Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bana çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. :clover:

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 437,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

Paula hep meşgul :unsure:

Yumoşla aysumu yesem noolaar :stuart:

kıs meşguliyetim işlere size değil , yazdınızda cevap alamadınızmı yani :(

aysumcum sende eklesene beni listene kıslar versin sana benim msn i , toplu halde yirsiniz beni artık :D

ayrıca çiçeklere çok teşekkürler :):clover:

Gönderi tarihi:

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ...

'*NATALIA*' Çok naziksin teşekkürler. Buda benden sana umarım beğenirsin :clover:

l284zx.jpg

Gönderi tarihi:

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ...

boucs0.jpg

çok teşekkür ederim balım, :wub:

Aça'cım bu çiçekte sana gelsin ve Natalia'ya gelsin. :)

4677ll7.jpg

Gönderi tarihi:

çiçeklerim;

sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda..

dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. ;)

15ra6.jpg

Gönderi tarihi:

çiçeklerim;

sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda..

dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. ;)

15ra6.jpg

saol yeşimcim ;)

Gönderi tarihi:

saol yeşimcim ;)

önemli değil kıss.. ;)

Gönderi tarihi:

kıs meşguliyetim işlere size değil , yazdınızda cevap alamadınızmı yani :(

ayrıca çiçeklere çok teşekkürler

Ne bilim kıs rahatsız etmeyelim die yasmıorus :wub:

'*NATALIA*' Çok naziksin teşekkürler. Buda benden sana umarım beğenirsin :clover:

l284zx.jpg

Rica ederim.. Ben de bu çiçek için tsk ederim :P:clover:

çok teşekkür ederim balım, :wub:

Aça'cım bu çiçekte sana gelsin ve Natalia'ya gelsin.

4677ll7.jpg

Tsk ederim ablacım :wub::clover:

Gönderi tarihi:

boucs0.jpg

Naticim çok tşk ederim canım :hug:

çiçeklerim;

15ra6.jpg

Tşkler yeşimcim :hug:

Gönderi tarihi:

pinkflowercarpetroseeg5.jpg

benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam

yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız :wub:

Gönderi tarihi:

çiçeklerim;

dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin..

tşk ederim yeşimcim ;):clover:

benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam

yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız

tşkler tatlım :):clover:

Gönderi tarihi:

pinkflowercarpetroseeg5.jpg

yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız :wub:

Unutmuşsun <_<

Gönderi tarihi:

purplestar.jpg

ahh canım nasıl unuttum seni ben, al bak sanada özel çiçek geldi işte :wub:

bu çiçek sadece natalia ya gelsin...

Gönderi tarihi:

purplestar.jpg

ahh canım nasıl unuttum seni ben, al bak sanada özel çiçek geldi işte :wub:

bu çiçek sadece natalia ya gelsin...

Neyhsem <_<

Tsk ederim :wub::clover:

Gönderi tarihi:

çıkmamış yeşim yaa...

kusura bakma :(:flowers:

önemli değil dedik ya.. uzatılcak bişeymiş gibi sende he.. ;):D:lol:

Gönderi tarihi:

Tsk ederim rock :clover::)

Gönderi tarihi:

çiçeklerim;

15ra6.jpg

amannn tanrımm.. 2. sıradayım kıs yeşim öldrcem senii :D

ilk defa ikinci sırada görüyom kendimi ne güzel bi duygu :lol::lol:

Gönderi tarihi:

amannn tanrımm.. 2. sıradayım kıs yeşim öldrcem senii

kısssss.. :) kıyabilcen mi bana.. :huh::crying::lol:

ilk defa ikinci sırada görüyom kendimi ne güzel bi duygu

en sona atabiliriz kankim... :shifty::P:D

Gönderi tarihi:
16cr5.jpg
Gönderi tarihi:

*NATALIA* gerçekten çok güzel ellerine sağlık.teşekkürler . :clover:

Gönderi tarihi:

Rica ederim ne demek :clover:

Gönderi tarihi:

Natalia ne güsel yapmışın kıs ;) teşekkür ederim :wub:

Ama ben aşağıdaki yaprakdayım her an düşecekmiş gibi :unsure:

Rockipsiz tşkler düşünmen yeter ;)

Gönderi tarihi:

Ama ben aşağıdaki yaprakdayım her an düşecekmiş gibi :unsure:

Yok kıs en büyük yaprak işte :lol: Göz önündesin :unsure:

Gönderi tarihi:
benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığ

ı,gloria,sayman22,sardunyam

yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız

Güzelyazım :hug: teşekkür ederim çiçekler için :wub:

Ayrıca unutmadığın için :crying::clover::P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.