Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,manidar,gull,jön made in turkey,armance,kralx,serenade,aysum,azat,erbay gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu, lilac,ewücüm,sermin,düldül,yemyeşim,figgaro ve aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar için bunlar görünsün noluuur
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Teşekkür ederim bayan bohem.. Asıl bir bayana çiçek vermek bizi gururlandırır.. Bu çiçekte size.. ooo..gülleri..yeni gördüm teşekkür ederim majesteleri unur duydum.. ayrıca gülleri çok severim....
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl açacım canım benim çiçeklerin bu sefer görünüyo sağol teşekkürler...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl görünsün diye yaptım zaten yoksa size bidaha 2 ay falan çiçek yok asıl ben teşekkür ederim,iyi arkadaşlığınız için
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama Tşk ederim Açacım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Sardunyam ablama,Güzelyazıma,Aysumuma,Meydüne,Serenademe,Sedelinama Açam,Gülsünüme,Nataliama,Celine,Paula,Gloria,Yumotem ve Azatıma ... Armana,Erbayıma,İlbey abime,Focalime,Taş Yürekli,Taurus,Toprağım(Jön),DipNot,Kralx,Eren,Manidar,Tan_Vakti abime,Sayman abime, İsmini yazmayı unuttuğum ve aramıza yeni katılan diğer arkadaşlara
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sevgili AÇA çok teşekkür ederim... Bu da senin için... . Sizede teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru... Bunlarda sizin için... . Bunlarda formu anlamlı ve burada ismini sayamayacağım tüm arkadaşlara...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,[/size]manidar,gull,jön Armana,Erbayıma,İlbey abime,Focalime,Taş Yürekli,Taurus,Toprağım(Jön),DipNot,Kralx,Eren,Manidar,Tan_Vakti abime,Sayman abime, aça ve gecem çiçekleriniz için teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama teşekkürler aça'cım illere varda bize yokmi bendende hepinize teşekkürler yufka yürekli Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Sardunyam ablama,Güzelyazıma,Aysumuma,Meydüne,Serenademe,Sedelinama [ saol canım kankim
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Sizede teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru... Bunlarda sizin için... Bende tşk ederim sevgili Dipnot... aça ve gecem çiçekleriniz için teşekkür ederim Rica ederim kaptan
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Kankime,Ece ablama,Angel ablama,Sardunyam ablama,Güzelyazıma,Aysumuma,Meydüne,Serenademe,Sedelinama Canım çok teşkr ederim made in turkey,armance,kralx,serenade,aysum,azat,erbay teşkr ederim açacım saol cnm
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,manidar,gull,jön made in turkey,armance,kralx,serenade,aysum,azat,erbay gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu, lilac,ewücüm,sermin,düldül,yemyeşim,figgaro ve aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar için bunlar görünsün noluuur slm çiçek için tşk ediyorum buda benden sana
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. Liste bilinçli oluşturulmuştur unuttuğum yoktur..!!
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ederim dostum bende sana düşleyebileceğin en güzel çiçekleri vermek isterim
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. Liste bilinçli oluşturulmuştur unuttuğum yoktur..!! Pekala
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.