Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Çok teşekkür ederim "Gece Yağmuru" benide unutmayıp çiçek göderdiğinden dolayı Buda benden sana "Gece Yağmuru"
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl murti_san Ben bana ait olan yeri alayım .Ayrıca aramıza tekrar hoşgeldin ...... Bu çiçeğim öncelikle sana 'sessizliğin_kızı' Bana çiçek gönderen ve çiçek almamış tüm arkadaşlara gitsin .
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ARTIK ÇİÇEK GÖNDERMEYİN FORUM AĞIRLAŞTI. Resim size ı yükleme yapmasın diyerekten forumdaşlara benden gelsin
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl independece - aysum ewücüm lilaç taurusmutis kralx murti_san cnmmm çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl gönderen ve çiçek almamış tüm arkadaşlara gitsin . Murti_San çok teşekkür ederim ben de aldım çiçeğinden VATAN (* sana da teşekkürler..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Murti_San çok teşekkür ederim ben de aldım çiçeğinden Çiçeğin lafımı olur tabi isteyen herkes alabilir .Sizlerden değerli değil çiçek
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Ben bana ait olan yeri alayım .Ayrıca aramıza tekrar hoşgeldin ...... Bu çiçeğim öncelikle sana 'sessizliğin_kızı' Bana çiçek gönderen ve çiçek almamış tüm arkadaşlara gitsin . teşekkür ederim saolasın
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma eyw. saol amcacım
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Sağol LilaC teşekkür ederim benide unutmadığından dolayı
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma tşekkurler lilac çok güzellr
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma kuşummm.. tşk. çiçekler güzelmiş.
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Teşekkürler Lilaç'cığım.. tşk. lilac bu çiçek bütün forum ailesine Canım kızım teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma çok saol canııııııııımmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.