Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Arkadaşlar gülleri kim tutarsa onun olsun.. Tutamıyorummm bu çiçek şu an hastanede yatan hastalar için Geçmiş olsun diyelim kankim..Allah acil şifalar versin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl erbay sen adami öldirirsun... severim ben Erbay'ı... (fuşki almamak için) demek fuşki almamak için hemi...yoksa sevmiysun yani... sen nerelisun abla ya fuşkiyi bizum oralilerden başkasi bilmez...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl ben sevıom aldım işte sedelina aplam bende seni seviyom bilesin he...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Tekrar dene geceyağmuru.. Bu defa oldu sanırım Demekki güller benim oldu
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Şimdi birini al ve diğerlerini bırak, başkaları da nasiplensin..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl niye bırakcakmışım yahu onlarda yakalasalardı iyi peki buraya bırakıyom
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl tuttum tuttum bütün çiçekler benim oldu teşekkürler sedat bey
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl BEN HEPİNİZE VERSEM OLMAZMI ÇİÇEK... ÇİÇEKLER FEDA OLSUN DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl turkey,armance,kralx,serenade,aysum,azat,erbay tşkler açam daha yeni gördüm
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Geçmiş olsun diyelim kankim..Allah acil şifalar versin saol kankim Amin dedem biraz önce ameliyattan çıktı, 1-2 gün sonra da boynundan ameliyat olcak
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl dedem biraz önce ameliyattan çıktı, 1-2 gün sonra da boynundan ameliyat olcak daha iyileşemedi mi deden minecim yaa inşallah yakın zamanlarda düzelir durumu
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl saol kankim Amin dedem biraz önce ameliyattan çıktı, 1-2 gün sonra da boynundan ameliyat olcak Kankim büyük geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...Bu çiçek benden dedene gelsin... Acil şifalar...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl daha iyileşemedi mi deden minecim yaa inşallah yakın zamanlarda düzelir durumu henüz iyileşmedi daha aysumcum 2 tane ameliyat olucak, inşallah onlarıda sağ salim atlatır Kankim büyük geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...Bu çiçek benden dedene gelsin... Acil şifalar... Amin inşallah kankim teşekkürler ...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl aça, taurus abi , gülsün bacıma buda nataliyee ((deve dikenii :w00t:
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Tsk ederim Eren Aysuma Teşekkürler canım benim bu da sana yalnız belirtmek isterim bu benim eski avatarımdı.. Sana veriyorum (anlamı büyük)
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl yalnız belirtmek isterim bu benim eski avatarımdı.. Sana veriyorum (anlamı büyük) Tsk ederim canım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.