Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Bu haftaki çiçeklermin tümü ADMİN'e....... Yağcılık değil, kendisi bilir...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl kardeşim zorla çiçek istenmezki! ilk girdiğimde bana da kimse çiçek vermiyodu! Ama zamanla oluyo işte! sabret!
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl onlar kendılerını bılıyorlar;; ya çok teşekkür ederim jenem mizyalim.....
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl vazonun içindekiler ilaç mı.......yoksa şeker mi... boyalı taşlara bayılırım..ben vazonun içindekileri alıyorum..çiçekler arkadaşlara gelsin.....
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl Geçmiş olsun ruletcim! Bak bu çiçekler benden sana! bu gözelim çiçekler rulete verilir mi......verme ya du ondan önce ben çalam bu çiçekleri...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl kalbimde herkese yetecek kadar çiçek var ... unuturum belki bi kaç kişiyi o yüzden onlar gelsin buyursunlar bahce sizin istediginiz gönül çiçegini alın .. saygılar
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl kalbimde herkese yetecek kadar çiçek var ... unuturum belki bi kaç kişiyi o yüzden onlar gelsin buyursunlar bahce sizin istediginiz gönül çiçegini alın .. saygılar herkesten önce davranıp bahçeye dalarsam..bütün çiçekleri yolar satarım.....oleeeyyy...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl ya made senınalacagın olsunkalbımı cok kırdın be yazık lem bıraz akıllı uslu ol be yasından utun pos bıyık:D kendıne geL geLemıossan bı tel ac kuzenım getırsın senı kendıne azızden sonra sıra sende D:
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl ya made senınalacagın olsunkalbımı cok kırdın be yazık lem bıraz akıllı uslu ol be yasından utun pos bıyık:D kendıne geL geLemıossan bı tel ac kuzenım getırsın senı kendıne azızden sonra sıra sende D: kuzenini yalnız yollama sende gel....ben yapacağımı biliyorum.......... kırdım kalbini haaa.beter ol sen benim verdiğim çiçeği kabul etmezsen bole olur.....
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl senin çiçekleri koporacagını tahmin etmiştim zaten .. söylemiştim herkes için bi çiçek var diye bitiremezsin çiçeklerimi...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Arkadaşlar hepiniz bir çiçek kadar güzelsiniz ve bir çiçek kadar sevgi saçıyorsunuz... Bütün çiçekler sizlere.... Birde şu kavgalarımız olmasa..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 19 yıl ne yapalım kralx tadı tuzu oluyor hayatın tabi kırmamak şartıyla ama made sanki hiç çiçek görmemiş hemen alıyor hepsini acaba gençliğinde çiçeklerle ilgili bi sorun mu yaşamıştır....:=))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.