Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki :) seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim..

Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma)

man.jpg

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 437,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:
canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki :) seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim..

Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma)

man.jpg

:) kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... :):wub:

unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii :)

:hug: ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=)

umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... :):clover:

Gönderi tarihi:
:) kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... :):wub:

unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii :)

:hug: ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=)

umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... :):clover:

SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum :):hug::wub:

Gönderi tarihi:
SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum :):hug::wub:

:hug::( duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... :wub::) bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... :) dünyalar kadar çok :hug: :hug:

Gönderi tarihi:
:hug::( duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... :wub::) bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... :) dünyalar kadar çok :hug: :hug:

unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye :) sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm

Gönderi tarihi:
unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye :) sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm

evet....hatıırlamam mı... :) o zaman bana dua et senn... :wub: ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) :hug: çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... :wub:

bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... :)

Gönderi tarihi:
evet....hatıırlamam mı... :) o zaman bana dua et senn... :wub: ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) :hug: çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... :wub:

bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... :)

teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım :) bu arada sen de umarım o diyara gidersin :)

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım :) bu arada sen de umarım o diyara gidersin :)

:) evet gördüm hatta kızdım kendime de... bu arada inşallah...mutluluyum zaten ama o bahsettiğin diyar ayrı olsa gerek... :hug:

inşallah giderim....! herkes inşallah gider.... :clover:

Gönderi tarihi:

Bu zamana kadar bana çiçek gönderen herkese birer tane:

red-rose.jpg

Bu zamana kadar bana çiçek göndermeyen herkese birer tane:

rose.jpg

Bu zamana kadar bana çiçek gönderdiğim herkese birer tane:

DPS%20Bali%20Ubud%20Puri%20Lukisan%20Art%20Museum%20garden%20lotus%20flower%20b.jpg

Bu zamana kadar çiçek göndermeyi unuttuğum herkese birer tane:

Another%20Flower%20Closeup.jpg

Herkesin kabul etmesini istiorum. :)

Saygılar.

hangisinden alıcağımı şaşırdım....tüm foruma sana da çiçek vermiştim...hatta bana mutluluk hissettirenlere dedim sende varsın onlar içinde... ha o ha bu aldım bi tane o güzel çiçeklerinden... :wub: teşekkür ederim..

Gönderi tarihi:

Bende herkese çiçek veriyimde havam olsun :)

Gönderi tarihi:

leviathan;

sadece hava var çiçek nerde.......

Gönderi tarihi:

leviathan;

sadece hava var çiçek nerde.......

çok güldüm ya :D:D :stuart::lol:

Gönderi tarihi:

Eren cicegini kabul etmek ne kelime,muserref olarak aldim.Butun kategorilere girmis olabilirim,bir kere cicek vermistim zaten.Tesekkurler,cok guzeller :clover:

Sen estikce; ciceginden aldim tskrler :hug: ve Leviathan; havandan da aldim ama cicek farzediyorum,tesekkurler.. :clover:

Gönderi tarihi:

Leviathan

havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim

laleresimlerife6.jpg

benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana.......

Gönderi tarihi:

Ben aldım çok teşekkür ettim :):clover:

Gönderi tarihi:
Ben aldım çok teşekkür ettim :):clover:

:stuart: bişey değil .....kelebeğim.. :D

Gönderi tarihi:

hazir buradayken ben de alayim,hem tanismaya vesile olsun bu cicek mrs.su..hosgeldin ,tesekkur ederim..

Gönderi tarihi:
:stuart: bişey değil .....kelebeğim.. :D

kelebeğim.. :) bu çok hoşuma gitti ;)

bu da benden sana

1a33bvk5.jpg

Gönderi tarihi:
hazir buradayken ben de alayim,hem tanismaya vesile olsun bu cicek mrs.su..hosgeldin ,tesekkur ederim..

hoş bulduk..... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

kelebeklerin gerçekten hoş...........

bende teşekür ederim...........LilaC.........

hoşca kalın iyi geceler......bayyyyy...

Gönderi tarihi:

Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere :):sorcerer:

c32.jpgc36.jpg

Gönderi tarihi:
Leviathan

havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim

laleresimlerife6.jpg

benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana.......

aldım bi dene canım SU yum........ :):hug:

Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere :):sorcerer:

c32.jpgc36.jpg

senden de alıyım mı bi taneeee :blushing::) aldım artık... :wub:

Gönderi tarihi:

Al tabi cnm :) tanışırız severiz birbirimzi :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.