Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl Ya ben yeniyim ya hani bana da bir çiçek veren olurmu?? sırf çiçek almak için bu kadar ugraş... azimli gördüm seni
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl sırf çiçek almak için bu kadar ugraş... azimli gördüm seni gercekten ya. bu kadar uğraştım. devetabanıyla kaktüs verdiler iyimi? bende çok cimri gördüm sizi
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ayrıca çaylağız diye bizim canımız yokmu yani?? Siz ustasınız diyi sizin canınız canda bizimkisi patlıcanmı?? of ne saçmaladım ama sabah sabah
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl küçük emrahlık yapma usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin..... hepinizi sewiyorum.........
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl yaaa yazık üzüldüm bak şimdi. usta olupda çiçek almamak daha kötü tabii
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl küçük emrahlık yapma usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar. aşkk olsun ustam cryonam sana bütün kır çiçekleri feda olsun bak bunları senin için yoldum..ayy topladım yanee....
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin..... hepinizi sewiyorum......... sağol. yeterince kaktüs ve devetabanım var. yok mu şöyle güzel kır çiçekleri verecek yav.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa.... sevgiler...
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl kırlangıç kırçiçeği değilde karçiçeği versem olur mu...al bak bi üstte ......zuhahahahhhhhh
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa.... sevgiler... sevgili. pek sayın, çok saygıdeğer karçiçeği kırçiçeklerini en çokda papatyayı severim çoook teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl kırlangıç kırçiçeği değilde karçiçeği versem olur mu...al bak bi üstte ......zuhahahahhhhhh ya hakkatten çok kötüsünüz.
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya hakkatten çok kötüsünüz. beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem....
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem.... siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki iftira bee..dış görünüşe aldan ma....ben çok iyimser,saf ve gözelim....... art niyetli heçç deelim......zuhahahh(bir erol taş kahkahası) sana çiçek miçek yok ver bakalım kaktüsleri deve tabanlarını ben onları gorgiciğime vercem......... böcüğüm sanada karanfil getirdim...bunlarıda sewgiline verirsen gözlerini oyarım...bak peşin peşin diyim........
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten. al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten. al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb......
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya made neden herkesle dalga geçiyorsun...bak bir gün o dalgalı sularda boğulursan kurtarmam bilesin......
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ya ne çiçekmiş bunlar dağıta dağıta bitiremediniz bi allhın kuluda bana çiçek vermedi ya şu forumda hiç sevenimiz yok be
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... bidaha ağzımı açarsam iki olsun. sensin ****
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.