsin... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 alayım ordan bi tane Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 sevmeyi bilenlere sevmeyi sevenlere gelsşin çiçeklerim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 hepsi ban onların çabuk verin bakam..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 hepsi ban onların çabuk verin bakam..... resim eklemeyi bilmiyom Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 artık isim yazmak zor oluyor ... kendini biliyorlar.. tüm dostlarıma... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 resim eklemeyi bilmiyom öğretelim abisi.......aip ettin... Benim olmadığım kesin.. ole deme bee sewgi içimizde hep var...yaşamaya olan aşk yeter be çiçekleri almayaa...... artık isim yazmak zor oluyor ... kendini biliyorlar.. tüm dostlarıma... teşekkürler ilbeyim....... bende çiçekleri bütün media ailesine yolluyorum.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 öğretelim abisi.......aip ettin... hani? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 çiçek miçek yok kimseye 14 şubata saklıom ben paralarımı ozaman çiçek alcam Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 bak sen kime alacaksın ben de isterim bir tane hem nie bana kimse çiçek vemiyo ya acemiyiz diye mi aşk olsun ya ben herkeşlere çiçek verikene Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 hani? ne hani......çiçek mi yaf atarım bi ara bee şimcik bunla idare et...... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 ne hani......çiçek mi yaf atarım bi ara bee şimcik bunla idare et...... teşekkür.. resim yapıştırmayı azizil yazdı gönderdi ama bişi annamadım.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Bugün Kedi 7 beniye, Zeynoya, Cyranoya, Objektiviste, Yeni gelen arkadaşlara ve eski dostlarıma Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 teşekkür.. resim yapıştırmayı azizil yazdı gönderdi ama bişi annamadım.. anlasan şaşardım.... Bugün Kedi 7 beniye, Zeynoya, Cyranoya, Objektiviste, Yeni gelen arkadaşlara ve eski dostlarıma teşekkür Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 çocuk ruhunu saklayanlara gelsin çiçekler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 eywallah minik aldım çiçei..... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan saymana ilbeye made in e mineu ya seseye sonracıma azizile erbaya çiçekler gelsin gelsin gelsin saolun saolun saolun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 adrenalin kızmış bana bu kadar çiçek versem affeder mi beni acaba kimseyi kırmak istemem de Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan saymana ilbeye made in e mineu ya seseye sonracıma azizile erbaya çiçekler gelsin gelsin gelsin saolun saolun saolun Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 adrenalin kızmış bana bu kadar çiçek versem affeder mi beni acaba kimseyi kırmak istemem de ilkönce kesinlikle kızmadığımı söyleyeyim............ha birde paylaşalım çiçekleri.... al bu ikisi sende kalsın....... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 teşekkür ederim sevindirik oldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.