Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ya ben yeniyim ya hani bana da bir çiçek veren olurmu?? :blushing:

sırf çiçek almak için bu kadar ugraş...

azimli gördüm seni :P

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 440,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

sırf çiçek almak için bu kadar ugraş...

azimli gördüm seni :P

gercekten ya. bu kadar uğraştım. devetabanıyla kaktüs verdiler iyimi?

bende çok cimri gördüm sizi :innocent:

Gönderi tarihi:

ÇİÇEK DALINDA GÜZELDİR

Üsküdar Belediyesi

:)

Gönderi tarihi:

ayrıca çaylağız diye bizim canımız yokmu yani?? <_< Siz ustasınız diyi sizin canınız canda bizimkisi patlıcanmı?? of ne saçmaladım ama sabah sabah :original:

Gönderi tarihi:

küçük emrahlık yapma :)

usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar.

Gönderi tarihi:

kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... :P

hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... :P:devil:

mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin.....

hepinizi sewiyorum......... :wub:

Gönderi tarihi:

küçük emrahlık yapma :)

usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar.

aşkk olsun ustam cryonam sana bütün kır çiçekleri feda olsun bak bunları senin için yoldum..ayy topladım yanee.... :D:clover::clover::wub::clover::wub::clover:

Gönderi tarihi:

thnx :)

Gönderi tarihi:

kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... :P

hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... :P:devil:

mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin.....

hepinizi sewiyorum......... :wub:

sağol. yeterince kaktüs ve devetabanım var. yok mu şöyle güzel kır çiçekleri verecek yav.

Gönderi tarihi:

dişi hint keneviriyle, koka var işini görürse vereyim.

Gönderi tarihi:

ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa....

sevgiler... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa....

sevgiler... :clover::clover::clover:

sevgili. pek sayın, çok saygıdeğer karçiçeği kırçiçeklerini en çokda papatyayı severim çoook teşekkür ederim. :):D

Gönderi tarihi:

teşekkürler karçiçeği bir lotus benden sana.

Gönderi tarihi:

kırlangıç kırçiçeği değilde karçiçeği versem olur mu...al bak bi üstte ......zuhahahahhhhhh :P:lol::lol:

ya hakkatten çok kötüsünüz. :(:(

Gönderi tarihi:

ya hakkatten çok kötüsünüz. :(:(

beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... :(:crying::crying::crying: veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem....

Gönderi tarihi:

beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... :(:crying::crying::crying: veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem....

siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki

Gönderi tarihi:

siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki

iftira bee..dış görünüşe aldan ma....ben çok iyimser,saf ve gözelim....... :devil: art niyetli heçç deelim......zuhahahh(bir erol taş kahkahası) :shuriken::devil: sana çiçek miçek yok ver bakalım kaktüsleri deve tabanlarını ben onları gorgiciğime vercem.........

böcüğüm sanada karanfil getirdim...bunlarıda sewgiline verirsen gözlerini oyarım...bak peşin peşin diyim........ -_-:P

Gönderi tarihi:

hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten.

al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama :o:P

Gönderi tarihi:

hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten.

al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama :o:P

ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... :angry::stuart::lol: haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... -_-

Gönderi tarihi:

ya made neden herkesle dalga geçiyorsun...bak bir gün o dalgalı sularda boğulursan kurtarmam bilesin...... ;)

Gönderi tarihi:

ya ne çiçekmiş bunlar dağıta dağıta bitiremediniz

bi allhın kuluda bana çiçek vermedi ya şu forumda

hiç sevenimiz yok be :(

Gönderi tarihi:

:clover::clover::clover::clover:

:clover::clover:

:clover:

:clover:

yüreği aşkla çarpan herkese...

Gönderi tarihi:

ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... :angry::stuart::lol: haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... -_-

bidaha ağzımı açarsam iki olsun. -_--_--_-

:angry::angry::angry: sensin ****

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.