Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl bunuda artık duzeltemem farkettım bılemıyorum neden kaldılar ole artık ne yapalım bu ilbey'e tesekkurlerımle beraber kucak dolusu bu sana
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 19 yıl Bu çiçek focala! Altın gibi kalbi için teşekür ederim kardeşim bendende bütün foruma
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl benden üstad diye bahsetmene gerek yok canım....... bööööö bu çiçekler golgi kardeşime.çiçekler için teşekkürler tşkrler
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR... biraz geç oldu ama bende teşekkür ederim.buda sana gelsin.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 19 yıl BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR... çok savol be erbayım...bende sana gözel bi çiçek vermek isterdim ama şimdi kim gidip çiçek alcak.... du bi buket yapam....
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl üsülerek diyem o kişi benim...... salla be kral değmiyor.......bide ben anlasam.....
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Evet olamazsın.. Arkadaşlar aslında benim için bir sakıncası yok ama onun için olabilir.. Sevgi bitebilir, yeniden başlanabilir ama özlük haklarına saygı dimi...)) Sevgilerss....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.