Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... Ah benim canım Erbay'ım yaa.. Abinin kurbanı oldun sen.. Ama merak etme abin herşeyi düzeltti..
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........!
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Uğradım ve payıma düşeni aldım teşekkür ederim Murti San
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl RA_dya canım bir ,iki ,üç deyince aynı anda koşuyoruz tamam mı? Arkadaşım teşekkürler Hadi gel bugün de buraya koşalım
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Arkadaşım teşekkürler Hadi gel bugün de buraya koşalım oldu şeker ne dedin de hayır dedim
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Sağol Murti_San , çiçek verenlerin çokkk olsun arkadaşım bu da benden sana,
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Tsk ederim Aysum sana bi daha çiçek vermiycem.. Almıosun hiç bi zaman Hele cadıya bak. Aldım ben, sen benimkini aldın mı bakalım haa geriye dön de bak bakalım Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için Çok beğendim canım teşekkürler
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Teşekkür ederim arkadaşım.. Bu da şu anda burada olan ve akşam olmadan girenlere gelsin..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Güzelim natym kızma bana bu senin için Kızmıştım... Tsk ediorum Bi kerem ben senin gönderdiin bütün cicekleri aldım tamam mı
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! tşk ederim murticim çiçeğinden payıma düşeni aldım bu arada yumoşuma da tşk ederim
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, sizin için Tşk ederim Yumotem Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! Tşk ederim arkadaşım Payıma düşeni aldım
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. çok iyi tanışmıyoruz ama ben yinede seviyorum seni bu çiçeklerde senin için
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl çok iyi tanışmıyoruz ama ben yinede seviyorum seni bu çiçeklerde senin için teşekkür ederim redblack bende seni sevdim...glorya senide
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Öncelikle çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bu çiçeğimi tüm çiçek verenlere , Dostlarıma, arkadaşlarıma , buraya uğrayanlara ve tüm siteye veriyorum.Sevgiler.........! teşekkürler murtisan sevgiler
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Yazar Liste bir önceki listenin aynısıdır.. Ekleme yada çıkarma yok..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl buda benden özellikle sana kral ve tabii yettiği kadar kalırsa foruma afiyet olsun
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Yazar almasam iyi olur daha önce hepsinden iki kere almıştım Ne vermek zorla, ne almak.. Anlıyorum bacım..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl böylesini yedinmi hiç bak forumdakiler açıkmış onlar yesin o pastayı
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Liste bir önceki listenin aynısıdır..Ekleme yada çıkarma yok.. liste hangısı bılmıyorum ama ben alıyım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.