Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl meydün ablaya dogumgünü`ne hediye vermedigim icin karcicegim dostuma cok iyi bi insan oldugu icin azizime oyunlari renklendirdigi icin
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl muhammetcim canım benim saolasın çiçek için..bende sana bir kucak dolusu papatya veriyorum
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl herkese demıstım ama degıstırme hakkımı kullanıyorum bu gunku cıcekler sana....
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl bende herkese demiştim evet öle herkese sana deil sana evimin arka bahçesinde kendi ellerimle yetiştirecegim çiçegi verecegim . biraz büyüsün...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Bana da bir çiçek lazım.. Ama hep kokacak, hiç solmayacak.. Kışın ayazında, ilk baharı yaşatacak.. Varmı böyle bir çiçek.. Yada varmı verecek..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl ama cıcegın solması degıl onemlı olan soldurulmaması onemlı... oyle bır cıcek olsa verecegım ilk ınsanlardan bırı oldugunu bılıyorsun degılmı??? Tarih: 25 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: mizyal
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Teşekürler mizyal.. Solan çiçekler, tarif ettiğim çiçekler değiller.. Öyle bir çiçek bulsam soldururmuyum hiç..))
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl soldurmayacagına emınım zaten umarım o cıcekler hayatının her donemınde karsına cıkarlar...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Umut fakirin ekmeğidir.. Bu güne kadar dikenlere gül demişim.. İnşallah gerçek gülleri kavuşurum... Gül maskeli dikenlerden Aşkım diyip gidenlerden Sevdiğine rest çekenlerden Bıktım be Mizyal, bıktım..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl kım bıkmadıkı Sedat kim bıkmadı rıyalardan ama her düşüşten sonra yepyenı tecrubelere sahıp oluyoruz gelecektede bu tecrubelerden yararlanıyoruz buda ıyı bırsey sen uzme kendını olanla ölümün önune gecılmez hem ne demısler "Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler" dilerım hayırlısı olur senın ıcın hayırlısı ıse berı gelsın degılse öte dursun... bu arada ben Sedat dedım ama sanırım"Abi" dememde gereklı oylemi???
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Yaşım 28, bu durumda nasıl hitap edeceğini sen bilirsin.. Çünkü yaşını bilmiyorum.. Gönlünden ne geçiyorsa öyle hitab et.. Bizim için kalpler önemlidir.. Bana saygı duyarım, sevgi sunarım diyipte, ardımdan küfredenleri de gördüm..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl ben 2 haftadır 23 yasındayım... nasıl hıtap etmemı ıstersın...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Dedimya nasıl istersen öyle hitap et... Şimdi çıkıyorum, kafe kapatma zamanı geldi.. Sana iyi geceler, iyi eğlenceler, iyi herşeyler..)))
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl mizyal azizilturco kralx deliemin sizlere veriyorum çiçeklerimi iyi bakım çiçeklerime
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl TESEKKUR EDERIM SEDAT ABİ(?) (KUCAK DOLUSU HER ZAMAN HER GUN) SİNAN (HER NE KADAR BENI KIZDIRMAYI BASARABILSEDE COK SEKER BIRI) İLBEY (SOYLEMEME GEREK BILE YOK) Tarih: 26 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: mizyal
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl bugün kişilere çiçek vercem kral,mara,içimden geldi hade sanada meydün ....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.