Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl abi bu kadar karizma avatarım var bana hiç çiçek veren olmadı bu yuzden reva mı be saçlarinin arkasi çok güzel duruyor bu çiçek sana
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl saçlarinin arkasi çok güzel duruyor bu çiçek sana cok saol kardes yaw en sonunda degerizi bilen cıktı
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Katlivacip avatarini degistirirsen sana bir sürü cicek hediye etcem... ben uyuz oldum bu avatara
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl ya kendi resimlerimi koyamıyorum cok buyuk geliyo dur bulurum bişe hem aşkolsun ben senin avatarına bişe diyo muyum gul gibi geçinip gidiyorum
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl gercek dost aci söyler katlivacib, senin iyiligin icin valla yoksa seninle hic alip veremedigim yok... sende bögürtlen sevmiosan de kardesim, hic cekinme
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl ya kendi resimlerimi koyamıyorum cok buyuk geliyo dur bulurum bişe hem aşkolsun ben senin avatarına bişe diyo muyum gul gibi geçinip gidiyorum resmini paint'te aç, resim kismindan uzat/eg bölümüne % 30 yaz ikisinede.. o zaman kb düser..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Hepinizin avatarı güzel, hepiniz iyisiniz... senin avatardaki kim kralx?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Rahmetli dedem... Gençliğinde çektirmiş...)) Sizce kim olabilir..?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Bir çiçek emily pandora ya gitsin Bir çiçek şevval e gitsin Bir çiçek de lena ya gitsin.... Bu arkadaşlarla karşıt fikirlerde de olsak saygılı usluplarını bozmadıkları için...
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Al golgi al.. Çiçek vermemişiz.. Çiçeklerin yarısını sen götürdün..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl yazdıklarımı her zaman güzel bir anlayışla karşılayan golgi aygıtına çiçek vermek istiyorum...... (umarım yemez)
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl bugün içimde kralx kucak dolusu papatya vermek istedim........al kralx bunlar sana...... sevgiler..............saygılar........
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl yazdıklarımı her zaman güzel bir anlayışla karşılayan golgi aygıtına çiçek vermek istiyorum...... (umarım yemez) aman allahım gözlerime inanamıyorum meydün bu sen olamazsın biri senin şifreyi çalmış (Ayrıca yemem yediririm )
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl aman allahım gözlerime inanamıyorum meydün bu sen olamazsın biri senin şifreyi çalmış (Ayrıca yemem yediririm ) yaww bu aygıta çiçek vermeyin.anlamıyo
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl yaww bu aygıta çiçek vermeyin.anlamıyo derdin ne senin ya kaşınma
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Siz genede çiçek verin aygıta.. Bir gün gelir işiniz düşer.. İsan insana muhtaçtır.. Belki gönülleriniz birleşir.. Sakın bu son cümleden sonra, savaş estirmeyin, hiç birşey kastetmedim..))
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Siz genede çiçek verin aygıta.. Bir gün gelir işiniz düşer.. İsan insana muhtaçtır.. Belki gönülleriniz birleşir.. Sakın bu son cümleden sonra, savaş estirmeyin, hiç birşey kastetmedim..)) ya üstad bunlar şakadan anlamaz sen boşver bunları
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Şakadan anlamazlarmı..?? O kadar da değil be golgi.. Arkadaşlarımız iyidir iyidir..
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl aman allahım gözlerime inanamıyorum meydün bu sen olamazsın biri senin şifreyi çalmış (Ayrıca yemem yediririm ) abuu kim çalmış şifremi bunu ben yazmış olamam.......(anlayışsız kaba yaratık tabiki ben yazdım) kim kime yedirir görürsün...çiçeğimi geri ver....
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 19 yıl abuu kim çalmış şifremi bunu ben yazmış olamam.......(anlayışsız kaba yaratık tabiki ben yazdım) kim kime yedirir görürsün...çiçeğimi geri ver.... olurmu ya ben çerçeveleticem o çiçeği bak bende sana veriyom aman kimse görmesin :
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.