Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl BU SAATTE HALA TOP ATIŞINA DEVAM.YAKINDA HARP ÇIKAR SAYENİZDE HADİ HAYIRLISI.....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl şirincim okurken bende aynı hayıflanmayı geçirdim içimden,iyisimi bizde birbirimize verelim çiçekleri illa çiçek vercez ya o bakımdan heyoo heyoo kralx bana çiçek vermiş.tam da kimseyi tanımıyom derken o zaman bende listemi yaparım arkadaş bi çiçek şirine bi çiçek kralx'e bi çiçek lastofmohican'a çiçekler için teşekkürler nefertitii..yeni farkettim mesajını..bu günlerde kafam biraz dalgın da...bu çiçekte benden sana gelsin hoş geldin aramıza...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl valla elimdeki bütün çiçekleri seblaya veriyorum..... yahu şirinçik senin neyin var hastasın mı ne amman olam deme bak ben daha atlatamadım beter bişey.....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl sevgili made in turkey, o zaman bugün çiçeklerimin hepsini bende sana veriyorum.. sana süslü bir buket hazırladım .. bak..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl bende yeni gelen arkadaslara vermek istiorum Sebla ainariel dejavu monalisa
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl bende yeni gelen arkadaslara vermek istiorum Sebla ainariel dejavu monalisa cok sagol alaTurka geldigim ilk gunden beri destegini hic cekmedin.. helal sana!
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl sevgili alaturka.. çok tatlısın.. bende kabul edersen sana bir çiçek sunmak isterim..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl sevgili made in turkey, o zaman bugün çiçeklerimin hepsini bende sana veriyorum.. sana süslü bir buket hazırladım .. bak.. ya sen süpersin hayatımda aldığım en güzel çiçeklerdi sağol......
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl ya şımartmayın şu meydünü ya çiçekler fazla bol bi sınırlandırma olmalı
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl ya şımartmayın şu meydünü ya çiçekler fazla bol bi sınırlandırma olmalı sanane....sanane..kıskanma....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl sanane....sanane..kıskanma.... senin neyini kıskanacam be bıyıklarınımı
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Dejavu, sebla ve ainariel 'e birer çiçek, gecenin bu saatinde forumda bizlere eşlik edip eğlendirdikleri için...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Dejavu, sebla ve ainariel 'e birer çiçek, gecenin bu saatinde forumda bizlere eşlik edip eğlendirdikleri için... tesekkurler
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl alemsin golgi sevgili kralx bende çiçeğe teşekkür ediyor ve bu çiçeği sana veriyorum..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Sebla ben teşekkür ederim.. Aslında ölçü çiçek değildir, ama genede en doğalı o..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl teşekkür ederim.Allahtan başka bişi isteseydim olcaktı heralde.bugün işyerime biri geldi elinde bir demet kasımpatı bembeyaz dı:)Allah dedim bu nee.meğer bana değilmiş ama şimdi artık benimde bir demet çiçeğim var ama olsun sanal oldu ama idare etcez :)benimde uykum gelmeye başladı artık bu arada..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Uykusu gelen gitsin ben beklerim.. Kıymetli eşyalarınızı bana emanet edebilirsiniz..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl İlk çiçeği Kendime verirdim ,İkinci çiçeğide kendime verirdim , üçüncü çiçeğide kendime verirdim ben kendimi çok seviyom (çok egoistçe oldu dimi neyse ) İlk çiçeği Açelya ya verirdim, ikincisini şevvale verirdim üçüncüsü bende kaldı yokmu alan neyse madem yok onuda kendime vereyim bari Kolay gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.