Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ya olay çiçekte, gül bahçesinde değil pandoracım.. Olay samimiyette.. Diğer yerlerde fikirlerimizi yazıyoruz, bu bölümde de sitres atıyoruz, eğleniyoruz.. Tabi diğer bölümlere nazaran bu bölüm biraz daha gayri ciddi fakat, genede her şeyde bir gerçeklik yatar.. Ben barış, huzur ve dostluktan yanayım.. Şaka yapacaksak ta kırmadan yapmalıyız.. Biliyorum bu konularda benim hatam çok ama, inanın kasten yapmıyorum.. Latifeyle karışık gülbahçeni kabul ediyorum ve barış metnini imzalıyorum.. Ahde vefa göstereceğiz ama sözmüü....?? Sevgiler...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Ya olay çiçekte, gül bahçesinde değil pandoracım.. Olay samimiyette.. Diğer yerlerde fikirlerimizi yazıyoruz, bu bölümde de sitres atıyoruz, eğleniyoruz.. Tabi diğer bölümlere nazaran bu bölüm biraz daha gayri ciddi fakat, genede her şeyde bir gerçeklik yatar.. Ben barış, huzur ve dostluktan yanayım.. Şaka yapacaksak ta kırmadan yapmalıyız.. Biliyorum bu konularda benim hatam çok ama, inanın kasten yapmıyorum.. Latifeyle karışık gülbahçeni kabul ediyorum ve barış metnini imzalıyorum.. Ahde vefa göstereceğiz ama sözmüü....?? Sevgiler... elbette bende şaka yaptım yoksa tüm insanlığa kurşun yerine çiçek verilsin dostluk adına güzel olan neyse hepimizin olsun. Ahde ve vefa göstermeye SÖZ hadi ben artık uyuyayım vıdı vıdı hiç susmadım valla yoruldum iyi geceler Kolay gelsin
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 19 yıl Selam Arkadaslar, Her nedenden dolayi ise, gidiyorum gelmiyecem diyenler.. Bizleri gelisleri ile yine sevinderenlere Birbirlerine darilip, sonra Barisanlara Burada Forum sayfasinda, aslinda var olup Isimleri gecmeyenlere Bir bütünü olusturan.. Tüm arkadaslara selamlar
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Madenin bıyıklarına kurban ol sen..) Made yanındayım arkadaşım.. Sakın bıyıklarını kesme ve sakın avatarını değiştirme.. Kim ne derse desin, sen bildiğini yap.. Beni bile dinleme..))
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl bıyığ erkekliğin şanıdır bıyığta benim avatarda benim.sen heç merağ etme........NOKTA
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl doğum günü münasebetiyle made in ve dejavuya veriyorum çiçekleri...üçüncüde bana kalsın..
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Çiçklerin üçünüde madein ve dejavuya veriyorum.. Birini paylaşırsınız aranızda..
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Çiçek vermediğim arkadaşım varsa hatırlatsın, baya bir çiçek var elimde...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl Çiçek vermediğim arkadaşım varsa hatırlatsın, baya bir çiçek var elimde... şey galiba bana vermedin....
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl yaa bana niye kimse çiçek vermiyor o zaman ben çiçegimi sana verim benim çiçegim berceste için:
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl sebla, nefertitii, ve ainariel, cünkü ücücde cok seker dejavu ye cünkü... kralx e, soguk rüzgarlar gitsin die Milkyway, cünkü onu cok özledim wayttearp cünkü imzasi hosuma gitti golgi, cünkü goccum die berceste, iki tane cicegi olsun die pandora Emely, iletilerini zevkle okudugum icin geri kalan tüm ciceklerim Askima..
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl teşekkürler ainarial Benden de sana 1 deil taam 3 çiçek tsk ederiiim çok cömertsin.. aramizda çok görünmedin sen o yüzden çiçek gelmemistir.. bak bi ugradin alaturkacim ve ben gönderdik sana çiçeklerimizi.. bu arada alaturkacim çoook mersi çiçek için sende çok sirinsin
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl Bütün çiçekler senin olsun (Kırdığım kalbini tamir edebilecekmi bilmem) ya tamam kalbim kırık değil..........çiçekler kabulümdür....bendende sana beş çiçek.... Forumdan üç kişiye çiçek vericiğiz ve neden verdiğimiz yazıciğiz. 1. monalisa 2. monalisa 3. monalisa sebepmi ? aaa hala anlamıdıysanız ben napiim yaa valla ben anlamamıştım...........vay be..bu ne hız yafff....biraz yavaş olun aplalar abiler.....
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl su kısacık hayatımda bana kimse çiçek vermedi nası eziliyorum anlatamam
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl su kısacık hayatımda bana kimse çiçek vermedi nası eziliyorum anlatamam sürekli bana muhalefet oldugun için bir çiçek vermem lazim sana aslinda
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl su kısacık hayatımda bana kimse çiçek vermedi nası eziliyorum anlatamam aaaaa canım bende sana bi çiçek verem.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.