Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl adamla kurdugun ilk cümle ters bi cümle olursa öyle olur tabi...neyse olmuş bitmiş al bu yaprak da senin olsun....
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl eyw. saol aman bunuda verim kıza ağlar şimdi ya kıskançlıktan
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl çok sewinckk çiçek yüzünden kavga edio yf cık cık cık.. bende bizim bahçeden yolimde getirim allam yaa... eyw. saol aman bunuda verim kıza ağlar şimdi ya kıskançlıktan kıs uzatma bakim.. çiçek topicini ne hale getirmişsin.. benden beter oldun..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Yeşim'cim günaydın.. oyyy günaydın babacım.. ne iştir ankara mankara..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git.. tüü.. gelmişken görebilseydin keşke babacım.. benim staj saatim geliyor babacım.. sana iyi eylenceler.. başka birgün karşılaşırsınız elbet..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl sabahımı şenlendiren yağmur ablama ve güzelyaz ablama.. (boyutları bayağı bi büyük ama neyse.. )
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl gurban olsun ablan sana Ben sana olayım açam sağol aysum teşekkürler aysum gerçekten güzel bir gülllll........ ben teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim saol canımcım çok güsel bi gül
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim tşk ederim aysum saoll
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl canım aysumcum , yumurcağım benim, kıs yavrus çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... saol kusenciğim teşekkürler Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,....... aysumcuğum saol bitanem ewücüm sen de saol tatlım özledim sizi öpüyorum canlarım
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl yemyeşim fıstığım benim bu çiçekte benden sana gelsin çok tatlısın
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Teşekkür ederim canım..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim cnmm çok teşekkür ederim,unutulmamak çok güzel..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl "Çünkü sevgi, çözümsüz görünen her türlü sorunun, halledilebilir, uzlaştırabilir bir noktasının var olduğunu insana gösterir..." Bu şekilde düşünen birisine tüm çiçekler az bile...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.