Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl çiçekleri göremedim ama teşekkürler sedelina sen neresndensn sedelina btn forum hemşerimmiyş yf yaw nıye çıkmamış çiçeğim yaaa rıze denızımu,ama orda kalmıyorum..tatıllerde gıdıyoruz..forumda hemşeri çok canım ya
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl walla ya trabzonlusu,ordulusu,samsunlusu güzel güzl.. artık her sene birindeyiz.. bende sizi samsunla trabzona beklerim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl benimle bağlantın olduğunu söyleme demiştin dayanamadım benim için değerli arkadaşım dostum sırdaşım ablam burcu için Murti_san için not:murat mesajlarını aldım yanlız pc olmadığı için benim çalıştığım bölümde burcunun işi olduğu zaman yerine bakabiliyorum o zaman girebiliyorum nete bu çiçekler senin için.
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz, focal ,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim teşekkür ederim Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam, kaptan folcal ,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma teşekür ederim gecem hee doru ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem.. karadeniz özlenmezmi teşekkürler
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... her zaman yanında olacağımı bil..sana kısır yapcam zaten bıyandan yıyıp bıyandan ağlaşıcaz derdımız aynı bılıyorsun
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... tşk.
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl tşk. erbay bu celıneylede mı dertleştın,bu ne anlar aşktan beee
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl erbay bu celıneylede mı dertleştın,bu ne anlar aşktan beee hiç ama hiç güleceğim yoktu....
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl Murti_san için teşekkür ederim EzeLL çok düşüncelisin. bu çiçekte sana gelsin
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl ne tuhaf çiçekler böle... sağol lilac... ewt tuhaflar tıpkı senin gibi abicim aşkolsun ya güzelim çiçeklerime tuhaf iyor sen de gülüyorsun
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Çok teşekkür ederim "Gece Yağmuru" benide unutmayıp çiçek göderdiğinden dolayı Buda benden sana "Gece Yağmuru" Rica ederim..Bende tşk ederim Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Tşk ederim Lilac teşekür ederim gecem Ben tşk ederim kaptan
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl benim yokluğumda beni hatırlayıp çiçek gönderen ve göndermeyi unutan herkese tşk ederim ben çiçeklerimi bitanecik kankime gönderiyorum Allah mutluluğunu ve gülen yüzünü hiç bozmasın inşallah SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKİM
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl benim yokluğumda beni hatırlayıp çiçek gönderen ve göndermeyi unutan herkese tşk ederim ben çiçeklerimi bitanecik kankime gönderiyorum Allah mutluluğunu ve gülen yüzünü hiç bozmasın inşallah SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKİM Tşk ederim kankim Canım benim seni çok seviyorum
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl teşekkür ederim arkadaşlar AÇA, Murti-san, NATALİA sizlere kabul ederseniz Ne demek tsk ederim Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Bitanem tsk ederim canımsın Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Lilaccım saol canım bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... Hocam tsk ederim.. Her zaman yanındayım , senin benim yanımda oldugun gibi
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Gece_Yağmuru ve Aysum teşekkür ederim, epeydir, bu bölüme girmiyorum yeni gördüm çiçeklerinizi. Çok teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.