Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl Canim benim tesekkür ederim benden de sana bir cicek, kart zamparalar canini SIKtigi icin Kimmiş onlar aşkım yaa
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 19 yıl Canim benim tesekkür ederim benden de sana bir cicek, kart zamparalar canini SIKtigi icin o zaman benden bi cicek daha beni korudugun icin kart zamparalardan
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl İtal çiçek geldi. Satayım sana golgi.. pardon bi bakabilirmiyim ben hiç ital çiçek gormedim......
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl İtal çiçek geldi. Satayım sana golgi.. kaç paraaa? döviz var yanımda bir de meydünün kredi kartı ama limiti dolmuş
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl çok tatlısın karçiçeğim.. o zaman bende 3 çiçeğimi birden sana veriyorum..
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl ulen yola yola bahçemde çiçek bırakmadınız yürüyün len de gedin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Golgi bırak yolsunlar.. Onlara kızma.. Onlara bağırma bana bağır..))
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Golgi bırak yolsunlar.. Onlara kızma.. Onlara bağırma bana bağır..)) ya beyfendi çiçekleri koparmasanız şey kem küm saygılar ustamsın sen yoılabilirsin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl CANIM SEBLAM ÇİÇEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.KRAL SANADA BEN BİR TANE VERCEM NAZİK DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ.KANKA SANA ÇİÇEK YOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl CANIM SEBLAM ÇİÇEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.KRAL SANADA BEN BİR TANE VERCEM NAZİK DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ.KANKA SANA ÇİÇEK YOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ ya zaten ben nefret ederim çiçeklerden olsun kanka ben sana yolluyom
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl Çiçeğe alerjinmi var golgi..? Nezlemi yapıyor... yok be üstad gırgırına söyledim
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl gorgicik bir çuval ot yoldum senin için bak taze taze...........
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl yok ya benim testlerim temiz insanmışım öğrendim hadi sende korkma git bi hastaneye
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl korkmak mı yooo zaten hastaneden katılıyorum insan hastanesinden.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.