Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Karpuz olmakla da iş bitmiyorki.. Bakalım kabakmı çıkacak, kıpkırmızımı çıkacak..??
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl Karpuz olmakla da iş bitmiyorki.. Bakalım kabakmı çıkacak..?? kabak çıksın walla çekirdeği birayla iyi gidiyor
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl kabak çıksın walla çekirdeği birayla iyi gidiyor her üç kelimeden ikisi içmek ve beer yanı......
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl her üç kelimeden ikisi içmek ve beer yanı...... evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl evet en sevdiğim içeceklerden birisidir muhabbet olunca rakı tercihimdir yani yanında da adana şalgamı anairelden isteriz gönderir ne demek efem ne demek siz isteyin yeter.. salgam da neymis litrelerce gönderelim ne de olsa iyi dileklerde bulundun hakkimda
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl ben herkese iyi dileklerde bulunuyorum umarım herkes muradına erer
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl şey ben muratın abisini alsam....... bahsettigi murat benim erkek arkadasim olan murat
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl şey ben muratın abisini alsam....... abisi evliymiş zaten seni kuma mı varıcan
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl ama o seni almaz muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi evlenecek kadar akılsız deilim bea sende beni saf zannettin
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl evlenecek kadar akılsız deilim bea sende beni saf zannettin çok geç.. kiza söz verdim evleneceksin
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl çok geç.. kiza söz verdim evleneceksin aaa söz mü verdin tamam o zaman töbe töbe akşam akşam
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl aaa söz mü verdin tamam o zaman töbe töbe akşam akşam ne aksam aksam evlenmenin sabahi aksami mi var
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl ne aksam aksam evlenmenin sabahi aksami mi var ya de get ya evliliğin ismi bile ürpertiyo beni hem önce sen
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl muratin abisi evli ama abisinin esinin çok güzel bi kardesi var golgi ben seni onla everecem ama türk degil alman al bakim bu çiçek dügün çiçegi ne sallıyorum ama harbiden evlimi murat ın abisi
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl ya de get ya evliliğin ismi bile ürpertiyo beni hem önce sen önce ben muratla evlencem bu çiçegi kendime veriyorum sonra da golli evlenecek bu çiçegi de ona veriyorum
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl önce ben muratla evlencem bu çiçegi kendime veriyorum sonra da golli evlenecek bu çiçegi de ona veriyorum mümkünatı yok
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl yan cebime koy bak ainariel burda hevesli genç arkadaşlarımız var onlar için ugraş birazda ya
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl bak ainariel burda hevesli genç arkadaşlarımız var onlar için ugraş birazda ya senin için söylemiştim ama benim yan cebim açık kız inglizce biliyormu almancam kötüde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.