Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Benim ciceklerim birikti kac gündür, bu yüzden bugün ciceklerimi dagitasim var.... Askmiracle, Sebla, Eren, Berceste, Kralx, Icimdeki deniz, Marabulge, nefertitii Mysticriver, Sevval, Tarayici, Mizyal, Piraye, Jhony, Azizilturco, Muhammed1985 made in turkey, golgi, karcicegim, asterix, mohican, Bozan, lalalaa, deleterious aman efendim çok sağol seni buralarda görmek yeter bize..çiçek almış kaden oliyik.....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Evet ala turka, aplamında dediği gibi seni tekrar burda görmek, bizim için en güzel çiçek saçma bi cümle oldu neyse yav! Çiçek için teşekkür!....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl admin abeycim sana bir çiçek verip yazdığım mesajı hatırlatmak istedim...umarım mesaj yerine ulaşmıştır...seni sewiyorum.....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl ben yine kendime veriyom kusura bakmayın... veeeeeeeeeeeee formdakilere veriyorum
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl ben yine kendime veriyom kusura bakmayın... veeeeeeeeeeeee formdakilere veriyorum allam yaa....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl ben made in e çiçek vereyim bari güncel konularda kızmış gene bana
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl kırlangıç bu sana..bak tavşanlı falan...... buda temizlikten helak olan ciff maraya gelsin....... buda böcüğüme.........
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Armanın banını kaldırıdğı için admine ben verirken çiçek yaalllaka oluyordum.......neyse amaç aynı güzelliği burda......bendende gelsin ....admine....teşekkürler sayın yönetici...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl arman bak çiçek verem sana made in sana yok yiyon çiçekleri...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl arman bak çiçek verem sana made in sana yok yiyon çiçekleri... yemiycem süz çiçek ver bana...... hade benden sana gelsin çiçek... Ama ablacım o zaman sen sebep yazmamıştınki! ama biliyordun canım dedim sana.....önemli olan niyet....reklamın gereği yok ki.....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl yemiycem süz çiçek ver bana...... hade benden sana gelsin çiçek... ama biliyordun canım dedim sana.....önemli olan niyet....reklamın gereği yok ki..... sen hapşırık tozu koymuşundur benim çiçeklerime
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Aplacım ben o yazıyı yazdıktan sonra sen bana açıklama yaptın! Yani sonradan öğrendim tamammı yanlış anlaşılmaolmasın be no lafı bile bile kullanmadım! Ben seni kırarmıyım hiç?....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl sen hapşırık tozu koymuşundur benim çiçeklerime hayıll koymadım........valla bak..kaşıntı tozu var sadece....... baka saf temiz çiçekler....... aha bak ne gözel çiçek senin için topladım.....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl hayıll koymadım........valla bak..kaşıntı tozu var sadece....... baka saf temiz çiçekler....... aha bak ne gözel çiçek senin için topladım..... önce sen bi kokla ben soora canem
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Aplacım ben o yazıyı yazdıktan sonra sen bana açıklama yaptın! Yani sonradan öğrendim tamammı yanlış anlaşılmaolmasın be no lafı bile bile kullanmadım! Ben seni kırarmıyım hiç?.... canım benim tabi kırmazsın bende sana kırılmam...boş ver yaa........al sana çiçek...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl şevvalim çok teşekkür ederim.... hayatımda aldığım en güzel çiçekti....... seni sewiyorum.... önce sen bi kokla ben soora canem ıhhmm ıhhmmm bak mis gibi kokuyor...sıra sende janem....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.