Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Bu çiçekler foruma yeni katılan arkadaşlara onları unutmak olmaz ve çiçek almayan ve isteyen herkese gitsin teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl seni kastetmedi yazıyı iyi okuyun Bu çiçekler foruma yeni katılan arkadaşlara onları unutmak olmaz ve çiçek almayan ve isteyen herkese gitsin bizleri kastetmediyse bu çiçekleri istemiyorum yanlış anlamışım ben
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yazıyı iyi okuyun Bu çiçekler foruma yeni katılan arkadaşlara onları unutmak olmaz ve çiçek almayan ve isteyen herkese gitsin bizleri kastetmediyse bu çiçekleri istemiyorum yanlış anlamışım ben ne kadar asabiyiz şaka kaldıramıosan bi daha muhabbeti bile olmaz
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl denizimu tmm yaa kapayın konuyu yaw....... büyücek yoksa hoşgeldin aramıza arkadaşım
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl seni kastetmedi sanada gelsin bu çiçek yazıyı iyi okuyun Bu çiçekler foruma yeni katılan arkadaşlara onları unutmak olmaz ve çiçek almayan ve isteyen herkese gitsin bizleri kastetmediyse bu çiçekleri istemiyorum yanlış anlamışım ben yok sen ona bakma sana takılıyor isteyen herkez alabilir çiçekleri
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl denizimu tmm yaa kapayın konuyu yaw....... büyücek yoksa hoşgeldin aramıza arkadaşım yok büyümez h.b.
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Yeğencim kavga yakışmıyor,üzme beni.. Sen de hoşgeldin arkadaşım..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl sahnelerin kralı gelmiş nassın abicim?? ortamı yumuşatırsın sen seni dinlerler
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Yeğencim kavga yakışmıyor,üzme beni.. Sen de hoşgeldin arkadaşım.. tamam amcacım..üzülme sen kapattım ağzımı konuşmuyorum..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşlar yok kavga falan ne güzel dağıtıyoruz . çiçekleri alın hepimiz !
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl bak dans edioz ayağıma basıon sus tamam yeşil göslerime bak çok romantiğim bugün yine :D
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl ohoooo ben ayana basmıyorum ki..yanımızdaki kıs basıo heralde kıskanç şey nolcak..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl pist kalabalık herkes toplanmış ordan geçiyordum geçerken basmışım
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl çok sewinckk çiçek yüzünden kavga edio yf cık cık cık.. bende bizim bahçeden yolimde getirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.