Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl lilac,ewücüm,sermin,düldül,yemyeşim,figgaro ve aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar için gelsin çiçeklerim Aça sağol ya,ben çiçeğimi yiyebilirmiyim..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl gülsün,natalie,sayman22,eren,berceste,bilimselci,dipnot,gece kuşu... tsk,ederim canimsin Acacim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl açacım çiçekler görünmüyo ama olsun teşekkür ederim bak buda sana
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Verdiğimiz çiçekler farklı yorumlasın. Çiçek sevginin temsilcisidir.. Sevgiden kastımız da aşk değil heralde..)) Saygılar-Sevgiler.. slm kral oçiçeklerden bende alabilirmiyim acaba.... eee..kraldan çiçek almak bir bayanı gururlandırır nede olsa..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Teşekkür ederim bayan bohem.. Asıl bir bayana çiçek vermek bizi gururlandırır.. Bu çiçekte size..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru,mineu,kriptex1000,sedelina,gloria,paula,güzelyaz aplama teşekkürler açam .wub: Kıss muhalefetlik için dememiştim ben onu biliyorus herhalde
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Aça çok teşekkürler... Vermesende varlığın yeter.. Varlığın bir çiçek zaten.. Hep aramızda kalda çiçeksiz kalmayalım..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl rica ederim ne demek bu kibar ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim sedat beyciğim
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl buda beni seven sevmeyen herkese gelsin.. ben sevıom aldım işte
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl habu yapraklari da beni sevenlere veriyrum sevmeyenler fuşki alsun.....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl habu yapraklari da beni sevenlere veriyrum sevmeyenler fuşki alsun..... erbay sen adami öldirirsun... severim ben Erbay'ı... (fuşki almamak için)
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Aça'cım teşekkürler birtanem... çiçeklerin görünmez ama mis kokulu buda benden sana, sadece sana...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl saol bitanem hepinizi çok özledim bi süre daha yokum öptüm sedoşum benim bitanem görüşmek üzere öptüm tatlım benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.