Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl unutmam kız siz unutulurmusunuz bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww Unutmak istesen de unutturmuyoruz herhal olmaz getirip salona bosaltacagim hepsini. Egzorsist,tesekkur ederim arkadasim
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl kabul edermisiniz.. Kabul etmez miyiz çok güzelmişş iyi dileklerin için de teşekkürler
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bunlar SEN estikçe BEN titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler canım benim... teşekkür ederim SUyum....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler bundan da alam ben bi dene... ESTİKÇE kıs ben çiçeği değiştirmiştim çok hızlısın bak ondan da aldım...olsun senin çiçeklerinden fazla fazla...daha çok mutluluk...
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... çok ama çok saolasın egzorsistim canımsın ya O kadar çok çiçek vermişsiniz ki içinden hepsini seçip teker teker karşılık vermeyi zor buldum ama herkese şu çiçeği veriorum çaktırmadan aldım kabul edermisiniz.. reddedilmeyecek kadar güzeller teşekkürler... bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler teşekkürler suyum
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 18 yıl canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. O kadar çok çiçek vermişsiniz ki içinden hepsini seçip teker teker karşılık vermeyi zor buldum ama herkese şu çiçeği veriorum kabul edermisiniz.. bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler hepsinden aldım tşkler...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim kardeşim teşekkür ederim aldım ben bi tane.... bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... sizden de alabilirim sanırım...yeni bir tanıyış beyaz olsun...beyaz gülden almak istiyorum ben de izninizle...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl Lütfen istediğinizden alın.. ben bitane alayım arkadaşım sağol ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın tüm forum arkadaşlarım dediğin için alayım arkadaşım sağol.........! canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. teşekkürler bayadır çiçekler bölümünden çiçekleri toplamamıştım alayım fırsat bulmuşken sağol bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler bende alabilirim müsadenle .çiçekler güzel sağol......
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... teşekkür ederim birtane aldım
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu çiçeklerden bende alayım arkadaşım sağol ....... bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... sağol güzel çiçekler ellerine sağlık ................... bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum ..............
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum .............. ben isterim.... aama hepsinden bi tane...ee ortak olduk ne de olsa...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl zaten herkese vermiştim sende alabilirsin tabi istediğin kadar al
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl zaten herkese vermiştim sende alabilirsin tabi istediğin kadar al teşekkür ederim.... :)
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 18 yıl bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... bu çiçeklerden bende alayım arkadaşım sağol .......sağol güzel çiçekler ellerine sağlık ................... bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum .............. bende alıyım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.