Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl ayy canım frozenim gelmiş hemen çiçek yollayayım bugün çiçek yollama günümdeyim. çiçekler sana feda olsun kıss rapunzelim
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl çok duyarlı üyeler olan dedeme ve sardunyam ablama ve bugün bu başlığa giren herkese ailem ve dostlarım kendini bilir zaten hepinizeeee Teşekkür ederimi Yumoş'cum.. Bu da benden sana..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl çok duyarlı üyeler olan dedeme ve sardunyam ablama ve bugün bu başlığa giren herkese ailem ve dostlarım kendini bilir zaten hepinizeeee Goremedim,ama aldim,cok guzeldir eminim..canimm,yumotecim
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl ayy canım frozenim gelmiş hemen çiçek yollayayım bugün çiçek yollama günümdeyim. çiçekler sana feda olsun kıss rapunzelim ne güzel papatyalar sağol sardunyam kısa olan sensin herhal
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D sağol ANUBİS ben çiçeği alayım kurbağayı sana bırakayım..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Bana çiçek verenlere teşekkür ediyorum Tabiki bu Lotüs bütün arkadaşlarıma ,artıııııııııı kurbağayıda öperseniz birde yakışıklı prensiniz olacak bonus olarak :D Ağzım burnum siğil oldu be kardeşim..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; ...... Gulll e, ......... GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir teşekkür ederim canım ...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Bu lotüs sabah açmış,dileyen alabilir.. ayyyyy çook güzel ben de aldım teşekkür ederim.....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. yaşasın bende aldım...... teşekkür ederim dedeciğim.....
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl yaşasın bende aldım...... teşekkür ederim dedeciğim..... Deden kurban sana ilkgözağrım benim.. Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen Teşekkür ederim Leyla'cım..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen Çok naziksiniz hanımefendi teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a....... Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen canım benim teşekkürler tatlım dedecim o ne güzel çiçekti öyle
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen çiçeği aldım çok teşekkür ederim leyla24 arkadaşım
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen leyla 24 çiçek için teşekkürler ...........
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için... çok teşekkürler sardunyacığım . düşünmen yeterli
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl leylacım teşekkür ederim canım, bende çiçeğimi bu akşam birlikte oynadığım arkadaşlarıma gönderiyorum... leyla, frozen, murti san, yumote, honest... sizin için... saol canım ablacım çok incesin
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl canım benim teşekkürler tatlım dedecim o ne güzel çiçekti öyle Beğendin mi..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen leyla24 çiçek için teşekkür ederim..bu çiçek sana almak isteyen diğer arkadaşlara..........
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Şrulopsss..Meeeee.. Eyvah eyvah.. Çiçekleri saklayın bu yünlü şey çok obur..Leyla'cım kusura bakma..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.