Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava bende bi fincan kahve göndereyim,biraz açıl yoksam ne var ne yok hepsini gönderecen;yumote; hatırıda olur
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın güzelimmm benimmm...benn dee seni çook seviyomm Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... aldımm hemennn...çookk saoll
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın Bu sevgi nağmeleri de senin için olsun
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yumoş ve İlyada;Çiçekleriniz için teşekkürler.. Herkese güzel bir gün diliyorum..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava ben öpücüğü aldım, çiçekler ve kalp bedava mı şimcik Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... teşekkürler ilyada
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. teşekkürler arkadaşım çiçek için .sağol...! şu an forumda olanlara; bende aldım sağolll . Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. arkadaşım ellerine sağlık sağol.......... sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın teşekkür ederim yumoteciğim . bende aldım gerçekten çok sağol........
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava Bende aldım heheee sağol teşekkürler......
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... çok teşekkürler bende aldım bu güzel çiçeklerden .......
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size o zaman ben alıyorum annem çiçeğinden... koklayım bi de.... uçayım ona hep... teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın Canımsınnn ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava Ben aldım canım teşekkür ederim aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size Sardunyam çok teşekkür ederim Aldım hemen
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size çook çook teşekkür ederim sardunyam... buseferki en azından yeşil üzerine pembe...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl delüüüü yeşil üzerine mor olsaydı nolurdu? :lol: o zaman çiçek değil, kargonun iyadeli tahütlü ekmek arası olur....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl zuhahahaha en beneklisinden mi? benekliyide geçtii... dalmaçyalı....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir Teşekkrler egzorsist aldım bitane
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir aldım bile , bu güzel çiçeği kaçırır mıyım ?? çok teşekkürler..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir ben isterim... demek ki alabilirim..demi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.