Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl bak Marcus´ u unutmusum en adam gibi adam oldugu icin (askimin disinda tabe, onu karistirmadan duramam ben )
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl Eyyyyyyyywaaaaaaalllllllaaaaaaah alaturka binlerce teşekkür.al bendende sana çiçek bende sana çiçek veriyorum Marcus,beni sevdiğin için
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl sürekli form'a zaman ayırıp renklendirenlere bu çiçek sadece bana sanırım teşekürler sezar
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl bu çiçek sadece bana sanırım teşekürler sezar seni bencil şey seni..bir çiçek için bizi sattın öyle mi...alacağın olsun.sezar seni tanımıyor bile ver o çiçekleri bize...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl seni bencil şey seni..bir çiçek için bizi sattın öyle mi...alacağın olsun.sezar seni tanımıyor bile ver o çiçekleri bize... Golgi yimi tanımaz olurmuyum hem golgiye hem ardahana.. edirneden ardahana kadar çiçekler
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Golgi yimi tanımaz olurmuyum hem golgiye hem ardahana.. edirneden ardahana kadar çiçekler banane ya hepsü benüm
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl olim yeme yaff buda hep bunu yapar sezar abisi onları yiyecek sanıyorda.......... malum otcul arkadaş....
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl olim yeme yaff buda hep bunu yapar sezar abisi onları yiyecek sanıyorda.......... malum otcul arkadaş.... sezar kardeş bagladım saldırmaz korkma,en sonunda konuşmayı ve yazı yazmayı öğrettim ben ona rahat ol yane
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl golgi çiçeklerinin 1/8'ini bana, 3/16'sini alaturkaya ve 1/12'sini karçiçegine verince golginin çiçeklerinde kalan yaprak sayisi
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl golgi çiçeklerinin 1/8'ini bana, 3/16'sini alaturkaya ve 1/12'sini karçiçegine verince golginin çiçeklerinde kalan yaprak sayisi yani ben sana ciçeklerimi veriyim baş sağlıgına gelecem nede olsa vah vaaaah
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl sezar kardeş bagladım saldırmaz korkma,en sonunda konuşmayı ve yazı yazmayı öğrettim ben ona rahat ol yane yoo abisi aşısı falan tam....bakma sen konuşur abuksubuk......nede olsa ...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl yoo abisi aşısı falan tam....bakma sen konuşur abuksubuk......nede olsa ... baytardan korkunca böyle saçmalıyo işte
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl aaaaa canım bende sana bi çiçek verem....... ALLLAAAAHHH RAZI OLSUN BACIM sürekli bana muhalefet oldugun için bir çiçek vermem lazim sana aslinda SAOLASAN KİBAR CAN YAW BEN SANA MUHALEFET Mİ OLMUSUM SERREFSİZİM HİÇ FARKINDA DEĞİLİM
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl gaia yeni geldigi için : sevval benimle paten kayacagi için : monalisa adasim oldugu için :
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl gaia yeni geldigi için : sevval benimle paten kayacagi için : monalisa adasim oldugu için : benden herkese deve dikeni
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Sevgi gözüyle bakarsan deve dikenide bir çiçektir golgi.. Sağolasın.. Hiç birşey vermeyenler utansın..))
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl Sevgi gözüyle bakarsan deve dikenide bir çiçektir golgi.. Sağolasın.. Hiç birşey vermeyenler utansın..)) valla üstad senin bakış açına hayranım
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl herkeş çiçekleri saklasın azcuk işim var emmen gelecem sana çiçeklerin saplarını ayrıyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.