Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Teşekkürler azi..

Bütün çiçekler sana...))

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 437,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

dostum made in turkey : sana çiçekçi dükkanını alsak azdır be dostum

Gönderi tarihi:

dostum made in turkey : sana çiçekçi dükkanını alsak azdır be dostum

baba ne çok sevenim varmış ...................heyt be kim tutar beni...........hepinizi seviyorum ..........herkes şeker........ :stuart: herkes dost............ :devil:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Daha önce verdilerya...

Gönderi tarihi:

YA Bİ SORUNUM VAR..FORUM KALABALIKLAŞTI...VERECEĞİM ÇİÇEKLERİ 3'E İNDİRGEYEMİYORUM Kİ :unsure:

BU YÜZDEEEENNN HERKESE ÇİÇEK VERİYORUM...BANA KIRGIN OLANLARA DA ZEYTİN DALI... ;)

:flowers::flowers::flowers:

:clover::clover::clover:

İYİ BAYRAMLAR HERKESE..

Gönderi tarihi:

wayy kimse bana çiçek vermemiş ama ben bu forumdaki herkese çiçek veriyorum...... :clover::clover::clover::(

tamam bidenem biz çiçeklerin serada yetişmesini bekliyoduk da ondan geç kaldık da yoksa vercektik di valla.herkesin bayramını kutlarım ama itiraf ediyim kendimi hiç bayramda gibin hissetmiyom

Gönderi tarihi:

Karcicegim........ cok anlayisli oldugu icin

MysticRiver........ cok candan oldugu icin

Mara Bulge........ cok düsünceli oldugu icin

:flowers::flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

az durun yan bahçede çiçek kaldıysa toplayıp gelem...o zaman bakarız kime vereceğime.........

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bu zamanda bahçede çiçekmi kalır..

Kış geldi..

Anlaşılan sen çiçek falan veremicen..

Gönderi tarihi:

o çiçekleri yiyodur be! Baksana dili onda kıpkırmızı olmuş, tahriş olmuş şişmiş kocama olmuş! :D

Gönderi tarihi:

nankürler sizi o kadan çiçek yolup verdim kıymet bilmediniz...komşunu itini görseniz ne kadar büyük....ama ben size çiçek koparcam diye onu görmemezlik geliyorum...........tehlikeyi göze alıyorum......neymiş vermezmiş çiçek yok yemiş...... -_-

verin len çiçeklerimi geri......... :angry:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Veremem bende yedim...))

Gönderi tarihi:

Ben sana verdiğim çiçeği istemem! Sen onu çoktan doğaya vermişsindir! Şimdi üstünde kim bilir hangi kuş rızkını arıyodur! :D

Gönderi tarihi:

Yemeğe yemek bulamıyoz, çiçek bulmuşuz kaçırırmıyız, tabi yicem! :D

Gönderi tarihi:

aç gozlü...boğazına takılsaydı barı.... -_-

gerçi yan komşunun çiçek serası var bende çiçek bol..siz düşünün........zuhahahahhhhh :P

Gönderi tarihi:

o zaman sen hiç aç kalmazsın yaw! :P

Gönderi tarihi:

E o kadar çiçek sana niye verildi o zaman?

hayrına dağıttım garibanlara...sevinsinler sevgililerine versinler............. :P

Gönderi tarihi:

Bizede yollar biraz, aşkımıza çiçek almaya para bulamıoz! :(

Gönderi tarihi:

Bizede yollar biraz, aşkımıza çiçek almaya para bulamıoz! :(

du sana süslü bi buket yapam..... :clover::wub::clover::wub::clover::wub::clover: al bunu sevdiğine ver............mutlu olsun.......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.