Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Yazar bu çiçekleri tüm forumdaki arkadaşlara gönderiyorum............ (imza fazla yer kaplayıca çiçek küçüldü) Teşekkürler bayan su.. Susamıştık iyi ettinde geldin.. Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Tüm arkadaşlara gelsın mısafırlerımızede dahıl olmak üzere, hepiniz okadar cana yakinsinizki arkadaslar...birbirinizse verdiginiz bu ciceklerle...onca renklere, renk katiyorsunuz
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl xlark tades..........taurusmutis........tşkler Tüm arkadaşlara gelsın mısafırlerımızede dahıl olmak üzere, hepiniz okadar cana yakinsinizki arkadaslar...birbirinizse verdiginiz bu ciceklerle...onca renklere, renk katiyorsunuz birce senin çiçeğinide alayım...........sanada tşkür...........
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Kuzucukların seni özledi Adile Anne'm.. Bugün 19.ölüm yıldönümünü yaşadımız Adile'mize gelsin bu çiçek..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Birce inanamıorum sen burda .grin: Tskler bende aldım çiçeğini Mekanı cennet olsun .. Çok eğlenirdik onunla
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Evet artık resim ekleyebiliorus.. Bu çiçek hepinize gelsin.. Reklam kokan hareketler bunlarrrr.. Tşk. elma şekeri..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Sevdiğimi hissettirebildiklerim ve beni sevenler alsın bu çiçeği.. bende sık giremiyorum ama geldiğim zamanlarda seni bulamıyorum değerli arkadaşım... umarım hayatında ki herşey yolundadır... çiçeğimi dünya insan hakları günü dolayısıyla insani değerlere sahip olanlara gönderiyorum. dünya barışı, hakların müdafası, insan sevgisi ve insana saygı duyabilenlere gelsin çiçeğim... (hepinize) (bu arada çiçek resmi ekleyemiyorum yönetimin onay vermediği bir siteden link vermeye çalışıyorsun diyor anlamadım...) Evet artık resim ekleyebiliorus.. Bu çiçek hepinize gelsin.. bu çiçekleri tüm forumdaki arkadaşlara gönderiyorum............ (imza fazla yer kaplayıca çiçek küçüldü) Tüm arkadaşlara gelsın mısafırlerımızede dahıl olmak üzere, hepiniz okadar cana yakinsinizki arkadaslar...birbirinizse verdiginiz bu ciceklerle...onca renklere, renk katiyorsunuz Tüm çiçek veren arkadaşların çiçeklerini aldım hepinize teşekkürler .Bu çiçeklerde size gelsin ....
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl bu günde ben çiçek gödereyim dedim hep beklemek olmazki........... yumote,prusias,kaan bebeto,anubis,sardunyam(ayrıca geçmiş olsun) natalıa.........ve tüm diğer sevenlerime. saol tatlım sana ve tüm çiçek gönderenlere sevgilerimle
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Aşağıdaki linke tıklayanlara olsun çiçeğim.. Link burada,teşekkürler..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl buda sana abicim,duyarlılığına kelimelerin süsüne gizlemediğin gerçek duyarlılığına (yoncaylan ıdare et,gece gece çiçekmı bulcam şimdi)
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl günaydın hepinize, bu çiçek çiçeğimi alanlara, yeni gelenlere ve bana çiçek gönderenlere gelsin... bu da adiloş teyzemize onun ölüm haberini aldığım da, ortaokul öğrencisiydim ve bizim sınıf toptan bizdeydik, eğleniyorduk sonra radyoda anons ettiler hepimiz toptan yıkıldık... ve yasa boğulduk, ailemizden birini kaybetmiş gibi olmuştuk hiç unutamam. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin yeri doldurulamayacak ender insanlardan...
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl günaydın hepinize,bu çiçek çiçeğimi alanlara, yeni gelenlere ve bana çiçek gönderenlere gelsin... bu da adiloş teyzemize onun ölüm haberini aldığım da, ortaokul öğrencisiydim ve bizim sınıf toptan bizdeydik, eğleniyorduk sonra radyoda anons ettiler hepimiz toptan yıkıldık... ve yasa boğulduk, ailemizden birini kaybetmiş gibi olmuştuk hiç unutamam. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin yeri doldurulamayacak ender insanlardan... Aman aman ne güsel çiçekler bunlar Tşk ederim ablacım Rahmetli Adile Teyzemizede Allah'tan tekrar Rahmet diliyorum...
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl beğendinmi hayatım, feda olsun size çiçekler... Amin diyorum adiloş teyzem için,
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl o zaman bu çiçek mineye ve sana gelsin sadece, kankiliğiniz hiç bozulmasın, size nazar değmesin. Maşallah... seviyorum sizi...
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl çok duyarlı üyeler olan dedeme ve sardunyam ablama ve bugün bu başlığa giren herkese ailem ve dostlarım kendini bilir zaten hepinizeeee
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl o güzel kelebeğiyle beraber bu kırmızı gülden hemen alayım hatta önce ben alayım da suya koyayım... teşekkür ederim bitanem
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl günaydın hepinize,bu çiçek çiçeğimi alanlara, yeni gelenlere ve bana çiçek gönderenlere gelsin... bu da adiloş teyzemize onun ölüm haberini aldığım da, ortaokul öğrencisiydim ve bizim sınıf toptan bizdeydik, eğleniyorduk sonra radyoda anons ettiler hepimiz toptan yıkıldık... ve yasa boğulduk, ailemizden birini kaybetmiş gibi olmuştuk hiç unutamam. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin yeri doldurulamayacak ender insanlardan... ben aldım çiçeğini teşekkürler sardunyam adile naşit'e bende allahtan rahmet diliyorum..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl ben aldım çiçeğini teşekkürler sardunyam adile naşit'e bende allahtan rahmet diliyorum.. yumote teşekkürler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.