Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl Bunlarda benden gelsin tüm arkadaşlarıma... bu saatte olan biri olarak ben alayım teşekkurler
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl bu saatte olan biri olarak ben alayım teşekkurler Çok sevinirim iyigeceler Sedelina
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl Çok sevinirim iyigeceler Sedelina sana da iyi geceler,bu gece uıykuyu tutamadık
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl sana da iyi geceler,bu gece uıykuyu tutamadık Naptın sonradan yakalayabildin mi merak ediyorum
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl Bir astımlının çektiği sıkıntılara şahit olan biri olarak,tüm astımlılara veriyorum bu çiçeğimi.Allah hepsine şifa versin..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Tüm arkadaşlarıma aldım murtim sağolasın Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,...... dedem teşekkürler canım benim tüm foruma aldım egzom Bu çiçekleri Frozen, Diloş, ........, Yumote,......... saol cennet yüreklim Tüm foruma... Yeni üyelere... saol cancağzım şekercim
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...]
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] İlyada,sabah sabah iki kere yüzümü güldürdün Seni çok seviyorum dostum
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... ... Tüm foruma... Tüm foruma... Herkese.... Bu da benden herkese Güzel birgün diliyorum... Kleo,Nigtwish,Aysum,Taurusmutis,Radya ve Sardunyam çiçekler çok güzel..teşekkür ederim arkadaşlar.. buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere... Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese.....
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl çiçek veren herkese çok teşekkür ederim... aldım çiçeklerinizden... ihtiyacım var onlara.....
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl [Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..[/b][/color][/size] Aldım usulca teşekkür ederrriiiim Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum LaWaSh ve kabul eden herkese..... [/size][/i][/font][/color] Teşekkürler
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ;...........Kleo,.................ve kabul eden herkese..... teşekür ederim.........buda benden sana......
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] Teşekkürler.. Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. Teşekkürler sesim çıktı mı? tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... Teşekkür ederim Redblack
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl tanışmaya fırsat olmadı ki çiçekle geleyim affederse beni adminler vereyim böylece muradıma ereyim üçleme yapayım çiçekle düünüm de oynayın köçekle
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... tşk ederim redblack aldım çiçeğimi ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... tşkler adaş fasla ösletme kendini
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... bu çiğdemleri çok severim....izninle bende almak istiyorum..tşkler
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.