Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl kleopatra kızacaksın biliyorum; ama ben yine unutulanlar bölümündeki çiçeği kaçırmak istemiyorum.... alabilersin tabii....... ama unutma borcun iki oldu........ ipek bişey değil.......... .
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl saol lilaccığım aramıza bir an önce katılmanı dilerim tatlımm lilaccığım tekrar teşekkürler ve sevgiler canım benim ne tatlı bu kızlar ya canlarım benm cnmm rica ederim,inşallah tam vaktinde aranızda olcam (ah şu kpsss )
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl umarım kimseyi unutmamışımdır.. Lilac cım çok tşk ederim ... lilac senin beni fark ettiğinin ,farkında değildim çok saol çiçek için ...fark edlimek çok güzel bir duygu bu çiçek benden sana geliyor .kargoya verdim acil bir şekilde gelecektir ....
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl Lilac cım çok tşk ederim ... lilac senin beni fark ettiğinin ,farkında değildim çok saol çiçek için ...fark edlimek çok güzel bir duygu bu çiçek benden sana geliyor .kargoya verdim acil bir şekilde gelecektir .... Farketmez olur muyum hiç Ben de çok teşekkür ederim, çok güzel bi gül
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl Bu çiçek sadece mrs.su'ya canım benim teşekür ederim ....canım çiçek almak istedi....vermiş olduğun çiçeğe teşekür için buda sana
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl umarım kimseyi unutmamışımdır.. teşekkürler abicim . bu güzel çiçek için düşünceli abicim benim....!
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Tşkler Sedat Bu çiçeğimi yapımda ve yayında emeği geçen herkese veriyorum... Herkes alınabilir üstünee Çok saol Henibıllcım Karne alan evladı,kardeşi olanlara.. Ben kardeşim adına da bu çiçeği alayım abicim Tşkler Naticim çok tşk ederim Kıs yanıp yanıp sönmese daha güsel olurdu Kendi ismimi bulana kadar göslerim bosuluyordu bu çiçeğim öncelikle sizlere ve tüm site arkadaşlarıma vereiyorum . Sizleri çok seviyorum . Teşekkürler...... Tşkler arkadaşım umarım kimseyi unutmamışımdır.. Lilaccım çok tşk ederim canım ben unutulmuşum
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl ben unutulmuşum bende, unutuldum 2.defa unutulanlara ben göndermiştim...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl buda benden herkese gelsin... yaw mrs.su hepsini götürmeden bende bi ucundan alayım... teşekkürler.....
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl buda benden herkese gelsin... hey banada bırakın...... ekzorsist teşekürler
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Kız kimsin sen.. Bırak bakayım Gloria'nın çiçeğini..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Aldım abiciğimin çiçeğinden :hug:tşklerr isteyen alabilir....... Seninkinden de alayım tşkler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.