Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl tüm foruma acının ne oldugunu bılenlere ama hıçbir zaman anlamayanlara bana yalnızlığıma Tarih: 3 Ocak , 2006 19 yıl Düzenleyen: mizyal
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl tüm foruma acının ne oldugunu bılenlere ama hıçbir zaman anlamayanlara hah bak bu benim işte onun üçün çiçeeiii ben alam....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl bayramda geliyo.....niye üç kişiye...herkese çiçek....ama birine kaktüs var.....birazdan....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl meydünüm bu sana.. sağolasın canımcım mizoşum sen nerden buluyon bu gözel çiçekleri yaaaaaffff...... benim çiçek pek gözel değil ama ne yapam buda benden sana gelsin...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl bende bılmıyorum denk gelıyor nette bende ufak ayrıntıları kacırmıyorum o kadar... halden anlayanlara Eniştem sen varya aynı anda yanii...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl ciceklerim bugün .... Dilem Bahar a, cok matrak ve eglenceli oldugu ve beni hep güldürdügü icin... Sayman22 sohbeti beni sardigi icin.... (Bu geceki forumdasliginiz icin tesekkürler, gercekten cok eglenceli, ve düsündürücüydü yerine göre ve cok ii geldi.... ) ve SanTo ya.. uslubu ve efendiligi icin ve fkirlerini, görüslerini paylastigim icin.....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Saat Gece 3 e geliyo. Bu saate forumda olan bütün arkadaşlara benden çiçekkkk.. alıp gitmiyorsunuz, Çiçek pasajında birer bira... içip gitmiyorsunuz, Bon Jovi'den bir şarkı.. dinleyip gitmiyorsunuz, Kıyak birde boğaz gezisi.. E hadi geç oldu artık yatın . Yeter bu kadar SaNTo...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Saat Gece 3 e geliyo. Bu saate forumda olan bütün arkadaşlara benden çiçekkkk.. alıp gitmiyorsunuz, Çiçek pasajında birer bira... içip gitmiyorsunuz, Bon Jovi'den bir şarkı.. dinleyip gitmiyorsunuz, Kıyak birde boğaz gezisi.. E hadi geç oldu artık yatın . Yeter bu kadar SaNTo... oooh kebap,geceler bitmesin derim Sayman22:rica ederim efem, ne demek...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Sevgili alaTurka, Istanbul geceleri SaNTo ile yaşanır takıl bana.. çiçeklerde benden, şarap evleride, Latin müzikli barlarda..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl banane yaaaa geceleri takılamıyorz diye neler kaçırmışız neler.bende bira isterim
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl çiçekler kankama,gevezeye,üstada,fenerbahçeli kardeşime,ainariele..... devamı yarın....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl çiçekler kankama,gevezeye,üstada,fenerbahçeli kardeşime,ainariele..... devamı yarın.... benden üstad diye bahsetmene gerek yok canım.......
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekler içinde yaşayın daim.
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl görmüyonmu ya verdiğin link kırılmış yerine tripod sitesinin amblemi çıkıo!
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl bı oncekı sayfada kaldı o bakam bı bende... ama yapacak bır seyım yok artıkın duzeltemem yaneee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.